ben biliyorum zaaten efsane de bilmeyen arkadaşlar öğrensin diye sordum o zaman ben de bi kaç bilgi vereyim arkadaşlara bu günle ilgili, genelde halka açık konserler de kutlanır, taksim de yılbaşları en güzel kutlandığı zamandır.
"efsane bizim yakında konser ver, bu sene beraber kutlayalım şükran gününü"
17 Nisan 2007 01:46
efsane
ne demek abi yalnız sizin o konsere polis felan gelmiyo demi en son şükran gününde fena yakalandık .. geçende cumhuriyet yürüşüne katıldım süperdi :))
17 Nisan 2007 01:48
lithium
aptallık şirretlik kıskançlık
aşkın içindekiler..
17 Nisan 2007 03:17
copalo
AYN ŞIN KAF...gizli bir hazine tabiki:))
17 Nisan 2007 04:02
memento mori
Ah Şu Kadınlar...
17 Nisan 2007 12:52
spatz
tuna kiremitçi iclal aydın sorunu başlığına atmıştım bu mesajı, madem öyle devam edeyim :)
iclal: evlilik böyle olmamalı. bu işte bir yalnışlık var.. tuna: hayır efendim, bu işte bir yalnızlık var.. iclal: off tuna.. seninle konuşulmuyor bile, ben gidiyorum.. tuna: git iclal git. git kendini çok sevdirmeden.. ama gitmeden son bir soru iclal.. lütfen... iclal: tamam dinliyorum (allahım yine ne diycek acaba) tuna: a.ş.k. neyin kısaltması? iclal: Ayrılırken Şarkılardan Konuşalım.. tuna: Ah bu Şarkıların gözü Kör olsun..
tuna kiremitçi sen hep yaz olur mu:p
17 Nisan 2007 13:07
white08
spatz tşkler ilgin we özenin için :) :) :) :P
17 Nisan 2007 14:06
spatz
white08 demis ki:
spatz tşkler ilgin we özenin için :) :) :) :P
reca ederim efenim.. ben de tuna kiremitçi'ye teşekkür ederim..:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10878
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.