ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
TRT yi seyrediyorum FB taraftarlarının isyanlarını. bazı taraftarlar gerçeklerin farkına varmışlar. çünkü kendi yönetimlerini istifaya davet ediyolar. taraftarlar: bırakın ulusoyu da kendi işinize bakın diyor. her hafta her hafta ulusoy diyosunuz bakalım bu hafta ne diceksiniz diye isyanları var.
sen git deivid diye maloza o kadar para ver zafer biryolun yarısı bile etmez o adam. sonrada ulusoy diye ağlıyor FB yönetimi.... deividi de mi ulusoy aldı:))
yok ben galatasaray lıyım... FB her zaman bunu yapıyor. işler kötü gidince ona buna bok atarlar:)
3~ 510 gün
$h%liciou$**
:)) katılırım sonuna kadar...
1~ 510 gün
press
bırak ya şampiyon olamayınca cingenlik yapıyonuz....galatasaraymış ...6-0 başka bişi aklıma gelimiyo ..sizden inamoto ile telefon reklamı çekin belki kasanız olur. ezikler.
kesinlikle polemik arayışında değilim ama daha gecenlerde hasan şaş ın annesine kufur eden gs taraftarları beşktal puan kaybedince yine yuhalayan beşiktaş taraftarları degil mi? butun takımlarda durum aynı cunku turk insanı gergin sabırsız.. anlık bi ateşle ormanları yakıyo..
burdaki asıl soru senin bi gs taraftarı olarak neden fb uzerine bu forumu bu dille açtıgın?
buraak demis ki:
yok ben galatasaray lıyım... FB her zaman bunu yapıyor. işler kötü gidince ona buna bok atarlar:)
~ 510 gün
buraak
FB türkiyenin en iii takımı ise hani UEFA kupası hani Süper kupası :))
taşınabilir yüküm demis ki:
bırak ya şampiyon olamayınca cingenlik yapıyonuz....galatasaraymış ...6-0 başka bişi aklıma gelimiyo ..sizden inamoto ile telefon reklamı çekin belki kasanız olur. ezikler.
2~ 510 gün
buraak
gregory house FB yönetimin mallığını anlatıyorum :)) ayrıca ben tarafsız olarak yorum yaptım aynı şeyi GS yede söylüyorum. çünkü bizde çok kötüyüz...
~ 510 gün
gregory house
keşke fikir ozgurlugune hakaretlerin dahil olmadıgını hatırlayıp duzgun bi dille anlatsaydın..
2~ 510 gün
t.j
fener e 1
gese ye 2
bejeke ye 3
~ 510 gün
-kaan-
BANA FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLAMAZ DEYİN DEİVİD DEMEYİN..herife birlik edip bütün arkadaşlarımı da ayartıp 100 kişi fln topluca beddua ediyoruz herif yine sakatlanmıyor,uğursuzluk yaratıyor,takımın ritmini bozuyor,hakemleri de etkiliyor herşey o devid uğursuzu ve haluk yüzünden oluyor..
buraak demis ki:
gregory house FB yönetimin mallığını anlatıyorum :)) ayrıca ben tarafsız olarak yorum yaptım aynı şeyi GS yede söylüyorum. çünkü bizde çok kötüyüz...
fb yönetiminin mallıgının yorumu sana düşmez kardeşim kusura bakma o bizim sorunumuz sen kendi takımının yönetimine bak burada ne yaptıgı tamamen ortada
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10871
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!