ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
mozilla birçok yönden internet explorer'a üstünlük sağlıyor, üstelik oldukça fazla tanınabilirliğe de ulaştı.. yani artık interneti kullanan hemen herkes mozilla firefox'u biliyor..
buna rağmen mozilla kullanımı %20 seviyelerini aşmıyor..
bunun sebebi nedir? bilgisayarına ısrarla mozilla kurmayan arkadaşlar bunun nedenini söylesinler bu başlıkta.. tembellik midir? nedir?
mesela ortakantini mozilla ile kullanırken IE'de bazı yerlerde olan hızlıca yanıp sönme hatası olmuyor
ayrıca site daha hızlı yükleniyor..
ayrıca daha güvenli vs. vs.
15 Nisan 2007 04:34
godmode
bende vardı ama formattan sonra silindi..
nerden indirebilirim..
yazarsan sevinirim.. hem de kullanım yaygınlaşır..
parolaları gösterme seçeneği yüzünden kardeşlerimle beraber kullandığım için bilgisayarımı, kullanmamayı tercih ediyorum.
15 Nisan 2007 05:06
godmode
tesekkürler..
15 Nisan 2007 05:08
boomerang ¹³
hala mozillada patlayan siteler oluyor.. ve ie alışkanlığı..
15 Nisan 2007 10:25
aqasha
kullanıyorum ve gerçekten de memnunum:)
15 Nisan 2007 10:47
timmy
yıllardır mozilla da olan tab olayı, internet explorer ın 7. versiyonunda eklendi. ztn ie geliştiricileri ie yi yaparken mozilladan kopya çekiyorlar. :) hiç bir özgünlük yok. mozilla temaları olsun eklentileri olsun hızı ve güvenliği ile ie den çok çok daha iyi. ben yıllardır mozilla firebird, firefox kullanıyorum..
15 Nisan 2007 10:48
w@hhshe
ie de var mozilla da ama ben mozillayı kullanıorum..daa rahat..
15 Nisan 2007 10:57
o6uz
mozilla ile görüntülemekte problemler yaşadığım zaman yada ftp ye upload ediceksem v.s IE kullanıyorum ( gerçi firefox a bi eklenti kursam bunu da halledebilirm ).
Bir de tab açma, homepage in görüntülenmesi, address bar daki url yi değiştirebilme süresi bakımından IE biraz(!) yavaş kalıyo firefox a göre.
(address bar daki url değişimi : IE de homepage açılana kadar sistemin kasılması, autoblank zımbırtısını kullansanız bile aynı olay mevcut. çok sıkıcı)
bunun haricinde yaşasın Mozilla Firefox & Thunderbird =c)
15 Nisan 2007 11:01
ßµ®ãk
mozilla firefox kullanmanız icin bence cok onemli bir ozellik,internettesınız dolu sayfa actınız ve anıden bilg kıtlendı,reset atmak zorunda kaldınız bilg yenıden basladıgında firefox sıze uyarı verıyor"oturumu kurtarmak ıstermısınız" diye,evet dersenız butun sayfalar hatta yazdıgınız yazılar aynen gerı gelıyor,bence cok onemli bir ozellık,ayrıca tek sayfada yanyana sayfa acabılmek,sağ altkosede 3 gunluk hava durumu(ayrıntılı olarak)İE gore daha hızlı calısması vs bakımından firefox bence mükemmel.
15 Nisan 2007 11:27
güveeen
ben bi tek ortakantine girerken mozilla kullanıyorum
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10856
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.