ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > 14 nisan 2007 aksaray'da trafik faciasi
olum hayat cocuk kaza trafik canavari
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

spatz
spatz
İzmir'den Kapodokya'ya giden ilk öğretim öğrencilerini taşıyan otobüs kamyonla çarpışmış. valinin açıklamasına göre 33 çocuk ne yazı ki ölmüş. hayatla ölüm arasındaki o ince çizgi almış çocukcağızların yaşamlarını.. Allah rahmet eylesin..

ister eğitimsizlik, ister dikkatsizlik, ister ihmal diyin. isterseniz suçu trafik canavarına atın, hani kendi uydurduğumuz ve arkasına saklandığımız terim var ya! işte o...

ilk başlığım bu elim kazaya nasip oldu.. nalet olsun!!!

http://www.ntvmsnbc.com/news/405526.asp
14 Nisan 2007 14:47   mesajın adresini al  

spatz
spatz
bu arada güncel yerine, oyuna açmışım başlığı, dikkatsizlikten.. özür dilerim, başlığı taşıyacak mercilere selam ederim...

ölümü bir oyun sanmak.....
14 Nisan 2007 14:49   mesajın adresini al  

frnz
frnz
off kötü oldum çok üzüldüm ya geziye diye yolluyolar gelen habere bakk allah sabır versin ailelerine
14 Nisan 2007 14:50   mesajın adresini al  

halid
halid
Allah rahmet eylesin.
14 Nisan 2007 14:54   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
Fatih Şahin - Konya 14 Nisan 2007, Cumartesi 13:57
Bu yol Konya ve Aksaray ı birbirine bağlar. Pek çok kez bu yolda seyahat etme imkanı buldum. Hayatımda gördüğüm en dar yollardan birisidir - resimde de görünüyor- öyle ki iki otomobili yan yana zor sığdırırsınız. Her gün onlarca kaza tehlikesi atlatırsınız... Yazık! Toprağa giren 32 insanın sorumlusu kim? Çok mu zor bu yolu genişletmek ya da çift şeritli hale getirmek ki bu yol dümdüz bir arazinin üzerindedir de. Üzüntümden ne yazacağımı bilemiyorum, bir şeyler yapılsın lütfen ama lütfen rica ediyorum tüm yetkililerden. Allah vefat eden tüm kardeşlerimize rahmet etsin...
14 Nisan 2007 14:54   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
şehirler arası yolculuk yapmak başlı başına bir sorun zaten, kara yolları insan kontrolüne dayalı bir sisteme yaslandığı için kaza tehlikesi her zaman olacaktır. keşke daha gelişmiş bir raylı sistem olsaydı ülkemizde. hızlı tren ile gidip gelmek o kadar rahat ki. ve trafik, kaza derdi yok
14 Nisan 2007 14:56   mesajın adresini al  

numenorean
numenorean
ben de haberlerde izledim...çok kötü gerçekten...

ayrıca oyun başlığından güncele taşınması iyi olur.eminim taşıyacaktır mod lar....

Allah rahmet eylesin :((
14 Nisan 2007 14:57   mesajın adresini al  

w@hhshe
w@hhshe
ne denirki bu haberden soora..
o geziye giden bizden birinin kardeşi de olabilirdi..
14 Nisan 2007 15:03   mesajın adresini al  

grey.
grey.
daha bir kere söyleyecek kelime bulamadım bu durumlarda...ki şimdi minicik 33 tane çocuk....uf! sadece uf!
14 Nisan 2007 15:05   mesajın adresini al  

w@hhshe
w@hhshe
haberden alıntı
46 kişi kapasiteli otobüse, velilerle birlikte 61 kişinin bindiği belirlendi. Kazanın nedeni konusunda henüz bir bilgi yok, soruşturma sürüyor.

kazanın nedeni konusunda henüz bilgi yok ne demek ya..
46 kişilik araca 61 kişiyi binmiş diosun ve kazanın nedeni konusunda bilgi yok diosun..
10 çocuğun biaraya gelmesi bile şoförün dikkatinin dağılması için yeterli bi sebep..
14 Nisan 2007 15:07   mesajın adresini al  

my eraser pişişik
my eraser pişişik
Allah rahmet eglesin.mitingte kalp krizi geciren 22 yasındaki gence de allah rahmet eglesin
14 Nisan 2007 15:08   mesajın adresini al  

w@hhshe
w@hhshe
ya bu nası bi mantık aklım ermiyo..fazladan bi otobüs daha ayarlasalardı belki de olmuycaktı böle bi kaza..
okul müdürü ve ilgili öğretmenler ceplerine biraz daha fazla para indircek die bu kadar kayıba gerek var mıydı?
şimdi o paraları rahat rahat harcayabilecekler mi?
14 Nisan 2007 15:13   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009