kardeşim öğrenci değidiğin okuluna gelir dersine girer sonra evine gider hiç kampüsde takılmaz neymiş öyle bahar şenliği falan filan başımıza koministmi olacaksınız alh alh... hem bara filanda gitmeyein hatta evden dışarı çıkmayın ne işiniz var dışarda mazallah siyasete bulaşırsınız filanda... hımmmm bak unuttum erkekler kızlara kızlar da erkeklere bakmasın kardeşim bu ülkenin gelenek görenek adetleri var görücü usulü diye bi şey var..... ARKADAŞLAR BENCE ÜNV. YÖNETİMLERİ BUNU İSTİYOR VE BİZDE HİÇ Bİ ŞEY DEMEDEN DURUYORUZ TEŞEKKÜRLER YÖK....
14 Nisan 2007 20:25
^unforgiven^
ben sadece istanbulda olmıcak diye biliyodum :S
14 Nisan 2007 22:59
tuaf
kaybedince değerini anlamak
14 Nisan 2007 23:11
canbo
istanbull için yasaklandı şenlikler dier okullarda sorun yok
14 Nisan 2007 23:23
boomerang ¹³
istanbul valiliği ile belediye ortak karar alarak böyle bir işe yeltendiler.. ama kaldırıldı sonra.. bu sene şenlik yasağı diye bir şey yok.. zira öyle bir şey olması da çok komik.. lan ne mal insanlar var ya..
sanırım o yasağın çıkmasının sebebi İstanbul Uni şenliklerinde olay çıkması.örencilerin alkolü fasla kaçırması...
ayrıca Okul içine Rektörlük izin vermedikten sonra polis giremez diye biliyorum ben.
o yasak kalktımı kalkmadı m bilemiyorum ama bizim okulun kış festivali kampüste (kantinde;)) yapıldı.
15 Nisan 2007 01:14
hakan dinçer
geçen yıl ege üniversitesinde bildiğim kadarıyla rektör şenlikerle izin vermemişti..öğrenciler kendi çaplarında bişeyler yapmıştı (yanılıyo olabilirim)
bu yıl rektör izin vermiş ama müziklere(hard rock olcakmış en sert-müzik türlerini baya bilen bi rektör sanırım kendisi) kısıtlama getiriş diye duydum şenliklere grup seçen komitedeki bi arkadaştan..
bu yılki durum ne bilmiyorum ama hacettep'de her yıl stadyumda yapılan şenlikler geçen yıl yurtların orda yapılmıştı ve pek de güzel olmamıştı..
dokuz eylül üniversitesinde bi sorun yok şu ana kadar ama biçok üniverstede olduğu gibi şenlikte çalacak öğrenci grupları komitedeki arkadaşlar(!) tarafından seçiliyo sadece..şenlik alanı da sanırım olabilcek en iyi yer oalrak belirleniyo..mümkün olduğu kadar büyük ve ulaşımı kolay olsun diye eğitim fakültesi seçiliyo iki yıldır..
15 Nisan 2007 04:32
esra göksel
allahım eski günlerine dönsün ege nooluurrr bende göriiim :(
15 Nisan 2007 10:26
gemici
istanbuldaki yasağın sebebi geçen sene itü'de çıkan olaylar.hatta öğrenciler site kurdu,basının haberleri çarpıtmasına tepki olarak... girip inceleyebilirisiniz.
aah ah bi gazi de yapsalar şöle gösteriler de bi görseler :D
Bence İTÜ deki sağduyu biraz fazla olmuş :S
şahsi düşüncem
16 Nisan 2007 03:52
kretzsche
bazı yerlerde olay çıkması yasak koymak için geçerli bir neden değildir. . olay çıkaranları cezalandırsınlar veya güvenlik önlemlerini arttırsınlar..
bu tür şeyleri bahane olarak öne sürüp yasaklar koyuyorlar..
16 Nisan 2007 04:34
tohunç
Asker ya da polis gölgesinde eğitim özgürlükten uzak oluyor, ama özel güvenlik görevlilerinin de bir yaptırımı yok. Zor konu sadece organizasyon zamanları (konser, şenlik...) jandarma yakın bir yerde bulunmalı bence olay çıkarsa diye.
ODTÜ şenliklerinde mesela dev DEVRİM yazısı yazılmıştı. Süper bir manzaraydı . 2 bin öğrenci mumlarla dev bir devrim yazısı yazdılar. Jandarma buna izin verirmiydi :)
Yazının görüntüsü, çok kısa bakmanızı tavsiye ederim.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10832
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.