werwe demis ki: basbakanlık bursu alıyorum bu yıl ortalama ıyı nerelere basvursamkııı???
öğrenci milleti biaz yüzsüz olr nereyi bulursan başvur camilere bile hatta :D
14 Temmuz 2008 01:34
barınak
genelde herkes kredi alıyor benim gibi.
25 Eylül 2008 13:38
lugalgal
Dayım denen şerefsiz fabrikatör.Kızının biri iki yıllıkta aldı başbakanlığı.Soyuyorlar devleti böyle.
Vakıflar zaten hikaye.Önlisans Kuaförlük bölümüne vermişler(listede gördüm) Mersin'de,benim bölümü beğenmediler.Daha başarılı insanlar arıyorlarmış.Verdikleri de 75 ytl.
125 Eylül 2008 13:45
nasil yani
www.burs-rehberi.com
~ 13 gün
elmakebabi
Sadece çalışkan öğrencilere burs vermek gibi çifte standarttan nefret ediyorum... Ötekilere de mansiyon ödülü verilmeli bana kalırsa. : )
~ 13 gün
elmakebabi
Bir de kredi için not ortalaması mühim mi? Bu konuda fikri olan var mı?
~ 13 gün
davidoff
banada başbakanlık vermişti şerefsizler sonra çok zayıfın var diye geri aldılar... verdiğin bi boka yarasa bari. bi kredi veriyolar öğrencilere kaşıkla veriyolar kazanla geri alıyolar...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10825
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.