ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Kurtlar Vadisi Pusu...
show tv rtuk kurtlar vadisi
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

soulreaver
soulreaver
Kurtlar Vadisi'ne RTÜK onayı...

"Kurtlar Vadisi-Terör" isimli diziye başlamadan gelen binlerce şikayeti değerlendiren ve Show TV yönetimiyle görüşerek dizinin kaldırılmasında rol oynayan Üst Kurul, yeniden yayınlanmaya başlayacak olan Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümlerine onay verdi.

Reyting rekorları kıran "Kurtlar Vadisi" dizisinin yeni bölümleri önümüzdeki günlerde Show TV ekranlarından izlenebilecek. RTÜK'ün 444 1 178 İletişim merkezine Kurtlar Vadisi-Terör dizisiyle ilgili olarak binlerce şikayet gelmesi üzerine, RTÜK Üyeleri Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'ı Ankara'ya davet etmiş, 13 Şubat 2007 tarihinde Ankara'daki Üst Kurul toplantısına katılan Saner Ayar'a üyeler hem izleyicilerin şikayetleriyle ilgili bilgileri hem de görüşlerini aktarmışlardı. Show TV Genel Müdürü Saner Ayar ise İstanbul'da, kanal yöneticilerine, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu toplantısında yapılan değerlendirmeleri aktarmış, kanal yönetimi, yapımcı firmayla hukuki soruna yol açılmadan diziyi yayından kaldırmak için çözüm arayışına girmiş, dizi yayından kaldırılmıştı.

Ancak geçtiğimiz günlerde dizinin yeniden yayınlanacağı duyuruldu. Edinilen bilgiye göre, Show TV yönetimi Üst Kurul ile yeniden bir araya gelerek, kurula dizinin terör bölümünün kaldırılacağını ve şiddet sahnelerini azaltılacağını iletti. RTÜK'ün ise dizinin yeni haliyle yayınlanmasına onay verdiği öğrenildi.
13 Nisan 2007 17:40   mesajın adresini al  

kafamagöre
kafamagöre
yenıden baslıcak olan dızının terorle alakası olmıcak iş dunyasında kara para aklamadan falan bahsetcekler.. kadro igrenÇ ama bence kurtlar vadısını bıtırmelerı gereklıydı :S
13 Nisan 2007 17:47   mesajın adresini al  

€ponin
€ponin
dizinin inanılmaz seyircisi vardı güya binlerce şikayet gelmişmiş... kaldırılmasın die yapılan kampanyaya olan ilgi hiç yansıtılmadı hatta çoğu yerde verilmedi bile.. şimdi geri dönüyo ama budanmış bi şekilde. terör'ün ilk ve son bölümünden sonra bana şimdikinin aslı yokmuş gibi geliyo...sıradan ve sığ olacak gibi ama merakla bekliyorum elimde değil:))
13 Nisan 2007 18:02   mesajın adresini al  

^unforgiven^
^unforgiven^
ben bu "kurtlar vadisi geri dönüyor,kurtlar vadisi terör,kurtlar vadisi kaldırıldı , kurtlar vadisi tekrar mı geri dönüyor" başlıklarına yazmaktan hatta bunları görmekten yoruldum,sıkıldım....bu dizi bi bitmedi a.k.
 2   13 Nisan 2007 20:46   mesajın adresini al  

w@hhshe
w@hhshe
-kurtlar vadisi..

-hiiç bitmesin..
13 Nisan 2007 21:03   mesajın adresini al  

timmy
timmy
polatı kurtlar vadide şaaapsın ya amaaan
13 Nisan 2007 21:11   mesajın adresini al  

press
press
izleyen izlesin izlemeyen sigarının muhabetini yapmasın :D
13 Nisan 2007 21:30   mesajın adresini al  

polair
polair
git kumda oynarken FOX tv falan izle bıktıysan girme kardeşim !!! bide küfür etmemen gerektiğini öğrenemdim mi hala haklıyken haksız duruma düşmek!

^unforgiven^ demis ki:

ben bu "kurtlar vadisi geri dönüyor,kurtlar vadisi terör,kurtlar vadisi kaldırıldı , kurtlar vadisi tekrar mı geri dönüyor" başlıklarına yazmaktan hatta bunları görmekten yoruldum,sıkıldım....bu dizi bi bitmedi a.k.

1   13 Nisan 2007 23:39   mesajın adresini al  

^unforgiven^
^unforgiven^
git kumda oynarken FOX tv falan izle bıktıysan girme kardeşim !!! bide küfür etmemen gerektiğini öğrenemdim mi hala haklıyken haksız duruma düşmek!

nası konuşcamı sana sorcak değilim birincisi..o küfür dediğin 2 harf bi kişiliğe yada kuruma gitmiyo bunu anlayamadın mı ikincisi..kumda da oynarım fox da izlerim bu seni hiç enterese etmez..asıl haklıyken haksız duruma düşüren bi davranış sergileyen sensin..(ki alltını çizerek sölüorum bana göre onları demesende haklı değildin çünkü ortada haklı oluncak bişi yok sadece atladığın bi laf var) bu tavrın da şudur ki..ben kimseye izlio yada izlemio die sınıflandırmadım ve o insanlara sen git şunu yap die de aklım sıra bozmaya çalışmadım..fikir belirttim..sorunun ne anlamış değilim açıkçası..seni yazdığım mesajı anlamaya davet ediorum..
 1   14 Nisan 2007 00:33   mesajın adresini al  

vassago
vassago
14 Nisan 2007 02:30   mesajın adresini al  

sultana (o)
sultana (o)
oha be ne diziymiş
bi de adamlar hala şanslarını oynuyorlar
bu ne reytign ve para sevdasıdır anlaymadım ya
yeni bişiler üretsenize lan!!!
14 Nisan 2007 02:37   mesajın adresini al  

atalay
atalay
yazma sende a.k

^unforgiven^ demis ki:

14 Nisan 2007 15:41   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008