ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > pascal nouma...
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      şu anda 25 - 34

dekman-do
dekman-do
adam gibi adam, zamanında pakistandaki depremzedeler için kızılayın başlatığı kapmanyaya önemli mali destek sağlamış beşiktaş çarşılı..köküne kadar rezilliğe boğulmuş türk sporunun günah keçisi..süleyman seba'dan sonra özlediğim genç!
30 Ekim 2007 23:08   mesajın adresini al  

ruh yiyici
ruh yiyici
Pascal tribündeki seyircinin sahadaki yansımasıydı..Hani ben olsam şöyle yapardım,bi tane çakardım filan deriz ya pascal bunu yapıyodu işte..Leeds maçında attığı yumruk aslında rakip futbolcuya değil,skor tabelasına isyanıydı.
Nerdesin be pascal:(
20 Kasım 2008 17:12   mesajın adresini al  

beyaz zenci
beyaz zenci
tombalacı
20 Kasım 2008 17:15   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
beşiktaş tribününün ne kadar şiddete meyilli olduğunun göstergesi...

adamların sevdiği futbolcuya bakar mısın? her maç kırmızı kart gören , adam sakatlamak içi varını yoğunu ortaya koyan , gençlerbirliği maçında kasten tekme atıp 5 maç ceza alan , fenerbahçe maçında gol atınca elini şortunun içine sokup tribüne hareket çeken pisliğin tekini nasıl sevebilirsiniz hayret...

futbol dediğin fair play'dir.

kesin pascal nouma'yı sevenler şu sloganı da severler:

futbol şiddettir
futbol holiganlıktır
futbol adam bıçaklamaktır

zihniyete bak... biz de tribünlerdeki kavganın , şiddetin bitirilmesi için önlem alınmasını istiyorduk meğer halen tribüne adam dövmek için gidenler , maçta kırmızı kart görmesi için futbolcusunu destekleyenler de varmış...

ruh yiyici demis ki:
Pascal tribündeki seyircinin sahadaki yansımasıydı..Hani ben olsam şöyle yapardım,bi tane çakardım filan deriz ya pascal bunu yapıyodu işte..Leeds maçında attığı yumruk aslında rakip futbolcuya değil,skor tabelasına isyanıydı.
Nerdesin be pascal:(
 1   20 Kasım 2008 17:25   mesajın adresini al  

yuruyedur
yuruyedur
pascal beşiktaş tribunlerini yansıtıyordu asiliği, hırçınlığı beşiktaş tarafının sahadaki yansımasıydı birçok antipatik ve ahlakdışı hareketler yapması arkdasında onla özleşdeşen taraftar profilinin desteği ve özu olarak göruyorum
20 Kasım 2008 17:43   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
pascal nouma ve vukuatları:

genclerbirliginden ismail gulduren'e if you smile one more time, i will fuck your face

uğruna havaalanı kapalı alanında meşale yakılan futbolcu.

ben psikopatım ama taraftar benden daha psikopat diyecek kadar açık sözlü şahsiyet...gelir gelmez bir kaç kırmızı kart görebilirim diye baştan mesaj veren kişi...

ciktigi ilk macta ancak 4 dakika oynayabilen, ardindan kirmizi kart goren futbolcu.

türk futbol tarihinde taraftarın baskısıyla bir takıma geri getirtilmiş ilk yabancı futbolcu.

eğer futbolcu olmasaydım şu an kesin hapishanede olurdum.

son galatasaray derbisinde poposunu göstererek galatasaraylıları deli etmiştir kendisi.

nouma kırdı, geçirdi

gazetecilerin, “türkiye’de çok bayan hayranınız var” sözlerine, şortunun içine bakıp, “evet; küçük nouma çok seksi” karşılığını veren nouma, daha sonra, “hepiniz ‘gay’siniz” dedi ve “pascal çok değişti, çook” diye bağırarak otobüse kaçtı.

20 nisan 2003 besiktas fenerbahce derbisinde attığı golün ardından yaptığı çirkin hareketle büyük bir ceza alması gerektiğine ve alacağına inandığım kişi. nitekim sinan engin de yönetim kurulunda konunun görüşüleceğini ve ceza verileceğini canlı yayında telegolde beyan etmiştir. fakat maddi ceza ile yetineceklerdir görünen o ki. kadrodan çıkarmak işlerine gelmemektedir. gol sevinci hede hödö bahanelerinin arkasına sığınmaktadırlar.

sinan engin: elini nereye soktuğunu bilmiyorum. tüm beşiktaş camiası adına özür diliyorum.

1 aya kadar hapis cezası alabilirmiş.

fenerbahce'nin mahkemeye vermek istedigi futbolcu.

nouma bu ne yapalim, onun da gol sevinci boyle diyerek bu olayi oyle ya da boyle onaylayan bir sinan engin'in de nouma'dan az kabahatli olmadigi gercegi hakkinda serdar bilgili'nin ne yapacagini merak etmekteyim.

3 eylül 2000: bar çıkışı 4 gazeteciyi döver, gözaltına alınır.

26 eylül 2000: leeds maçında mills'e yumruk atınca 4 maç ceza alır.

2 aralık 2000: gençlerbirliği maçında ismail güldüren'e tükürdüğü için 1 maç ceza alır.

8 şubat 2001: kupa maçında gençlerbirliği oyuncusu thomas'a vurur, 3 maç ceza alır.

10 şubat 2001: cezası nedeniyle oynayamadığı hafta ülkesine dönerken havaalanında basına küfür yağdırır.

20 şubat 2001: adana maçı öncesi scala'ya kızıp telefonunu duvara fırlatır. yönetimden ağır uyarı alır.

14 mart 2001: antrenmanda duvara işer.

31 mart 2001: galatasaray maçında fatih akyel'e tekme attığından mütevellit 2 maç ceza alır.

1 nisan 2001: ceza idmanını yarıda bırakarak soyunma odasına döner. yönetim çıldırır.

24 ağustos 2002: istanbul maçında kırmızı kart görüp oyunda sadece 4 dakika kalır.

5 mart 2003: gençlerbirliği kupa maçında yine thomas'a kafa atıp 2 maç ceza alır.

20 nisan 2003 : fenerbahçeye attığı golden sonra elini şortuna sokar. şampiyonluk kutlamalarına katılması dahi yasaklanır.

ve son olarak 20 nisan 2003 besiktas fenerbahce derbisinde tombala oynadı.

devrini çoktan tamamlamış olan futbolcu. yine de beşiktaş tribünlerinin her kötü gidişatta onun adını anmaları garip. kendi kendini bitirmiş olan bir adamdan hayır beklemekse daha da garip

hepiniz hatırlarsınız bir ge se maçı vardı.. pascal oyuna girdi ve bir süre sonra hiç bir anlamı yokken kırmızı kart görüp çıkmıştı 10 dk içinde ..
ve herkez bu hareketinden dolayı pascal a çok kızmıştı...
işte o maç sonrası kendisine sorulan bu soruya böyle bir cevap vermişti...
takım arkadaşlarımdan birisini dövecektim...
o kadar kötü oynuyorlardı ki dayanamadım ya gidip takım arkadaşlarımdan birini dövecektim ya da bir şekilde oyundan çıkacaktım....
gidip bi oyuncuya bilerek vurdum ve oyundan çıktım yoksa dayanamayıp kendi takım arkadaşıma vuracaktım oyundan çıkmam en doğru yoldu dayanamadım tüm beşiktaş taraftarından özür dilerim....

1   20 Kasım 2008 18:01   mesajın adresini al  

ruh yiyici
ruh yiyici
beşiktaş tribününün ne kadar şiddete meyilli olduğunun göstergesi...

adamların sevdiği futbolcuya bakar mısın? her maç kırmızı kart gören , adam sakatlamak içi varını yoğunu ortaya koyan , gençlerbirliği maçında kasten tekme atıp 5 maç ceza alan , fenerbahçe maçında gol atınca elini şortunun içine sokup tribüne hareket çeken pisliğin tekini nasıl sevebilirsiniz hayret...

futbol şiddettir
futbol holiganlıktır

zihniyete bak... biz de tribünlerdeki kavganın , şiddetin bitirilmesi için önlem alınmasını istiyorduk meğer halen tribüne adam dövmek için gidenler , maçta kırmızı kart görmesi için futbolcusunu destekleyenler de varmış...

Baştan sona yanlış anlamışsın herşeyi veya anlamak istediğin taraftan yorumlamışsın.Ben mücadelesinden,yenilgiyi hazmedemiyişinden,formanın hakkını verdiğinden bahsetmeye çalıştım..Bu kadar uzun yazmışsın yazık zamanına yazık.İyi oku yazanları yorma kendini:))
21 Kasım 2008 16:57   mesajın adresini al  

'' i l k o ''
'' i l k o ''
şaklaban
21 Kasım 2008 21:08   mesajın adresini al  

yakamoz_
yakamoz_

[quote=ruh yiyici]beşiktaş tribününün ne kadar şiddete meyilli olduğunun göstergesi...

futbol şiddettir
futbol holiganlıktır

lan ne anlarsınız siz be siz gidin kumda oynayın olum ne işiniz var nasıl salladı ama fenere azize sortundan :):) onun tasagını yiyin siz:):)
21 Kasım 2008 21:12   mesajın adresini al  

evil_spirit
evil_spirit
pascal fenerli amcalara pipini göster bakayım.
sırf bu hareketi yeter onu göklere çıkarmak için:))
21 Kasım 2008 23:16   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      şu anda 25 - 34

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009