ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Beşiktaş benim kariyerimdeki en önemli nokta. Beşiktaş formasını giymek benim için bir gururdu. Siyah-Beyazlı formayı giydiğim zaman başka bir insan oluyordum. Kendimden geçiyordum. Beşiktaş’a şimdi gelsem yedek olurum. Çünkü çok iyi oyuncular var. Önce kulübede oturmam gerekir. Beşiktaş beni şimdi çağırsa, sevinçten üzerimdeki elbisemle beraber Dolmabahçe’de Boğaz’ın sularına atlarım...
futbolcu dediğin böle olmalıı onu ben unutamadımm keşke gelse de izlesekk...
keske böle bi adamımız olsa ah.. ama yoook bizim veyselimiz var o yeter!!!!!!!
1 Aralık 2005 21:25
lucy luyi
hehe. adını görünce aptal bi gülümseme çıktı yüzümde. ingilterede stadın ortasında dayak yiyen türk futbolcuların hıncını patlattığı tokatla alan, bir çok vukuat işlemiş devasa çılgın bir adam. denis rodman özentiliği de var biraz karakter olarak..:)
2 gün önce kumkapıda yanında güzel ablalarla vur patlasın çal oynasın eğleniyordu. türkiye 2. ülkesi gibi adamın.
geldi oynadı gitti. ve bir efsane olarak kaldı. tekrar gelmesi saçmalık olur bence. ben de isterim oynamasını ama ya eskisi gibi olmazsa gelince..?
1 Aralık 2005 21:33
hakan dinçer
nouma diynce akan sular durur..
öle bi "ADAM" öle bi "İNSAN EVLADI" bi daa gelmez bence dünyaya...
beşiktaş'ın gelmiş geçmiş en iyi yabancısı..
Allah Nouma'ya uzun ve mutlu ömürler versin!!
1 Aralık 2005 22:40
euphrates
şu PASCALın hırsının ve besiktas askının yarısı olsaydı futbolcularda... yazık, cok yazık...
2 Aralık 2005 00:09
'ahmet''
futbolla hiç ilgilenmememe rağmen pascal noumadaki bağlılık, sevgi, kendini adamışlık beni çok etkiliyor.
2 Aralık 2005 00:43
beşiktaş
adamın videosunu az önce tekrar izledim ve yine gözlerim doldu.adam tribünlere bakarken ağlıyor ve diyor ki: beni evimden kovamazlar! ulan şu anki kadroda 1 oyuncuda pascal ruhu olsa bu hallere düşmezdi takım.
YakışıkLısın, Karizmatiksin
Çekemeyen Tuttugunu Yesin...!!!
Alemde Teksin,DeğişiLmezsin
PASCAL Sen Bizim HEŞEYİMİZSİN!!!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1081
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.