ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  sinema-tv  G.O.R.A. yı seven var mı?

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sarimsak
sarimsak
(Tabii ki de benim görüşüme göre) Eşkıya'dan sonraki türk sineması dönemine ne deniyo bilmiyorum ama (ayrı bi isim verilip verilmediğini bile bilmiyorum) galiba izlediğim en rezalet türk filmiydi
~ 1011 gün   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
yok mu ?

æ
æ
sadece küfür ve karikatür espirileri üzerine kurulmuş görüntüler silsilesi... asla bir film denemez bence

tuna
tuna
çok şey beklediğinizi ve zaten goranın da vizyona girmeden önce çok şişirildiğini düşünüyorum bence gayet hoş esprileri olan beni yaran gayet de eğlendiğim bi filmdi..

celine
celine
bence gayet iidi yani ben çok beğeniorum

atalay
atalay
bence güzel filmdi. gayet eğlendim, espriler, geyikler ve reklamlarıyla güzeldi. :)
yaparlarken sanatsal bi eser çıkartmayı hedeflediklerini düşünmüyorum zaten. geyik yapmak istemişler, gayet de başarılı olmuşlar.. devamını bekliyoruz :)

cag
cag
bence de oldukca keyifliydi...
ama 2 gün önce daha yeni izledim Fasulye diye bir türk filmi ve gercekten gülmekten ağladım...hem cok kafaya takılan küfürle espri olayı da yok :D

tuna
tuna
gorayı beğenmeyenler beğenenlerden çok.. sadece kantinde değil tabikide.. ama genelde gördüğüm kadarıyla popüler kültür gorayı çıktıktan bi müddet sonra yok çok belden aşağı yok şurası şöyle yok burası böyle cem yılmaz şov yapmış vs diyerek ipini çektiği için pek çok eleştiren insan da aha gorayı eleştirmenler beğenmemiş ben de beğenmedim çok salaktı bok gibiydi hiç filme benzemiyodu vs. diyolar..
nesi filme benzemiyodu allahaşkına?? siz daha kaliteli esprilere mi gülüyosunuz? gorayı izlerken ya çok banal bu espriler ya da iğrenç bana hitap etmiyor şöyle bi seinfeld gibi ince zeka ürünü espriler yerleştirememişler içine mi diyorsunuz?
cem yılmaz şovu mu? evet cem yılmaz şovu.. hem de stand-uplarının 5te biri fiyatına ! ayrıca özkan uğurun bölümleri de gerçekten çok komikti ve tiye aldığı filmlerle pek çok yabancı aynı türdeki filmden daha iyi -yada belkide bize hitap eden şekilde- dalgasını geçiyordu..
katılmıyorum.. eğlenceli, izlenebilir bi filmdi..

cag
cag
yok en son türk filmi dünyayı kurtaran adam

felix post coitum
felix post coitum
turk insanının turk sinemasına karsı olumsuz dusuncelerinin artmasına vesile olmus bi filmdir bence..sinema da izlerken verdigim paraya acımıstım..filmin oyuncuları bile(bkz:safak sezer)filmin basarısız oldugunu,cem yılmazın kendi popularitesi,kendi tarzı adına bi film yapmaya calıstıgını soyledi..izlenmeye degmezz vakit kaybı..........................

vulcao
vulcao
Yıkarım ben burayı GORA timi olarak !!!! :p az önce goralı sandvic yedim superdi.filmde guzeldi bence..

felix post coitum
felix post coitum
yaa abi belki turk sinemasından cok sey beklermis gibi gozukuyo olabilirzz ama hicbisey de beklemicezz mi yani..

æ
æ
GORA daki övülen setler de bence gayet başarısızdı... o kadar övdüler setleri...

ama yiğidi öldür hakkını yeme; uzay gemisi modellemeleri başarılıydı

atalay
atalay
abi sokakta küfür varmış. hayatta olan filmde de olsun. hatta dublajlar lanet olsun, kıçını becer şeklinde de çevrilmesin. goraya laf yok, film eğlendirdi, kahkahalarla güldük.
gemide filmini izlediniz mi? işte hayatın kendisi. sokakta duyduğumuz oluacak tabiki filmlerde.

æ
æ
Funda teşekkür ettim :D

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008