pürencim valla böle bi konuya senin parmak basman beni de şaşırtmadı diil hani:)
14 Ekim 2005 02:08
pury
MSN e inanmayıp,MSN siz kalamayanlardanım zaten ben..
14 Ekim 2005 02:10
aslı evrim
tamam da burçin yan odanda yaşayan bi insanla sadece msnden iletişim kurabilmek nasıl bi duygu bilir misin?:)
14 Ekim 2005 02:11
pury
yaşa burçin..zaten beni anlarsa kilyoslular anlar..orda da uyumuyoduk nerdeyse...
14 Ekim 2005 02:11
pury
aslı zaten internet nedir bilmeyene bi insandır..o örgüsünü örer,sütünü içer,erkender yatar sanki ve MSN bile yüklü deiidir...(burnum uzayacak:))
14 Ekim 2005 02:14
aslı evrim
girdim seslendim ama duymadı,ışığı açıp kapadım gene dönüp bakmadı,kulağında da kulaklık sora msnden yazdım cewap yazdı:D
14 Ekim 2005 02:15
aslı evrim
siz kimsiniz?
14 Ekim 2005 02:17
pury
ademle burçin,siz ortakantin sayesinde mi tanıştınız
14 Ekim 2005 02:21
sabbah
Yakın arkadaşlarla iletişimin daha hızlı ve kolay yolu yok.Maili falan beklemektense bu daha cazip..E tabi ister istemez uzun zamn kalıyosun başında...
14 Ekim 2005 02:23
sabbah
yaw burda sohbet koyu bende yeni girdim hemen yorum yazdım atlayıp.Merhaba arkadaşlar..
14 Ekim 2005 02:26
sabbah
saoln arkadaşlar.İyiymş burası,hp böle kalabalık olur mu?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/108
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.