ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > beşiktaş - fenerbahçe
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

doktor
doktor
türkiye kupası için değil mi bu maç? sormak bile hata :)))
10 Nisan 2007 22:10   mesajın adresini al  

soulreaver
soulreaver
100.Yılda Tek Şampiyon Biz Olucağız ; ,O Nedenle Galatasaray Yok Maçta ; Bu Nedenle , Bence Beşiktaş Alır... :P
10 Nisan 2007 22:12   mesajın adresini al  

comandante
comandante
İnleyen nağmeler ruhumu sardıııııııı...........
10 Nisan 2007 22:25   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Beşiktaşlıların üye olduğu .......@yahoogroups.com isimli mailing liste bugün düşen bir mail adeta şok etkisi yarattı. Beşiktaş - Fenerbahçe Fortis Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçını yönetecek hakem Fırat Aydınus`un arkadaşı olduğunu söyleyen C.A isimli kişi Fırat Aydınus hakkında şok açıklamalarda bulundu. İşte C.A`nın Beşiktaşlıların tartıştığı mailing liste gönderdiği mail;

"Merhaba ben C.A. Türk futbolunu çok seven, Türk futbolunun daha iyi olmasını her zaman isteyen ben size üniversite yıllarında en yakın arkadaşlarımdan biri olan hakem Fırat Aydınus hakkında yazıyorum.

Gerçekten de söylenildiği gibi Fırat Aydınus çok iyi bir Beşiktaşlıdır. Fırat`la tanışmamız üniversiteye dayanır. Fırat`la İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği okuduk. Okulun ilk günleri tanışmalar, arkadaşlık kurmalarla geçti. Fırat sakin gibi görünen ama çok çabuk sinirlenen biriydi. Defterleri Beşiktaş kadrolarıyla, Beşiktaş yazılarıyla doluydu. Sevinmiştim. Benim gibi fanatik bir Beşiktaşlı`yla iyi arkadaşlık kurmuştuk.

Bir hafta sonu Beşiktaş`ın yakın deplasmanlarından biri vardı. Otobüslere dolmuştuk. Otobüsler tam hareket edecekken, apar topar terli terli boynunda siyah beyaz atkılı biri koşarak atladı otobüse. Koşmaktan pancar gibi olmuştu suratı. Bir baktım bizim Fırat. "A Fırat ne arıyosun burda. Sen gelirmiydin Beşiktaş maçlarına" dedim. "Tabii oğlum ne zannettin sen?" diyerek, otobüsün ön kısmında oturan daha önceden tanıdığı tribünün önde gelen abileriyle kucaklaştı.

Fırat o kadar büyük bir futbol tutkunuydu ki yıllarca Davutpaşaspor`da futbol oynadı. Daha sonra bize anlatmadığı sebeplerden futbolu bıraktı. Futbolu bırakır bırakmaz hakemlik için başvurdu.

Ben Beşiktaş`ın her maçına gidemiyordum. Ama Fırat bize her Pazartesi maçta neler olduğunu, tribünlerde neler yaşandığını anlatıyordu sağolsun. Bir keresinde okula geldiğinde kafasında pansuman bezi vardı. Kafasına taş gelmiş yarılmış.

Deplasmanda ettiği kavgaları anlatırdı.

Bir keresinde bir Ankara deplasmanına birlikte gittik. Fırat`ın gösterdiği agresif hareketler beni korkuttu açıkçası. Hiç korkmadan polisle dalaşıyordu. Sonunda polislerden jop yedik. Kolum mosmor olmuştu. Onunda bacakları jop izi içindeydi.

Ben eğitimim için Amerika`ya gittikten sonra pek görüşemedik Fırat`la. Amerika`dan döndükten sonra Kumkapı`da defalarca kafaları çektik. Alemcidir de kendisi aynı zamanda. Ee tribüncü olup da alemci olmayan var mı?

Fırat Aydınus`un ne kadar iyi bir Beşiktaşlı olduğunu göstermek isterdim ama 2 sene öncesine kadar Beşiktaş Çarşısındaki meşhur Hasbi meyhanesinin duvarında bulunan Beşiktaş formalı, atkılı resmi artık orada bulunmuyor. Kaldırmışlar. Fırat hakem olana kadar her yıl Beşiktaş kombinesi alarak maçlara giderdi. Hiç bir maçını kaçırmazdı.

İnşallah yarınki maçı iyi yönetir
."
10 Nisan 2007 22:55   mesajın adresini al  

comandante
comandante
 2   10 Nisan 2007 22:56   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
bunlarla gelmeyin karşımıza.. şimdiden başladınız provakasyona güvenilirliği 0 olan bilgileri gerçekmiş gibi sunmayın önümüze.. yenmek de var yenilmek de.. kupa maçlarında yenilmeye alışmış olmalıydınız ama hiç bir yenilgiyi hazmedememiş olacaksınız ki şimdiden maç sonrası kime çamur atarız da kurtuluruz diye düşünüyosunuz.. bu yüzden "şerefli ikincilik"lerin takımıyız işte.. Comandante yarın yenilirseniz eğer, soda'n benden.. hazmı kolaylaştırır..
11 Nisan 2007 00:08   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
Hakemi etki altına alma çalışmaları bunlar geçiniz.

Geçen seneki fb-gs maçını yöneten hakem de koyu fenerlidir.
11 Nisan 2007 00:08   mesajın adresini al  

spatz
spatz

mr ako demis ki:

ben olsam tümeri ilk 11 başlatırım...

emin ol her fenerli senin yaptığını yapardı.. ama işte elin brezilyalısı zico'nun deniz barış ile hoş bir birlikteliği var, yine onu oynatacak.. appiah sağda oynayamacak..
deivid ne güzel sakattı, yozgatlıyı falan alıyordu ilk, şimdi oyuncu değiştirikern ilk hakkını ondan yana kullanıyor..
bu arada maçın hakemi hakkında endişe duyan fenerliler olabilir, gereksizdir.. akşam fener çatır çatır topunu oynayacaktır. çekirge misali sıçrayan beşiktaşı kıçının üstüne oturtacaktır:))
11 Nisan 2007 00:40   mesajın adresini al  

berdush®
berdush®
inş kavga çıkmaz busefer.
rize maçında kolumdaki alçıyı söktüm rahatsız ediyo diye.
kırık elle gidicem bari busefer kavga çıkmasında şu elim iyileşsin :D

bjk farklı alır maçı.
11 Nisan 2007 00:44   mesajın adresini al  

-kaan-
-kaan-
30 milyona yakın fenerli tepene biner aydınus..ayaklarını denk alsınlar yeter artık bu mhksıda ulusoyuda..
11 Nisan 2007 00:44   mesajın adresini al  

berdush®
berdush®
eskiden feneri yendiğimizde çirkefe yatarlardı.
artık daha maç olmadan çirkefe yatıolar=))
çok işler yapmış aziz başkan=))
11 Nisan 2007 00:47   mesajın adresini al  

-kaan-
-kaan-
ayva çiçek açıcak yaz mı gelecek tümer beşiktaşı nasıl s.....cek..
 2   11 Nisan 2007 01:03   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009