su-yeon demis ki:
bende gidiyorum ama çalışmaya beni orda bi barda bulabilrisiniz belki
29 Haziran 2007 08:00
yaw
eveeet bir sağlıkçımız , bide barmenimiz var... ok orda rahatız ozman :))
29 Haziran 2007 08:34
lucy luyi
nouvelle vague'nun ilginç ve güzel bir performansı vardı dün.
1 Temmuz 2007 23:22
yaw
rakes ve rapture inanılmazdı! heleki rakes'i ayrı bi yere koyuyorum
13 Temmuz 2007 09:25
southwester
bende ordaydım :D
3 Temmuz 2007 13:05
su-yeon
coco rosie süperdi hayranlıkla izledim zaten çok severdim onun dişinda fungu süper di daha öncede izlemiştim onları nouvelle vague da iyidi beirut baya iyidi
gevende bi numarası yoktu herzamanki gibiydi ama en çok coco rosie beendim
marilyn manson mecburen dinledim sahneye yakın bi bardaydım ve konser süresince kimse bara bile yaklaşmadığı için oturdum ve dinlemek zorunda kaldım benim için kötüydü
4 Temmuz 2007 12:41
su-yeon
son gün marily mansondan onra tüm katılımcılar dağıldığı için herşey bize kaldı çalışanlar için bi parti vardı çılgınlar gibi içip dans ettik hataa birayla yıkandı millet komik bi görüntüydü festival süresince bize içki yasaktı boynumuz bükük her doldurduğumuz içkiye baktık sonra için hadi serbest denince baya bi zıvanadan çıktık
14 Temmuz 2007 12:43
hightower
eheh o partide bnde wardım..world card çadırının sorumlusu olarak bar staffların partisinde iki şişe wotka ve yanında onlarca burnle partiye ortak oldum..allah hepsinden razı olsun..partide en etkilendiiim gruplar:
the horrors(marlyn manson taklidi hareketler de olsa)
rashit
kelis
The magic numbers
ve tabiki Marlyn Manson( her ne kdr sweart heart tan başka bildiim bi şarkısını söölemese de)(ve geç gelip erken gitse de)
4 Temmuz 2007 14:55
.pandora
nurialço barı barmeni der ki;
worldcard çadırı sorumlusu esas Allah sizden razı olsun o chillout ortamında kaç defa gecenin vehametini atmışımdır kimbilir içitiğin votka-burn ler helal olsun (ironik oldu ama)..
festivale gelirsek beiurt'un kendinden geçiresi performansı üstüne piano magic melankolisi günbatımında babzula görselliği birazda öğlearası fungu zeynebi.
5 Temmuz 2007 21:46
oh no!
the horrors(marlyn manson taklidi hareketler de olsa)
PUAUAUAA
17 Temmuz 2007 13:27
oh no!
böyle bi yorum da görmedim
17 Temmuz 2007 13:27
taharet musluğu
ben bu yorumu bilgisizliğe ve cehalete bağlıyorum sayın oh no..! gençler çılgın yapacak bi şey yok sadasdasdas
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10776
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.