ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > seri İlanlar > acil alanyada 5 yildizli otele muzisyenler
muzisyen is firsati alanya
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 9

p.* selin akay*
p.* selin akay*

oger turizme bagli otelde calisabilecek 3 muzisyen aramaktayiz,
rusca ve almanca bir kac sarki bilmeleri gerekmektedir (on kosuldur).

calisacak arkadaslarimiz:
-otelin tum imkanlarindan yararlanabileceklerdir,
-maas son derece tatminkardir,
-gunde 3 saat calisilacak ve pazar gunleri tamamen bos olacaktir,
-otelin klimali lojmaninda ikamet edeceklerdir.
-yemek-yol gibi sorunlari olmayacagi gibi hem yaz boyu tatillerini yapip hem de zevkle islerini yapabilecekler.

kendinizi kisaca tanitacak bir yazi ile bana mesaj ya da selingrup@gmail.com adresime mail atarak basvuruda bulunabilirsiniz.
acil bir ilandir.

selin akay

10 Nisan 2007 11:58   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
güzelmiş ama ne kadar süre olmak zorunda? tüm tatili kapsar mı.. hatta mayıstan mı başlar..
10 Nisan 2007 13:53   mesajın adresini al  

p.* selin akay*
p.* selin akay*
en gec mayis basi (istege gore hemen de olabilir) baslamak gerekiyor. sezonluk. ekim-kasim gibi bitmesi beklenen ongoruler.

tabi is bittikten sonra yeni isler icin yardimci oluruz. cevre konusunda elimizden gelen yapilir bu anlamda.
10 Nisan 2007 15:16   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Anam anam ne kalantorler varmış haberimiz yokmuş.

P. hanım, yaz boyu odasında oturup kitap yazacak yazar veya ne bileyim havuz başında içki içecek hoş sohbet insan, ya da hergün internette saatlerce takılıp vatana millete faydalı olacak insan da lazımsa ben geleyim. =) Sonraki işlerimde de yardımcı olursunuz hatta. hehe
10 Nisan 2007 16:32   mesajın adresini al  

p.* selin akay*
p.* selin akay*
ya sekip son isler artik zengin bir koca bulup evlencem ben:))) oraya yetis buraya yetis oraya atla bunla ugras vs vs ne yapalim:) kalantor senin babandir :P tirbiyisiz insan ehehe

saka bir yana da cok yoruldum ya, nete bile giremez oldum bir sure ara vericem zaten su yazi atlatiymda evlenip evime cekilicem yeterin :p sonraki islemlerde o bana yardimci olsun ehehe
10 Nisan 2007 17:06   mesajın adresini al  

atalay
atalay
üf be abi, şeytan diyor 3-5 almanca rusça şarkı ezberle git. işte istediğim hayat bu olurdu. :((
10 Nisan 2007 18:55   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Bu olanaklara rammsteini cagirsan gelir:P
10 Nisan 2007 19:14   mesajın adresini al  

p.* selin akay*
p.* selin akay*
aranan kisi sayisi 2ye inmistir. maas mevzunu yazmaya gerek gormemistim ancak yazmamda sanirim mahsur yok.

aylik maas ortalama olarak 2 milyar civari olacaktir, extreler ve ek gelirler haric sabit gelirdir.

gorusmek isteyen arkadaslar mesaj yoluyla telefon numarami alip irtibata da gecebilir gerek gorurse, demosu olanlara oncelik verilecek.
10 Nisan 2007 22:29   mesajın adresini al  

basscıbası
basscıbası
Aradığınız müzisyenler hangi enstrumanları çalmalı yoksa aradığın kişiler vokalistmi. Açıklayıcı olursan her türde ve her tarza göre arkadaşlar yönlendirebilirim sana.
-
İyi çalışmalar
18 Mayıs 2007 14:03   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 9

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008