ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
oger turizme bagli otelde calisabilecek 3 muzisyen aramaktayiz,
rusca ve almanca bir kac sarki bilmeleri gerekmektedir (on kosuldur).
calisacak arkadaslarimiz:
-otelin tum imkanlarindan yararlanabileceklerdir,
-maas son derece tatminkardir,
-gunde 3 saat calisilacak ve pazar gunleri tamamen bos olacaktir,
-otelin klimali lojmaninda ikamet edeceklerdir.
-yemek-yol gibi sorunlari olmayacagi gibi hem yaz boyu tatillerini yapip hem de zevkle islerini yapabilecekler.
kendinizi kisaca tanitacak bir yazi ile bana mesaj ya da selingrup@gmail.com adresime mail atarak basvuruda bulunabilirsiniz.
acil bir ilandir.
selin akay
10 Nisan 2007 11:58
bad religion
güzelmiş ama ne kadar süre olmak zorunda? tüm tatili kapsar mı.. hatta mayıstan mı başlar..
10 Nisan 2007 13:53
p.* selin akay*
en gec mayis basi (istege gore hemen de olabilir) baslamak gerekiyor. sezonluk. ekim-kasim gibi bitmesi beklenen ongoruler.
tabi is bittikten sonra yeni isler icin yardimci oluruz. cevre konusunda elimizden gelen yapilir bu anlamda.
10 Nisan 2007 15:16
şekip
Anam anam ne kalantorler varmış haberimiz yokmuş.
P. hanım, yaz boyu odasında oturup kitap yazacak yazar veya ne bileyim havuz başında içki içecek hoş sohbet insan, ya da hergün internette saatlerce takılıp vatana millete faydalı olacak insan da lazımsa ben geleyim. =) Sonraki işlerimde de yardımcı olursunuz hatta. hehe
10 Nisan 2007 16:32
p.* selin akay*
ya sekip son isler artik zengin bir koca bulup evlencem ben:))) oraya yetis buraya yetis oraya atla bunla ugras vs vs ne yapalim:) kalantor senin babandir :P tirbiyisiz insan ehehe
saka bir yana da cok yoruldum ya, nete bile giremez oldum bir sure ara vericem zaten su yazi atlatiymda evlenip evime cekilicem yeterin :p sonraki islemlerde o bana yardimci olsun ehehe
10 Nisan 2007 17:06
atalay
üf be abi, şeytan diyor 3-5 almanca rusça şarkı ezberle git. işte istediğim hayat bu olurdu. :((
10 Nisan 2007 18:55
luca leotardo
Bu olanaklara rammsteini cagirsan gelir:P
10 Nisan 2007 19:14
p.* selin akay*
aranan kisi sayisi 2ye inmistir. maas mevzunu yazmaya gerek gormemistim ancak yazmamda sanirim mahsur yok.
aylik maas ortalama olarak 2 milyar civari olacaktir, extreler ve ek gelirler haric sabit gelirdir.
gorusmek isteyen arkadaslar mesaj yoluyla telefon numarami alip irtibata da gecebilir gerek gorurse, demosu olanlara oncelik verilecek.
10 Nisan 2007 22:29
basscıbası
Aradığınız müzisyenler hangi enstrumanları çalmalı yoksa aradığın kişiler vokalistmi. Açıklayıcı olursan her türde ve her tarza göre arkadaşlar yönlendirebilirim sana.
-
İyi çalışmalar
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10773
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.