bu arada bu videodan Ali poyrazoğlunu benim için bitirdi severdim kendisini ama, nedeni niyesi, cinsel tercihi ilgilendirmio şov amaçlıda olabilir ama bitti benim gözümde
10 Nisan 2007 19:59
panda®²
eğerki bir ülkede oğlunun bir kızla yattığını öğrenen baba onun sırtını sıvazlayıp "bişi yok demi lem=) afferim koçuma=)" gibisinden bir laf ediyorsa
eğerki bir ülkede kızının bir erkekle yattığını öğrenen baba kızına "vay o.spu aile şerefimizi iki paralık ettin!!!" gibisinden bir cümle kullanabiliyorsa;
wahhshe' nin kendisini bir pislik gibi hissetmesinde ve bu terbiyesizliği yapan adamın bide utanmadan sırıtmasında, bi terslik görmemesi diğer insanların bence gayet doğal. Ha katılıyormuyum...??? Budapeşteden hiç geri gelmek istememiştimki zaten...
10 Nisan 2007 20:10
peter pan
kadının biri götümü avuçladıydı zamanında
20 Nisan 2007 13:23
keramet
birkere okulun festivalinde açık hava partisinde kızın teki popomu avuçlamıştı dildiğin avuclamalardan değil yani baya kötü olduydum o zaman. Gülsem gülemiyordum,erkeklik onuruda var işin içinde böğle abest bir piskoloji içine girmiştim.
20 Nisan 2007 16:18
souvereign jr.
toplu taşıma araçlarında oturmak lazım ozaman.
20 Mayıs 2008 00:18
bravado
bunun geyıgı bıle dondu ya 525 ucretlı olunca ' nedır ya verırız 1.5 ytl parası ıel deıl mı kardesım!!! nıhahahah ' gıbı cok ıgrencler ne denebılır kı.... :S
salihzeki demis ki: EGE üniv.de okuyanlar bilirler 525 numaralı otobüs var metrodan yurda bedava giden onda her zaman bi izdiham olur ve taciz eden sapıklar kaçınılmaz.
20 Mayıs 2008 07:16
reflexx06
bu tıp sapıklara gebelde fordcu dıyolar bunları adam etmek ıcın elınde bı haydar (kalın sopa) kafasını patlatana kadar doveceksın ıbretı alem olsun dıye
bu psikiyatrik bir sorun..cinsel sağlık bozukluğu...argoda karşılığı fordçu evet:-)
reflexx06 demis ki: bu tıp sapıklara gebelde fordcu dıyolar bunları adam etmek ıcın elınde bı haydar (kalın sopa) kafasını patlatana kadar doveceksın ıbretı alem olsun dıye
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10762
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.