yok abicim...
sapıklara verilecek ceza belli...sallandıracaksın...ama başka yerinden
tacize uğramış arkadaşlara geçmiş olsun diyorum
10 Nisan 2007 14:42
penguen
seray seweer ya insanin yuzunde biraz kizarma olur biraz utanma ohaa bu kadarii yani
10 Nisan 2007 15:51
*yvaine*
bi yerim açıldı mı diyoo kadın bi de... herif popoyu söküyodu yerinden kadın ne derdinde, sanki hiç fotoları yok :S
10 Nisan 2007 16:11
::::kİrem:::::
bunların hepsi insanlardaki cinsel açlıktan kaynaklanıyo yani bunun eğitimle kültürle alakası yok
10 Nisan 2007 16:34
frenzy
aha buraya yazıyorum bir kere daha olsun öyle bişey...!!
aciz abazan tayfası, kendilerine hakim olmakta da değil olay hakim olsa ne olacak ki onun senin hakkındaki düşündükleri değişmedikten sonra. Yaşı ne olursa olsun, amca da olsa velet de olsa beyni gelişmemiş yaşam formları, sonra da işine gelince ar namus felsefesi yapanlar da bunların ta kendisi işte her türlü sapkın duygulara sahip bunu ezilmişliğin altınca böylece ortaya koyan tipler.
ruin demis ki:
ben de yaşadım bunu evet.. :S
insanların iyice gözü döndü, kendilerine hakim olamayan aciz insanlar topluluğu...
10 Nisan 2007 17:05
bigbang
"rahatsız olduysanız taksiye binin hanfendü" diyen duydum
bigbang demis ki:
10 Nisan 2007 17:52
babyjane
aslında toplumsal tepki var ben bizzat yaşadım
bana çaktırmadan mesaj çekiyormuş gibi yapıp resmimi çekmeye çalışan bir dallamayı uyarınca etrafımdaki amcalar abiler adamı tartaklamıştı..
ama daha duyarlı olmak lazım..
halid e.a. demis ki:
valla görev kızlara değil bize düşüyor.böle adamları gördüğümüzde bir temiz sopa çekmezsek önü alınmaz.
yani çözüm = topumsal tepki
10 Nisan 2007 18:44
babyjane
onun anasını bacısını da sıkıştırsınlar da pis pis kıllı bıdıklı herifler otobüste görürüm ben de .... küfür etmiş kadar oldum yani ....
bigbang demis ki:
10 Nisan 2007 18:45
uykucu minnoş
bihafta atamadım şokunu üzerinden..:(
10 Nisan 2007 19:14
*yvaine*
bölelerini allah yarattı demicen, yandım anam dedikçe vercen odunuuuuu...
10 Nisan 2007 19:48
chocolate
:(( iğrenç bi duygu.. otobüste başıma gelmişti.. utanmazın kızı yaşındayım ya.. neyseki millet ağzına geleni söölemişti de otobüsten indirmişlerdi o adamı..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10762
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.