ya demekki seray ondan sallamadı...bende ne rahat kadın demiştim..bilmiyodum adamın gay olduğnu
9 Nisan 2007 23:04
banshee
Bence tepki gösterilmeli yoksa rahatça yapmaya devam edecekler. Üstelik tacize uğrayan tepkisini sadece göstermeli, o ortamda bulunanlar da birşey demeliler. Ulan beni korumadılar yaa , hiç biri sesini çıkarmadı, deyyuzlar!!! Ne küfür etmiştim!
9 Nisan 2007 23:08
w@hhshe
o anda nası oluosa nie oluosa ordaki herkes heykelleşiyo..
kimse sesini çıkarmıyo..
sanki o tacizci tek başına bütün otobüsü linç edicek..
banshee demis ki:
Bence tepki gösterilmeli yoksa rahatça yapmaya devam edecekler. Üstelik tacize uğrayan tepkisini sadece göstermeli, o ortamda bulunanlar da birşey demeliler. Ulan beni korumadılar yaa , hiç biri sesini çıkarmadı, deyyuzlar!!! Ne küfür etmiştim!
9 Nisan 2007 23:14
banshee
Adam yani ne kadar adam denirse o hayvan herif, işte o çaktırmadan otorite kurmuş demek ki!!! ( pozitif düşün, herşey iyi olacak, o insanlar duyarsız değil aslında )
9 Nisan 2007 23:16
the_ruach
ya wahhsee haklı donup kalıolar bayanların cogu ses dahi çıkarmaya korkuo taciz esnasında kimseni seni salladıgnı algılayamıosun o an
banshee demis ki:
9 Nisan 2007 23:17
banshee
Ben çirkefim işte, gerekirse saç baş bile dalabilirim.
9 Nisan 2007 23:19
bad religion
katılmıyorum bu yoruma.. gayin biri gelse size bu hareketi yapsa aman canım ne de olsa gay der geçer misiniz..
$h%liciou$** demis ki:
ya demekki seray ondan sallamadı...bende ne rahat kadın demiştim..bilmiyodum adamın gay olduğnu
9 Nisan 2007 23:20
the_ruach
keşke her kadın senin gibi direkt tepki verebilse
banshee demis ki:
Ben çirkefim işte, gerekirse saç baş bile dalabilirim.
9 Nisan 2007 23:24
1914
EGE üniv.de okuyanlar bilirler 525 numaralı otobüs var metrodan yurda bedava giden onda her zaman bi izdiham olur ve taciz eden sapıklar kaçınılmaz.
19 Nisan 2007 23:38
$h%liciou$**
evet kuzenim demişti onu....525olanı....
ayrıca bad religion; ben serayın tepkisine bi yorum yaptımm...genel veya kendim için değil!
9 Nisan 2007 23:48
züreyy-fa
bunlarla avrupa birliğine girilirmi,sırf bunlar yüzünden almazlar bizi.toplumumuzda çok ayı,çok cahil insanlar var utanılacak bişi bu ya.
10 Nisan 2007 00:12
schizophrenia
bence de iğrenç ya..bikaç defa dirsekleyip bikaç defa da teklemlediim insanlrı biliyorum..buna bi çözüm bulunmalı.geçen arkamda oturan şahıslar erkk ve bayan kısımlarınn ayrı olması gerektiinden çnkü erkk milleti olarak tehlikeli olduklarından bahsediodu.haklı yane..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10762
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.