gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - sözde ateşkes bitti mi?
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 6
 Yazar: Mesaj:
sevde
sevde
o birileri ne zaman birakiyolar ki zaten bizleri..;turkiye birakilamayacak kadar degerli bir yer!! dunyayi karistiranlar burayi da karistirmaya çalisiyolar suphesiz, yavas yavas ilerlerken siranin bir gunde bize gelmemesi için daha uyanik olmamiyiz

8 Nisan 2007 15:16  mesajın adresini al  
banshee
banshee
Sözde ateşkes?

Ateşkes; benim bilfiğim ateşkes, iki devlet arasında yapılır. PKK hangi devletin ordusu? Sen utanmadan nasıl ateşkes ilan ettim,dersin? Sen kendi çapında ateşkes ilan ettim diye dur, yine gencecik beyinler yokedildi, yine Türk kanı akıtıldı.

Askerlerim yan gelip yattığı için öldürüldü değil mi? Allah nasıl biliyorsa sizi öyle yapsın, demek isterdim iktidardakiler için, ama Allah'a teslim etmek de içimden gelmiyor. Sen git İran'da ki İngiliz askerleri için bir yerlerini yırt, burda kendi kanın, kendi canın neydiği belirsizler tarafından yok edilsin! Ama yok vazgeçtim, kanı bozuktur bunu yapan, yani senin kanın değil ki anlayasın bu isyanımı...

Bilinmiyor mu bu PKKlıların kampları? Biliniyor. Hadi burda birşey yapamadın, tamam öldü gencecik insanlarımız, ailelerinin yanında ol bari, git diğer askerlere moral ver, onların çok ihtiyacı vardır bu gibi şeylere, ama sen orda burda kurdele kese dur ancak. Kurdelelere dolanıp da geberesin!

Yarın öbü rgün Cumhurbaşkanı olursan...

8 Nisan 2007 17:30 ~ 8 Nisan 2007 17:31  mesajın adresini al  
comandante
comandante
İki günde 7 askerimizi kaybettik. Yani RTE'ye göre ''Sayın Öcalan'ın'' adamları 7 ''kelle'' aldı. Dün teröristi besleyen Barzani ''Kerkük'e müdahale olursa Diyarbakır'a müdahale hakkımız olur'' diye açıklama yaptı. Peki bunlart karşısında hükümet ne yapıyor? Hiçbir şey. Terörle mücadele koordinatörü ne yapıyor? Hiçbir şey. Tek yaptıkları terörü çözmek için!! PKK'ye sonsuz destek veren ABD ve Talabani ile barış görüşmeleri yapıyorlar.

8 Nisan 2007 21:15  mesajın adresini al  
lucy luyi
lucy luyi
öncelikle türk-kürt sorununu aşmak, türkiye cumhuriyeti vatandaşı kabul ederek o bölgedeki halkımızı, daha çocuk yaşta bilinçlendirmeye başlamak, o bölgeye yatırım yapmak, yapmıyorsan ülkenin batısındaki uygarlıkları( üniv vs) ve iş sahalarını oraya aktarmak ilk yapılması gerekenler bence. yoksa dağlarda vurmayla bitmiyor bu iş peter panın dediği gibi.

diğer taraftan baktığımda da bu ülkeyi yönetenlerin de yüzde yüz bu sorunu kaldırmayı istediğinden şüpheliyim. zamanında ohal devam etsin diye kendi köyünü basanlar kimlerdi? sorun biraz daha derinlemesine aslında.

9 Nisan 2007 00:59  mesajın adresini al  
themun
themun
abi erdoğan ıraklı şerefsizlerle görüşme yapıyo makamına çıkarıo biz neyden bahsedioz..

9 Nisan 2007 03:03  mesajın adresini al  
:.cevriye.:
:.cevriye.:
artık her işin içinde bi bit yeniği var diye düşünmekten kendimi alamıyorum..hiç bir şey göründüğü gibi değil..sanmam ki dünyada ilk sıralarda yer olan ordumuzun gücü yetmesin o topraklarda yaşayan canileri yakalamaya...
hiç alakası yok istese şimdiye kadar milyon kere söndürmüşlerdi oradaki ateşi..
tamamen devlet politikası ve dışardan yardım alan teröristlerin başıboş at koşturması o topraklarda..
biz kendi topraklarımızda yaşayan bize ihanet eden insanları gün be gün o veya bu şekilde besliyoruz farkında olmadan çünkü bize anlatılanlar eksik ya da yalan..e hiç bir şey bilmeden yaşayıp cezasını da çekiyoruz belki sen ben fiilen değil ama orada yaşayan ya da bizi korumak için oraya giden askerlerimiz..
her gün ölüm korkusu ile yaşayan yakınlarımız onlar..ne güzel herkes farkında her şeyin ama bişey yapan yok..an azından lehimize yapan yok..

tek korktuğum ve tiksindiğim şey bunu önlemenin çaresi olmasına karşı bilerek kasten insanlarmızın ölmesine göz yumulması..bunu yapanların da bizi en ii şekilde yönetmesi gereken kişiler olması..

hiç bir şey göründüğü gibi değil..ama biz yine de ot gelip zamanından önce solup gidicez yine..

9 Nisan 2007 15:11  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 6
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008