sınıf öretmeni olmasını:) o bölümde okuyup akademik kariyer yapanlar da kabulümdür:)
23 Mayıs 2007 18:38
derya.
bende öğretmen koca istiyomm .... ben işten gelınce yemegımı yapsınnn :P:P euehueh...
23 Mayıs 2007 18:54
tek aşk beşiktaş
İnş. Mühendisi falan isteyenler varsa sölim, vazgeçin :)
Kendimde inşaatçıyım ve mühendislere resmen acıyorum yaa ... Sen o kadar oku emek ver, şantiyelerde hafta içi hafta sonu sürün. Ne gecen var ne gündüzün. Masa başı olsa o da ayrı bi dert tabi.
Neyse ben ne olsun isterdim ? Hııım sanırım müzisyen :)) evde devamlı müzikle uğraşan birisi, eğlenceli olurdu heralde...
24 Mayıs 2007 10:52
blue_dream
sanırım çok iyi bir psikolog olmasını isterdim ....bu devirde en çok ihityacımız olan şey -ŞEVKAT ,ANLAYIŞ VE MORAL :)
24 Mayıs 2007 11:14
^^burki^^
öğretmen olsun öğretmen en azından giriş çıkışı belli olur yazında yatar ohh mis gibi:D
24 Mayıs 2007 11:35
oxee
top model olsun :)
24 Mayıs 2007 20:46
sempativet
dr olabilir veteriner olabilir=))
25 Mayıs 2007 14:16
?!
mümkünse işletmeci yada mühendis olsun yada promosyonlu paket, işletme mühendisi:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10713
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.