ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > arkadaşlar kirli çamaşırları döküyoruz...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  44  45  46  47  48  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 529 - 540

-can-
-can-
Puahuahuahuha abi çok güldüm yaa :D :D Başarılar diliyorum :D

x-coyote demis ki:

ben buyuyunce buyuk abaza olacam

8 Nisan 2007 12:12   mesajın adresini al  

frnz
frnz
şimdi burada şikayet ediyorsunuz zaten siz farkında olmasanızda kantine, yonjaya ya da herneyse girme sebebinizin de bilinçaltında bu olduğuna inanıyorum :)
şikayet edip artislik yapması "ayyy kıro tipler" demesi burada güzel.
size o tiplerin gönderdiği mesajlarda ruhunuz okşanıyor bunu inkar edemezsiniz :))
burada herkesle paylaşarak da egonuzu size göre en yüksek tatmin derecesine çıkartıyorsunuz :))
çünkü eğer istemezseniz ayarlar kısmının güvenlik tedbirlerini kullanarak tanımadığınız insanlardan mesaj almayacağım diyerek şimdi dediğiniz size göre rahatsızlık ! olan durumu engelleyebileceğinizi biliyorsunuz.
%99 unuz bunu yapmıyor, neden? yukarıda anlattığım sebeplerden. :))

evet %99umuz bunu yapmıoruz ama nedeni snn saydıkların gibi saçma ego tatminleri diil en azından kendi adıma söliyim tanımadıım insanın söylediği 2 gzl sözün bnm için öyle egomu tatmin etcek bni mutlu etcek bi değeri yok bi ikitane yazdım bn de buraya bna gelen mesajlardan ama bna çok saçma komik gelenleri yazdm başlık geyik olduğu için geyiik olsn die yazdm size aa bakın bna böle gzl dedi bna böyle gzl söz söyledi havaları yapmak için yazmadm yazanların çoğununda aynı nedenden yazdığını düşünüyorum geyik olsun diye...tanımadığınız insanlardan mesaj almayacağım diyerek engelleyin diyosunuz bi de ama bnm bu sitede tanışıp konuştuum ve tanıştıımada çok memnun olduğum kişiler var (kız erkek ikisi de var)hepinizin vardır senin de vardır atalay eğer onu işaretlemiş olsaydım o kişilerle de tanışamazdm ya da bazen gerçekten bişey sormak için mesaj atanlar oluyo onların mesajı gelmediği için cevap atmamakta saçma olur haksızmıyım bu saçma bi çözüm yolu bence. bizim o kutucuğu bize gzl sözler yazan mesajlar gelsin de egomuz tatmin olsun diye işaretlemediğimizi mi sanıyodun anlamadmm...
8 Nisan 2007 13:54   mesajın adresini al  

arethusa
arethusa
bgne kadar okuduum en komik msj..

bekle beyaz ferrarili prensin olmaya geliorum..
8 Nisan 2007 14:16   mesajın adresini al  

omuriliksoğanınıncüc
omuriliksoğanınıncüc
saldırmak ıcın kurban arıyorum
8 Nisan 2007 16:06   mesajın adresini al  

sütoğlan
sütoğlan
omuriliksoğanınıncücüğü
al pis camasırlarını kokacaklar la
8 Nisan 2007 16:32   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
kirli çamaşır mı hiç olmas bizde hiç olmass:P
8 Nisan 2007 18:09   mesajın adresini al  

&fatoş&
&fatoş&
merhaba;
sana fotolarindan birinde yaninda olan bi kizla ilgili msj atmaya yeltenmis durumdayim..

allahin emri peygamberin kavli ile copcatanim olmani istiyorum...

benim icin cop catar misin???

bıde bölesı var:D
8 Nisan 2007 18:28   mesajın adresini al  

sütoğlan
sütoğlan
yuppiiiiiii:p demis ki:

merhaba;
sana fotolarindan birinde yaninda olan bi kizla ilgili msj atmaya yeltenmis durumdayim..

allahin emri peygamberin kavli ile copcatanim olmani istiyorum...

benim icin cop catar misin???

bıde bölesı var:D

Eee seven ne yapmaz hocam:p
sende sevenleri kavuşturuver
ps: bende nıye bu cesaret yahu, elin oğluna bak
8 Nisan 2007 18:31   mesajın adresini al  

&fatoş&
&fatoş&
tuh bende sevkını kırdım cocugun ya belkı hayırlı bı ıse vesıle olurdum:D cocukları olurdu adını fatmanur koyarlardı.acaba fıkrımı degıstırdım desem bana gururlu erkek profılı cızermı :D
8 Nisan 2007 18:34   mesajın adresini al  

sütoğlan
sütoğlan

cizmez yau
sevgi var :p

yuppiiiiiii:p demis ki:

tuh bende sevkını kırdım cocugun ya belkı hayırlı bı ıse vesıle olurdum:D cocukları olurdu adını fatmanur koyarlardı.acaba fıkrımı degıstırdım desem bana gururlu erkek profılı cızermı :D

8 Nisan 2007 18:38   mesajın adresini al  

&fatoş&
&fatoş&
tabı canım bı resımden kör kütük asık olabılır bende cok anlayıssızım dımı!!
8 Nisan 2007 18:41   mesajın adresini al  

sütoğlan
sütoğlan
tabe
sen ne dıon, millet msn de yazıo telde konusuoda asık oluo
foto yok kamera yok üstelik
bahtına ne cıkarsa hesabı
8 Nisan 2007 18:46   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  44  45  46  47  48  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 529 - 540

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008