Aslında istanbul-galatasaray normalde merkez,kızılay bürosunu kaldırmışlar diye biliyom ama Yüksel Cad. Berrak İş Merkezi No:11/16 Kızılay şöyle bir adres var belki yardımcı olur değişmediyse tabi ama asıl irtibat istanbul merkez 0212.245 25 78 tel
peterpanic demis ki:
ya bu yet travel ın kızılay bürosu nerde tam olarak?
31 Mayıs 2007 23:17
pegasus123
sanırım hakikaten kaldırmışlar bürosunu çünkü ben bi gazla gittim o adreste hiç tabela fln yoktu.kapıyı çaldığımda da kimse açmadı.Yettravelı boşverdim bu durumda ODTÜ'de sunshine cafe nin yanında bi yer var ya orda ISIC çıkartılıyomuş 10-15 milyona ben oraya gitcem artık
1 Haziran 2007 00:47
eterlielbisemudguard
ya www.genctur.com burdan da cıkarılabiliniyo isic kart ve birsürü yerde bürosu var sadece yettravel gibi değil bu sırada prag a gidicek arkadaşlara söylüyorum yettravel gidiş dönüş uçak bileti alırsan 250 euro yapıyo tüm vergiler içinde .... ama tek gidiş mevzusu hakkında tam bi bilgim yok.. fakat her halukarda o da cok ucuz emin olun... ama isic kartı olanlara
1 Haziran 2007 11:18
nemesismls
ben istanbul şubesine aps ile yolladım evrakları 3-4 günde kartımı çıkartıp yolladılar bana
pegasus123 demis ki:
sanırım hakikaten kaldırmışlar bürosunu çünkü ben bi gazla gittim o adreste hiç tabela fln yoktu.kapıyı çaldığımda da kimse açmadı.Yettravelı boşverdim bu durumda ODTÜ'de sunshine cafe nin yanında bi yer var ya orda ISIC çıkartılıyomuş 10-15 milyona ben oraya gitcem artık
1 Haziran 2007 12:50
nebİlee
pardonn bu ISIC kartı nedir ne işe yarar???
1 Haziran 2007 21:02
j0ker
ISIC international Student Travel Conference ( ISIC ) üyesi kuruluşlar tarafından dağıtılır UNESCO onaylı ve tüm dünyada geçerli tek öğrenci kartıdır.Yaş sınırı olmadan 12 yaş üstü öğrenci olduğunu belgeleyen herkes bu kartı alabilir ve gittiğiniz ülkelerde yabancı öğrencilerin yararlandığı tüm hak ve indirimlerden siz de yararlanabilirsiniz.Bu kartı nasıl alabileceğinizi öğrenmek http://www.yettravel.com/card/student.asp bu adrese bakabilirsiniz
1 Haziran 2007 21:25
nebİlee
çok saol :))
j0ker demis ki:
ISIC international Student Travel Conference ( ISIC ) üyesi kuruluşlar tarafından dağıtılır UNESCO onaylı ve tüm dünyada geçerli tek öğrenci kartıdır.Yaş sınırı olmadan 12 yaş üstü öğrenci olduğunu belgeleyen herkes bu kartı alabilir ve gittiğiniz ülkelerde yabancı öğrencilerin yararlandığı tüm hak ve indirimlerden siz de yararlanabilirsiniz.Bu kartı nasıl alabileceğinizi öğrenmek http://www.yettravel.com/card/student.asp bu adrese bakabilirsiniz
2 Haziran 2007 14:21
peterpanic
bu gençturun verdiği kartla yettravelınki aynı mı?
3 Haziran 2007 14:06
j0ker
sanırım aynı olması lazım
3 Haziran 2007 14:13
autmnsouls
hollandaya gideceklerrr, bilgilerim taze. yardımcı olabilirm.
1 Ağustos 2007 22:00
newton
nemesis amma ilgiliymişsin sen de gttin mi erasmusla dışarı????
ehöm...elinizi ayaınız öpesim var şuanda efenim... :) an itibariyle Université Panthéon-Sorbonne: Paris I 'in ingilizce ekonomi eğitimi verdiğini öğrenmiş bulunmaktayım.. :D ve gözlerim yaşardı yaa ağlııcam birasdan !! ben bu kadar yararlı bi link görmedim :))))
hiç yoktan faideli bir site gibi görünüyor. en azından,işinize gelmese bile, off patladım hep aynı sitelerde dolaşmaktan, biraz da başka atraksiyonlar olsun diyorsanız, bilet fiyatlarına bakmak iin bile bakılası bir site. ben de, iki gün sonra hamburg a ışınlanıyorum, kek gibi direk öger den aldık biletleri bakmadan hiç bir yere, o nedenden mütevellit, siz siz olun thy'den de kazık yemeyin, onların zengin olmaya ihtiyacı yok, ucuzundan bir bilet alın derim.
14 Ekim 2007 12:06
newton
ya ben ulusal ajansa mail attım,benim bölümümün anlaşmalı olduğu bir üniversite yok.bu konuda bana yardımcı olmadılar hocaların anlaşma yapıcak dedi kadın bana :S napçam ben?bu arada bzm okulun erasmus sorumlusunun bi kovmadığı kalmıştı beni.küfür eder gibi senin bölümünün anlaşması yok dedi yolladı beni!bi de ben 9 eylül fen bilgisi öğrt. 2. sınıftayım
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10692
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!