ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
İnsanın bu resmi görünce hiçbir şey söyleyesi gelmiyor. sadece dünyadaki adaletsizliğe geri bırakılmışlığa ve fakirliğe isyan ediyor
3~ 518 gün
ms_kalpsiz
cidden bi kötü oldum ya tüylerim ürperdi ...
aslinda bizler okadar sansliyizki hani bazen yinede sikayet ederis ya su söyle olsaydi bu böyle olsaydi diye ... ama sükretmiyoruz ...
~ 518 gün
bad religion
resmi koysaydın yeterliymiş..
~ 518 gün
william wallace
bu fotoğrafı çeken kişi yardım etmediğine sonradan çok üzülmüş ve intihar etmiş
~ 518 gün
^^^^
evet bende duymuştum böle bişey.....
william wallace demis ki:
bu fotoğrafı çeken kişi yardım etmediğine sonradan çok üzülmüş ve intihar etmiş
~ 518 gün
fisne_reçeli
şükretmeemızzz lazım halımızeeee yardıma ıhtıyaç duyan bırını olüme terketmenınnnn bedelide ölüm olduuu ısteeee adam kafayı sıyıordı en sonunda nıye yardım edmedım dıee ama son pısmanlık fayda vermıor ıste neyazıkkkı
~ 518 gün
banshee
Sanki o adam diğerlerine yardım edebilecekti...Boşuna intihar etmiş, boşuna vicdan yapmış. Ben de gidip bir ikisine yardım edebilirim aslında, şurda herkes bir şekilde yardım edebilir, neden konuşuyorsunuz sadece?
Haydi öldürün kendinizi!
1~ 518 gün
piaget aşık olursa:)
cok fazla gerçek olmuş... ağır geldi...biliyodum bu fotoyu ama..eet zor...:((
~ 518 gün
dnz
off fırat yaa ne bu lanet olsun bu adaletszliğe
herkes bişiler yapabilmeli burda yorum eklemekle olmuo arkadaşlar
~ 518 gün
evinénşikesti
insanlğımızdan unutandığımız an.....
bir çok şeyin anlamsızlığını yüzümüze vuran çırılçıplak gerçek....
fotoğrafı çeken kişi dünyanın en prestijili fotoğraf ödülü olan pulitzer i alan bir fotoğrafçı....
~ 518 gün
smellymelly
ama sonradan hayatina son veren bir fotografci..
ölmek sdce bir kacis yolu..hayat cok adaletsiz.cok acı..
~ 518 gün
evinénşikesti
daha önceden arkadaşlar yazmıştı...intihar ettiğini...
yoksa haklısın...
~ 518 gün
boomerang ¹³
Sen bi' de hitler'i savunan biri*sin.. nesin sen? kıl mısın?
*kardeşim benim çok severim seni..
banshee demis ki:
Sanki o adam diğerlerine yardım edebilecekti...Boşuna intihar etmiş, boşuna vicdan yapmış. Ben de gidip bir ikisine yardım edebilirim aslında, şurda herkes bir şekilde yardım edebilir, neden konuşuyorsunuz sadece?
Haydi öldürün kendinizi!
~ 518 gün
s.y
bu fotografı ceken adam serefsızın onde gıdenır ınanmıyorum burdakı kımse onun yaptıgını yapmaz yapmamlıda ınsanlık dısı bırsey gebersin serefsiz...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10655
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!