ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Gafları ile sık sık gündeme gelen Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un, TBMM Türkçe'nin Korunmasını Araştırma Komisyonu'ndaki sözleri, komisyonun AKP'li üyelerini bile şaşırttı.
Koç, komisyona bilgi verdikten sonra, Antalya'da kurulan Dinler Bahçesi'yle ilgili bir soruyu yanıtlarken, Dinler Bahçesi'nin yapımının sadece “jest” olarak görülemeyeceğini ihtiyacın da dikkate alındığını söyledi. İstanbul'da ya da başka bir ilde yeni bir dinler bahçesi oluşturma projeleri bulunmadığını belirten Koç'un bu sözlerinin ardından “Alanya'da 15-20 bin Alman yaşıyor, onların da dinlerini şey edeyim” demesi ise, komisyon üyelerinde şaşkınlık yarattı ve gülüşmelere neden oldu. AKP Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, bu sözlerin yanlış anlaşılabileceğini söyleyince Koç, önce “Ben mi dedim, ne dedim? Öyle bir şey demedim” dedi. Bakan Koç, daha sonra “Ben onlar da dinini yaşasın anlamında söyledim. Her şeyden bir anlam, bir şey çıkartıyorlar, eğer bundan da bu anlamı çıkaracaklarsa, bunu da yanlış anlarlarsa yuh olsun” diye konuştu.
Bizim dinimiz Yüce Allah'ın en son gönderdiği ve bugüne kadar bozulmadan kalan tek dindir. Ancak bu bizim inancımızı diğerlşerinden üstün gförmeyi gerektirmez. Bizim inancımıza göre imanın şartları arasında allahın kitaplarına ve peygamberlerine iman vardır. Bunu göz önünde bulundurduğumuz zaman sayın bakan imandsan çıkmış olmuyor mu? Üstelik bu bakan inançlara saygılı olduğunu iddia eden ve inanç hortumculuğu yapan bir partinin bakanı.
İşin bir başka yönüyse ülkemizin turizmini geliştirmesini ve kültürünü dünyaya tanıtmasını istediğimiz adamın yabancılara yaklkaşımına bakar mısınız? Bu lafı Alman bir bakan söyleseydi bizim ülkemizdeki tepkisi ne olurdu. Her gün o ülkenin konsolosluğu önünde mitingler düzenlerdik, siyah çelenkler bırakırdık ürünmlerini bir kaç günlüğüne boykot etmeye kalkardık işi abartıp bayraklarını yakardık. Peki biz inançlarımıza bu kadar hassasken, neden başkalarının inancına bakanlık seviyesinde hakaret edilmesine tepki vermiyoruz. Üstelik bu saçma sapan söz bu bakanın ilk gafı değil. Daha önce de rus turistler hakkında ''Onlar sonradan görme çok para bırakıyorlar'' gibisinden deli saçması şeyler söylemişti. Bence biz bu adamı uyuyorken hiç rahatsız etmeyelim 7/24 uyusun zira uyanınca çok saçmalıyuor.
4 Nisan 2007 21:23
ruin
densiz,ne olacak...
4 Nisan 2007 21:25
t.j
ayıp etmiş
4 Nisan 2007 21:26
soulreaver
Uyurken Söylemiş Olmalı...
14 Nisan 2007 21:30
the_ruach
uyanık bi anını göster!!
soulreaver demis ki:
Uyurken Söylemiş Olmalı...
4 Nisan 2007 21:45
soulreaver
Bende Onu Demeq İstedim Zaten... " -manik depresif- "
4 Nisan 2007 21:47
**bozacı**
adam osura osura bakanlık yapıo kebap iş walla salla bası al maası.
4 Nisan 2007 22:02
lİomusİn
syn bakanimiz haklidir sözlerini çarpitmayalim
4 Nisan 2007 23:26
comandante
Sayın bakan ''Ben onlar da dinini yaşasın anlamında söyledim. Her şeyden bir anlam, bir şey çıkartıyorlar, eğer bundan da bu anlamı çıkaracaklarsa, bunu da yanlış anlarlarsa yuh olsun'' demiş. O zaman ben de çıkıp Bakanı şey edeyim desem, ardından da Bakan hayatını istediği gibi yaşasın demek istedim desem olur mu kameralar önünde
4 Nisan 2007 23:49
ot
Iyide adam zaten simdi bu da yanlis anlasilmasin demis.Siz de buna ragmen yanlis anlamak istemissiniz.Gaf avciligi yapmanin anlami nedir bu kadar.Tamam hukumete ve her bireyine yuklenelim de bu kadar mı ya.Ya gercekten oyle demek istemediyse.Dili surctu bellki herifin ya da uygun kelime bulamayinca birden sey yapmak dedi.Konusmayi dinlemek lazim bir de ,okumak pek ise yaramiyor bu durumda.
4 Nisan 2007 23:54
**bozacı**
ot demis ki:
Iyide adam zaten simdi bu da yanlis anlasilmasin demis.Siz de buna ragmen yanlis anlamak istemissiniz.Gaf avciligi yapmanin anlami nedir bu kadar.Tamam hukumete ve her bireyine yuklenelim de bu kadar mı ya.Ya gercekten oyle demek istemediyse.Dili surctu bellki herifin ya da uygun kelime bulamayinca birden sey yapmak dedi.Konusmayi dinlemek lazim bir de ,okumak pek ise yaramiyor bu durumda.
şey etmeyelim lütfen,bundan bakan olursa ajdardan da cumhurbaskanı olur,bence dinlemeye gerek yok,atilla koctur ne yapsa yeridir..
5 Nisan 2007 00:04
ot
Amac uzum yemek degil bagciyi dovmek zaten:)) Bulundu bir malzeme daha.Vurun bagcıya.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10615
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.