Bravo Seçil, bari uyarı filan koyaydın kitapla ilgili spoiler veriyorum diye. Süper oldu açıkladığın. Kitabın sonunda Bruce Willis ölü çıkıyor mu peki onu da söyle...
19 Aralık 2005 01:28
scarabaeus
Kendini okutan ama çok da iz bırakmayan kitaplardan biriydi..
21 Aralık 2005 11:06
şekip
Az önce özel hat'ta çıktı ve böylelikle magazin habercilerine de kendini göstermiş oldu. hehe helal abime bee. İşte hisli yazar adam!
28 Aralık 2005 00:54
aran
ilginc bir tarzı var tuna kiremitcinin ben sevdim dogrusu ama su kitabı sonlandırmaları yok pek içime sinmyor hikayeleri hep üç noktalı ama genel olarak güzel
bana harry potter de bana
hemen soluyımde
ben ole asklı mesklı kıtap okuyamam
23 Ocak 2006 01:35
güveeen
Okudum bu kitabı. Herşey güzeldi başlarda hatta sonuna kadar elimden düşürmeden okudum ama sonu çok kötü. Sanki ilham gelmiş gelmiş sonunu bağlayacakken uçmuş gitmiş. Böyle boş bi sondu yani...
1 Mart 2007 18:30
~balım~
valla ben beğenmiştm kitabı ama şu an aklımda bi şey kalmadı pek
1 Mart 2007 21:07
sapmasız
gerçekten çok hoş bir kitap ben ilk ismine vurulmuştum zati
5 Mart 2007 01:43
1tost1cay
bence bu arkadaşın kitaplarının hitap ettiği bi kitle war ya sanki böle lise öğrencisi kızlar hedefleniyo gibi. atma tutma hikayeler gibi gelio bana. ama tabi başarılıdır ve sevenleri vardır heralde. en ii ben mi biliorum acaba
5 Mart 2007 14:31
uniquepuf
kitaptaki ertuğrul dikkatimi çektii bide eskisehirde gecmesi olayın bazı bolumlerı...:)guzel idu :)
8 Mart 2007 15:37
daddy's girl
tarçınlı kakaolu kek demis ki: tuna kiretmitçi ve light kitapları ...
aynen öle=)
vakit kaybı ve insana çok da bişey katmayan kitaplar...
git kendini çok sevdirmedeni ise tavsiye üzerine okumuştum.
sahşen tavsiye etmem.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1061
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!