ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
bu kampüste yarım dönem okuma şerefine nayil oldum:) TED mezunları nerelerde ? hadi biraz okulumuzu analım hocaları çekiştirelim :)
ben 1.sınıftan beri ted deydim aşığım okuduğum mezun olduğum okula, ve çok özledim lise yıllarımı ortaokulu ilkokulu....siz?
4 Nisan 2007 00:05
iy@z
TED vardı da biz mi okumadık :)
24 Nisan 2007 00:10
damla
şöle kısa bi özgeçmiş:
Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk'ün öncelikli olarak üzerinde durduğu ve gelişmesi için her türlü yatırımı desteklediği alanlardan biri eğitim olmuştur. Bu çerçevede M. K. Atatürk'ün 1925 yılında Mecliste yaptığı ve özel kişi, kuruluşları eğitime katkı yapmaya çağıran konuşması, Türk Maarif Cemiyeti ve Atatürk'ün özlemini duyduğu nitelikli Türk okullarının açılması için ilk adım niteliğini taşımıştır. Türk Maarif Cemiyeti, bugünkü ismiyle Türk Eğitim Derneği, M.K Atatürk'ün çağrısı üzerine cumhuriyeti kuran kadroların önderliğinde 31 Ocak 1928 tarihinde kurulmuştur.
İlk başkanı Türkiye'nin ikinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü olan Türk Eğitim Derneği, 1929 yılında kabul edilen amblemindeki ayı Türk Bayrağı'ndan, eğitim sembolü olan meşalesini derneğin amacından, yıldızları ise ilk yönetim kurulunun beş üyesine duyulan saygı ve sevgiyi ölümsüzleştirmek amacından almıştır.
Türk Eğitim Derneği, 1930-1931 eğitim ve öğretim yılında Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde açılan anaokulu ile eğitim faaliyetlerine başlamış ve 1931, 1933 ve 1936 yıllarında açılan ilkokul, ortaokul ve lise kısmıyla beraber bugünkü TED Ankara Koleji oluşturulmuştur. 1963 yılında yönetimi TED Ankara Koleji Vakfı'na bırakılan okul, günümüze kadar 26 bini aşkın mezun vermiştir.
1937 yılından 2003-2004 öğretim yılı sonuna kadar Ziya Gökalp Caddesi üzerinde bulunan binalarda öğretim yapan kurum, 2000 yılında temeli atılan İncek Kampüsü Lise Binasının 2003 yılında hizmete açılmasıyla birlikte lise kısmını, 2004-2005 öğretim yılından itibaren de tüm birimlerini yeni kampüsüne taşımıştır.
4 Nisan 2007 00:13
t.j
tiki eğitim derneği :Pp
34 Nisan 2007 00:15
damla
böle bi yorum beklidoumda ne alaka açıklarsan sevinirim :) sonuçta aldığımız eğitim önemli değilmi. ben gurur duyuyorum okulumla. mezunlar nerde yahu ? amacım mezunları toplamaktı
ken_ny demis ki:
tiki eğitim derneği :Pp
4 Nisan 2007 00:16
p.* selin akay*
okullarla ilgili bolume acilsaymis bu konu daha zekice ve normal olurdu sanki.
4 Nisan 2007 00:20
iy@z
ee açılmış bi kere keşke kızmadan yorum yazsaymışsınız daha güzel olacakmış :))
p. demis ki:
okullarla ilgili bolume acilsaymis bu konu daha zekice ve normal olurdu sanki.
44 Nisan 2007 00:23
damla
okullar bölümünemi :) komik. üniversiteler için bi bölüm o...bu konu dışı bence.en mantıklısı buydu bence.
4 Nisan 2007 00:26
p.* selin akay*
valla ozel okullarla ilgili yorum yapamiyorum, ama istersen baba parasiyla ovunmekle ilgili sayfalar dolusu yorum yazabilirim:) yani burda konu bana gore okul degil dogrudan babanin meslegi :)) yoksa her okul guzel, nesine yorum yapayim? okul okuldur alabildikten sonra verileni her yer ted.
64 Nisan 2007 00:28
-&-...........-&+
bu başlığın kapatılmasını talep ediyorum..
kişisel bir başlık olması nedeniyle..ilgililere duyrulur..
14 Nisan 2007 00:29
küçük bir kız çocuğu
herkes kendi okulunun başlığını açsın kampanyası..
14 Nisan 2007 00:33
crank
imkanı varsa herkes özelde de okur devlette de baba parasıyla övünmeyle ne
alakası var özel üniversitelerde o paralı öğrenciler sayesinde binlerce imkanı olmayan ve daha iyi eğitim almak isteyen burslu öğrenci de okuyo o özel üniversitelerin sağladığı bi çok devlet üniversitesin de olmayan imkan ve fırsatlardan yararlanıyolar ( 3-5 tane devlet üniversitesi dışında bi çok devlet üniversitesinin de hali ortada) haa bu arada bizim okulda özel ünv ve birçok bölümden her yıl dereceyle mezun olan ve sözüm ona baba parasıyla okuyan öğrenciler mevcut demekki insanlar baba parasıyla övünmek için gitmiyolar özel ünvlere
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10604
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.