ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Osman Sınav, hem yönetmeni hem de yapımcısı olduğu Pars: Kiraz Operasyonu adlı sinema filmini Mart ayında vizyona sokuyor. Filmin oyuncu kadrosunda, Mehmet Kurtuluş, Nida Şafak, Selçuk Yöntem, Murat Daltaban, Pelin Batu, Haluk Piyes ve Uğur Polat ile birlikte kült oyuncu Udo Kier de bulunuyor.
Çekimleri İstanbul, Amsterdam ve Monaco’da yapılan polisiye, uyuşturucu dünyasını ele alıyor. Uyuşturucu meselesi, okullardaki öğrenciler, uyuşturucu baronları ve narkotik polislerinden oluşan bir üçgen üzerinde anlatılıyor.
12 Nisan 2007 21:27
kretzsche
adı komik sanki ama fragman oldukça iddialı gözüküyordu
bugün sinemada izlediğim fragmanı bulamadım ama şunları buldum:
2 Nisan 2007 21:30
ahmet altuğ
fragmanını verdiğin linkten izledim..dediğin gibi aynen..bir izleyelim bakalım..
2 Nisan 2007 21:32
abrek
Osman Sınav filmleri oldukça çarpıcı oluyor ve insanı düşünmeye sevkediyor.
umarım bu da öyle olur
2 Nisan 2007 22:05
aslan67
bu filmin fragmanı ben de izledim sinemada,şahane bir filme benziyo,ben de o gün gitme kararı almıştım
2 Nisan 2007 22:23
çokrail
sinemadayken filmin konusunu da okumuştum. bayağı güzel bişeye benziyor. ben de izlemeyi düşünüyorum
2 Nisan 2007 22:36
ßµ®ãk
patlayan arabalar bol ekşın (:
2 Nisan 2007 22:59
ürperi bacası
etkileyici bir filme benziyor
2 Nisan 2007 23:32
@l@ny@
bencede çok etkileyici bir filme benziyor kesin gidilir buna ya..
3 Nisan 2007 01:18
güveeen
Bugün gittim buna. Genel olarak güzel film ama bi sahnesinde sinir krizleri geçirmeme sebep oldu.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10582
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.