ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi medyaya müdahaleler
atv sabah ciner grubu kanalturk cumhuriyet gazetesi akp maliye rtuk tmsf
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 14

comandante
comandante
Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi AKP hükümetinin devlet kurumları üzerinden medyaya kurduğu baskıya bir yenisi daha eklendi ve Ciner Grubuna ait Sabah ve Yeni Asır Gazeteleriyle ATV, Kanal1, ve İzmir TV'ye TMSF el koydu.

İlk olarak Maliye müfettişeleriyle Kanaltürk'ün üzerine giden, ardından RTÜK tarafından Cumhuriyetin Tehlikenin Farkında mısınız? reklamlarına araştırma başlatan AKP şimdi de TMSF Kanalıyla Ciner Grubu organlarını susturdu. Olayla ilgili bugün Turgay Ciner açıklama yapmazken gruba yakın kaynaklar ''Gizli bir protokol yok. Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi bizi susturdular. Gizli bir aktarım, bir banka hesabı varsa TMSF açıklasın, biz de inanalım''. değerlendirmesini yaptılar. Turgay Ciner'inde yarın bir basın açıklaması yapması bekleniyormuş.
 2   ~ 523 gün   mesajın adresini al  

t.j
t.j
basın acıklaması yapsın ondan sonra yaparım ben yorumumu....
 2   ~ 523 gün   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Susma sustukça sıra sana gelecek.
~ 523 gün   mesajın adresini al  

iy@z
iy@z
bunlar beklenen şeyler aslında çok şaşırmamak lazım ve dahasına da kendimizi hazırlamamız lazım
kendimi 60'lı yıllarda AP döneminde yaşayan bi solcu gibi hissettim şimdi ! ! !
 1   ~ 523 gün   mesajın adresini al  

mmc
mmc
daha allah bilir kimleri susturacaklar...

the_ruach
the_ruach

o günler geri dönüyor desene yandık!!!

iy@z demis ki:

bunlar beklenen şeyler aslında çok şaşırmamak lazım ve dahasına da kendimizi hazırlamamız lazım
kendimi 60'lı yıllarda AP döneminde yaşayan bi solcu gibi hissettim şimdi ! ! !

iy@z
iy@z
gerçekten dönme eğilimindeyiz. tam olarak şartlar aynı olmasa da Türkiye hakkında bi hukukçu olarak gerçekten de geleceği için endişeliyim
bugün diyarbakırda AB destekli istinaf (uyuşmazlık) mahkemesi açılacağını da okudum ya ! ! ! tamam artık
adamlar bağımsız yargı alanımıza bile müdehale etmeye başladılarsa geçmiş ola

kretzsche
kretzsche
turgay ciner basın açıklaması yapacakmış..

ben bir şeyi merak ediyorum bütün bunlar örgütlü bir şekilde gelişirken seslerini çıkarmayan büyük holding patronları, susturma sırası kendilerine geldiğinde seslerini çıkarmaya başlıyorlar.

yahu ülkenin kötüye gittiği apaçık ortada, propagandanızı, konuşmanızı erkenden yapsanıza.. illa şirketinize el koyulması mı lazım?
~ 522 gün   mesajın adresini al  

keffenhaphazzah
keffenhaphazzah
bana sadece baslangic gibi gelen olaylar. bi kere bastan tek parti iktidar olayinda kaybettik... Keske koyun olup meleyebilsem

melemek
 1   ~ 522 gün   mesajın adresini al  

şekip
şekip
ben de yazdım bir şey, fazla devamı olacak bri hareket değil kanımca. kimin alacağı sorusu bence en büyük soru şu anda.. o kadar parayı kim nereden çıkartacak bakalım..

http://www.siyahkahve.com/index.php?cmd=7&textID=2495

efesi
efesi
ne müdahalesi ya burası demokratik bir ülke.

fralulet.gozde
fralulet.gozde
sonuçta bu yeni bişe deil medya(çoğunluktan bahsediorum)herzamn iktidarın yanında olmuştur!!
artk ne için siz düşünün!!!

bigbang
bigbang
tehlike çoktan başlamıştı ama kimse anlamamıştı....commandante, tebrikler yerinde zmanında ve güzel bi başlık olmuş .

**mephisto** ®
**mephisto** ®

efesi demis ki:

ne müdahalesi ya burası demokratik bir ülke.

demokrasi demokratik yollarla kendni yok edeblr,demokrasiyi korumak adina demokratik olmayan ya da otoriter davranslar gereklidir.
"halk icin halka ragmen" ;)
Militan demokrasi die adlandrlan bu anlayis kendi değerlerini korumak için siyasî ifade hürriyetine ve siyasî örgütlenme hakkına sınırlama getiren demokrasilerdir.
Vural Savas ve yanls hatrlamiosam Nuh Mete Yukselin bununla ilgili kitaplari var.
sonuc:
yasasin Turk ordusu,halk susturulduunda hem de demokrasiyi korumak adina diil aksne demokrasiyi engellemek adina heralde ordunun mudahelesi gereklidir.ordu yerne ben ve benm gbiler cikip karsi gelmee calssak ya gozalti ya da ....
ama mesru gucumuz,ordumuz bunu yaptiinda bakalm bu vb insanlari susturanlarin haline.
gonul ister ordu kendi isiyle ugrassin,ulkenin savunulmasi vb,siyasetle diil ... ama bu da bi tur savunma diil mi ki?o halde gerekli askeri mudahaleye ole ahkam kesmek cok yernde bi davrans diil.

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 14

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008