| |
babyjane
|
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
cereyan
|
daha ii bi iş daha ii bi eş daha ii bi aş için=)=)=)
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
çaağrı
|
yüzdeye vurursanız gençliğin % de kaçı üniversite okuyo diye sanırım bunun sonucu bile iyi bişe olduunun göstergesi.üniversiteli işsizler de ülkenin durumunu bilmiolar mı.sanki illa okuduğu işi yapacaklar.şimdi mesela seramik müendisliği okudu illa bunu mu yapacaklar.tercih yaparken bilmiyolarmıydı,ülkemizde bütün insanların mezun olduğu mesleği yapamayacaını.üni insana şunu katarki: sen lise mezununun yaptığı işi yapabilirsin+ üstüne birşeyler de yapabilirsin...
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
şuan için askerliki kısa yapmama yarıyor
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
gorizont
|
oturma izni almama yardım ediyor açıkcası,
birde ayrıca para ödemiyorum bunun için :D
onun dışında da bir s.ke yaradığı yok açıkcası,
bakın yeni bir tartışma konusu size,
yabancı uyruklu öğrenciler türk vatandaşlarının kontenjanından faydalanıyolar :P
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
godmode
|
akraba ziyaretlerinde işe yarıyo..
-eee.. evledım sen napıyosun..
-ankaradayım.. okuyorum...
-ne okuyosun..
-hukuk..
-ooo.. iyi iyi.. babası gibi hukuçu olacakmış desene..
-inşallah..
bu dialog her zaman şundan iyidir..
-eee.. evladın sen ne yapıyosun..
-ünversiteye hazırlanıyorum..
-ama artık kazan bak.. askere yollar baban seni..
-yani.. işte.. hayırlısı..
-tabi hayırlısı ama.. yük oluyosun babana.. bak sigara paranı da o veriyo.. ayıp değil mi.. eşşek kadar adam oldun.. bi boka yaradığın yok bari tesisatçıda işe gir.. sigara paranı çıkar..
-ama sistem bildiğiniz gibi değil..
-sıçarım sistemine...
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
miss tuy-q....:)
|
duvarımıza asabileceimiz bi tabelamız olcak:)
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
omuriliksoğanınıncüc
|
askerlik yaparkem rahat edebılırız
aılenden uzakta kımse karısmadan yasarsın
ıstedıgın kadar uyursun ("hadı cocugum kahvaltıya" dıyen olmas)
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
dummy_-variable
|
diploma verir laf edene gösterirsin sen de var mı diye o da başka bişi gösterirse sen de olmayan oturursun olduğun yere
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
dawidow
|
otobüse binerken, sinemaya giderken v.s. öğrenci indirimlerinden yararlanırız :))
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
keffenhaphazzah
|
Universiteli olmak genelde herhangi bir bilim dalinda arastirma olanaklari sunar. kisisel butcenizle alamayacaginiz alet/madde et cetera.. kullanabilmenizi saglar. Ayrica sosyal topluluklarla fikir alisverisi ortami saglar. Dusunmek icin size bir yıgın bos zaman tanir. teorik olarak...
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
buyuklerın sohbetı esnasında ya bızım çocukda bilmem neyi bitirdi şimdi kpsdrsmsyts ye çalısıo demeye yarar (:
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
-can-
|
askerliği uzatmaya yarar :D
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
**mephisto** ®
|
hedeflerim icin hem arac hem de amac,
uni.ler sadece meslek kapisi diil ki mezunlarn da issiz kaldii ortada,
ortalamadan daa ii,bilgili,bilincli olmak dsnda en azndan isteyerek ve severek okuduun bolumden mezun olunca kolay kolay issiz de kalmazsn.
ben mezun olsam da hep uni.li olucam :)
bkz:akademisyen :)
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
eskilerden
|
benim kendime ait bir işim var zaten filancanın oğlu üni mezunu diycekler sadece bilgi olarak üninin akttığı birşey yok hocalardan iyi biliyorum bu konuda mütevazi olamıycam diplomalı iş adamı olcam heralde fotoğraf derside alıyorum en komiğini anlatim resim çekliyo ordan bir ses latif o işin piri verin o çeksin diyolar hiç bir aile resimde yokum bu aralar : )
|
|
~ 524 gün
|
|
| |