| |
damla
|
şimdi arkadaşlar sizinde fikrinizi almak istediğm bi konu var. kişisel bi olay ama kişiselleştirmeden anlatıcam ve fikrinizi sizin ne yapıcaınızı merask ediorum çnk garip bi durum :)
5 aydır birile çıkıosunuz ciddi ciddi sevip seviliosunuz, sonsuz güvneiosunuz ki ztn güvenilicek bi insansorumluluk sahibi akıllı olgun bi çocuk:) eski bi kız arkadaşı var uzuuunuzuuun çıkmışlar.neyse ama şu anda sizi sevio GERÇEKTEN. daha önce pc sindeki reismlerini görüp kızın olay çıkartmıştınız ama erkek arkadaşınız yada kız arkadaşınız(optional) onalrın geçrekten önemli olmadığını orda durdunu bile unuttunu söledi ki çok çalışan bi insan evde vakjit bile geçirmio işinden vaki bulup.neyse bi gün evine gittinizde albümlerine bakarken kızla geçirdiği tatilin resimlerini buldunuz bi albüm dolusu.sinirden gözünüz döndü ve alıp kızın(çocuun) olduğu bütün reismleri yırtıp atınız...erkek arkadalşınız(optional) geli yanınaza bu olayın akabinde sıkıca sarılıp benim için kimse önemli deil seni seviyorum sen varsın kimse deil sen...dedi..yırtıp atmanıza fln hiç bişi demedi.albümde onlrın oldunu bile unuttuğunu ztn hatırlkasa kaldıracaını söledi...
bi yakınınıza anlattınız bu olayı ve dediki, herkesin bi geçmişi vardır...geçmiş geçmiştir ve saygı duyulmalıdır...dedi...
siz ne yapardınız geçmişe saygı duyup o resimleri ordamı bırakırdınız bitmiş gitmiş eski bi aşkın kırıntılarına saygı bakıöından ve erkek(optional) arkadaşınıza güvenip sizi sevdine soısuz inanırdınız yada kıskançlığınıza yenik düşüp benim(optional) yaptıı yapıp delirirp kızın olduğu bütün reismleri yırtıp atarmıydınız ????
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
t.j
|
bu kadar uzun yazılacak bi olay diil...madem ben seni seviyosam eskiye dair hic bir şey kalmamlı hayatında..bu benim fikrim tabi
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
yagmurdamlası
|
gecmıse kesınlıkle saygı gosterılmesı lasım..sonucta aynı seylerı sen de yasamıs olabılırdın..tek taraflı dusunmek her zaman zararlıdır BENCE tabii..
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
arethusa
|
resmi yırtanın ayıbı...hatıralar saklanmalı...yırttıysan bile o güzel günleri aklından silebilicek misin?HAYIR..!!tamam zırt pırt bahsedilmesi falan hoş olmaz ama resim yırtmak kimsenin haddine düşmez
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
damla
|
tmmda haddim olmasa haddim olduğunu düşünmüşkü en ufak bi kızma sinrilenme belirtisi göstermemiş arethusa. ki evet yeni bişilere başlarken bütün hatırlar ortadan kalkmalı bence.
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
sundancekid
|
iyi yapmışsın fazla geniş olmanın alemi yok..zaten genişleye genişleye en sonunda bi yere sığmicaz
|
|
2 ~ 524 gün
|
|
| |
damla
|
olayı yaşayan biri olarak daha detaylı anlatmak istedim o kdr
ken_ny demis ki:
bu kadar uzun yazılacak bi olay diil...madem ben seni seviyosam eskiye dair hic bir şey kalmamlı hayatında..bu benim fikrim tabi
|
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
arethusa
|
herkesin geçmişi var...kaç kişi var ki hiç sevgilisi olmamış,hiç aşık olmamış...biz zaten bi ilişkie başlarken bunları bilerek başlamıomuyuz? kıskançlık yaparak ilişkiyi yıpratmaya gerek yok..
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
fralulet.gozde
|
heralde yırtmazdım yaf..ama en azından kaldırmasını isterdim..onu onun düşünmesi lazım bi yandan da..
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
::::kİrem:::::
|
fotoğrafların falan yırtılması tam bi saygısızlık karşındaki kişinin aklı hala eski sevgilisindeyse zaten yapılacak bişey yok resimleri yok etmek hiçbir anlam ifade etmez yanii
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
zülbiye
|
ya bence resim vs. saklamk ahmaklık... bittyse bitmiştr... eğer anıları saklıosa hala ümidi var gibi hissederm ben gözüm döner aynen..:)) ama fotoları yırtmya cesaret edemem çnkü asıl önmli olan onun kendilğnden fotoları ve tüm anıları yok etmsidir... ben yırttıktan snra ne önemi var ki
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
damla
|
hepimiz farklı düşünücez tabi...ama yani eski kız arkadaşıyla geçirdiği bi tatilin bikinili sarmaş dolaş fotoların ne işi var..bi insan nası bilme zunutur onalrınorda oldunu? kıskançlık deil bu yapılan bence ayıp...yırtmak belki evet bi derece ayıp ama benim onları görmem ztn yeterince üzücü bişidi...
arethusa demis ki:
herkesin geçmişi var...kaç kişi var ki hiç sevgilisi olmamış,hiç aşık olmamış...biz zaten bi ilişkie başlarken bunları bilerek başlamıomuyuz? kıskançlık yaparak ilişkiyi yıpratmaya gerek yok..
|
|
|
1 ~ 524 gün
|
|
| |
sundancekid
|
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
damla
|
sevmesem sevdini bilmesem yapardım sundancekid inan....
|
|
~ 524 gün
|
|
| |
soulreaver
|
Herşeyin Bir Nedeni Vardır..O Resimlerin Silinmemesininde...
|
|
2 ~ 524 gün
|
|
| |