| |
manas
|
tamam bokunu çıkarmaya başladım bu versus işinin olabilir ama naapiyim mid term dönemi işte...
cicim ayları geçmiş düşünün fanatik holigan futbol manyağı bir top faşistisiniz..
sevgiliniz aradı sinemaya gidelim canım bugün sevgili oluşumuzun 40'ı çıktı dedi özel bir gün bugün yanımda ol filan dedi..
akşamada şampiyonlar ligi maçı var hangisini tercih ederdiniz kırkı çıkan bir ilişki mi santra vuruşu yapılmak üzere olan şampiyonlar ligi maçı mı ?
|
|
~ 527 gün
|
|
| |
manas
|
|
|
~ 527 gün
|
|
| |
^^^^
|
sevgilisini maça değişmicek birini herzaman tercih ederim....
|
|
~ 527 gün
|
|
| |
manas
|
|
|
~ 527 gün
|
|
| |
öcüüüüü
|
aklı warsa kız mutsuz olmak istemıosa hiç bole bi istekte bulunmasınn..üzülür boş yere:D
|
|
~ 527 gün
|
|
| |
banshee
|
Hımmm... Beraber izlesinler maçı o zaman. Kız da çok mutlu olur.
|
|
~ 527 gün
|
|
| |
^^^^
|
=)))))
manas demis ki:
annebenlennieoldum
|
|
|
~ 527 gün
|
|
| |
peter pan
|
hmm. çok zor bi soru aslında. ama yok pardon. normal bi şampiyonlar ligi maçı bu galiba. e Galatasarayımın maçı değilse zaten izlemem ki hiç. canıma minnet, çıkarım dışarıya, ama sinemaya gitmem o da ayrı.
he Galatasaray'ın maçıysa, sevgili dediğin böyle bi istekte bulunmaz zaten.
|
|
1 ~ 527 gün
|
|
| |
fralulet.gozde
|
|
|
~ 527 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
şimdi ihtiyaca göre bir durum,sevgı ihtiyacı varsa sevgilinin yanına gıtmek dogru,yok deşarj olucam yeter artık dersen macın yolunu tutarsın (: ha birde gündönümü,haftadönümü,aydönümü vs.. dönbaba dönelim yeter yaaa ((:
|
|
~ 527 gün
|
|
| |
lancaster
|
bencede bıraz komık olmus harbıcı sewgılımı sewıosam eger kı sewgılı demısler adına :D maca deısmem haa ılla ızlemek ıstıosam kı o kadar fanatık dvd ye kaydederım ha onlıne ha offlıne ben ızleyınce fazladan gol atmıcaklar
|
|
~ 527 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
sevgili gelip geçici salla ya tabiki maç önce gelir
|
|
~ 527 gün
|
|
| |
dogujan
|
|
|
~ 527 gün
|
|
| |
ruin
|
beraber izleriz,sevgilim de mutlu olsun:)
|
|
~ 527 gün
|
|
| |
*layka*
|
öle bi soru sorarsa tabiki sinema derim
ama önce bi hastaneye gitmek lazım kafasına bişey düşmüştür muhtemelen:)))
|
|
~ 527 gün
|
|
| |