ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > Dersleri eğlenceli hale getirmek
aktivite eglenceli sikici ders
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

palali
palali
Arkadaşlar girdiğim dersleri daha eğlenceli, öğrenimi kalıcı hale getirmek için tecrübelerinizden ve yeni fikirlerinizden yararlanmak istiyorum. daha iyi bir öğrenme için derslerde yardımlarınıza ihtiyacım var.
örnek vermek gerekirse:
- bilgisayar donanımı dersinde geçtiğimiz hafta sıfırdan bilgisayar toplattım öğrencilerime gerçi biraz riskliydi ama hasarsız atlattık :)
- yine aynı derste 3'erden 6 kişilik iki takım oluşturup amd ve intel işlemcilerinin avantaj ve dezavantajarı hakkında bir münazara yarışması yaptıracağım bakalım neler olacak?

bu gibi yaratıcı fikirleriniz varsa paylaşmanızı rica ediyorum. bilgisayar dersleriyle ilgili olursa sevinirim. hepinize teşekkürler.
28 Mart 2007 23:20   mesajın adresini al  

t.j
t.j
microsoft neden bize korsan xp kullandırtmıyo? bizden ne kazanacak ki? gibi bir araştırma ödevi olabilir mi?
28 Mart 2007 23:25   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
sınıf ıkı gruba ayrılır,copy-paste uygulaması ıcın gruplardan ogrencı transferı yapılır yanlız kesme olayını nasıl yapıcaksın onu bılmıyorum ((: :P
28 Mart 2007 23:27   mesajın adresini al  

iy@z
iy@z
uygulama ve pratik çok önemli
havada kalmamalı anlatılanlar
28 Mart 2007 23:28   mesajın adresini al  

frenzy
frenzy
yeni ölmüş bir süs köpeği bir dana bir de koyunun içi tek tek açılır önce derisi soyulur bağırsakları düğümlenir o kötü zehirleyici koku ciğerlere çekilir, hayvanın organları tek tek alınıp incelenir, beyini çıkarılır gözleri tek tek itinayla çıkarılır, swaplar alınıp parçalar histolojik inclenir toksik deneyler yapılır mikrobiyoloji ve virolojiye gönderilir bu sırada bekleyen hayvan sahibi bilgilendirilr ölüm sebebi için, akan kanın pıhtılağıp pasta şekilne gelemsini fırsat bilerek iki arada bi derede o kandan harfler falan çıkartılıt bıçakla, en sonunda her tarafı ayrılmış hayvan parçacıkları çıvallara doldurup tıbbi atık olarak gönderilir. AAA nekropsi dersi buu

28 Mart 2007 23:33   mesajın adresini al  

wimax
wimax
server altında domain yapısı kurulur (lab ortamı old düşünelim)

bir de exchange server dışarıya microsoft.com uzantılı mailler atılır vb :)
28 Mart 2007 23:33   mesajın adresini al  

w@hhshe
w@hhshe
yok deniyorum ama olmuyo..
belki adına ders diil de başka bişi dersek olabilir..
28 Mart 2007 23:35   mesajın adresini al  

palali
palali
frenzy böyle bi uygulamayı benim bilgisyar dersinde yapmam pek mantıklı diil ama dimi? :)
28 Mart 2007 23:35   mesajın adresini al  

öyküü
öyküü
eğlenceli ders diye birşey yoktur yalandır , derse girmeyin bakın o daha eğlenceli
29 Mart 2007 00:01   mesajın adresini al  

omuriliksoğanınıncüc
omuriliksoğanınıncüc
valla hocasına gore degısır
eger hoca malsa
sittin sene bı sey yapıylmas
ama
kafa hoca ıse
tam benım ısım:)
29 Mart 2007 00:02   mesajın adresini al  

abrek
abrek
bazen öğrencileri erken bırak 20-25dk. eğer konu yetistirme derdi falan yoksa
 1   29 Mart 2007 00:19   mesajın adresini al  

nonexistence
nonexistence
ders yapma :D
29 Mart 2007 01:15   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008