ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
iyi de onlarla bunu aynı kefeye koymanın bi anlamı ve mantıı yok bence. herkes kendini bilir. bu adamın çıkıpta ben Atilla İlhan'a rakibim diebileceğini sanmıyorum!
28 Mart 2007 12:58
lüzumsuzadam
tamam sen ben aynı kefeye koymuyoruz da, bizim estetikten güzellikten incelikten bihaber bırakılmış insanlarımız diğerlerini araştırmak yerine zorla dayatılan bu "ördek tipli lavuk"ları dinliyo hemde bayıla bayıla. yazık :(
* alıntı yaptım bigbang kusura bakma ama daha iyi tarif bulamadım ağzına sağlık :)
28 Mart 2007 13:05 ~ 28 Mart 2007 13:18
soulreaver
Kötüler Olmalı Ki ; İyilerin Değeri Anlaşılsın...Bravo Çok Güzel Kötü Söylemiş...
28 Mart 2007 14:34
feride
bunalrda bır kaçtanesi sallandırcan taksim meydanın da görcekelr ozman:)))))))
28 Mart 2007 16:01
reklamcısultan
feride sana inanamıyorum evde şiir gunu yapalım bıbırımıze şiirler okuyalım nırvanaya ulasalım dıyıpte bbg ugurun şiir kıtabını okumadınmı ne bıdıbıdı yapıon:)
28 Mart 2007 16:08
shepnem&zeki müren
feride ne çabuk aslını inkar ediosun;)
28 Mart 2007 16:08
feride
reklamcımısın sultanmısın nesın......gıdıp albüm çıkrtcamı dıyoz kaset dolduran sen deyılmıydın ....bana laf atıyon
28 Mart 2007 16:09
feride
sözüm şebneme kraldaki bu şiirleri dınleyım sonrada sağ sola mesaj atan benmıyım:D
28 Mart 2007 16:10
reklamcısultan
ferıde bok atma hanı huzur buldugum denız gozlerın nerde dıe gezen sen değilmiydin hahahahahhha
28 Mart 2007 16:11
shepnem&zeki müren
ee kimle aynı evi paylaşıoruz
şıracını bozacısııız
;))
28 Mart 2007 16:11
feride
allah sizi ne yapamsın emi...hata sizi eve alnda ya...ben nasıl moderen bi insnadım siz geldiniz kral dınelr oldum ya....
28 Mart 2007 16:13
shepnem&zeki müren
küçük feride tüm müzik maketlerde
benzincilerde
;)
28 Mart 2007 16:13
feride
o benzinle yakarım hepinizi...yukarda şiiri okuyan adamıda....
28 Mart 2007 16:15
reklamcısultan
orta kantın uyelerı ınanmazsınız bırgun evde kralın oldugu kanalı sıldık ferıdeye mısılleme olsun dıe o da nesı ferıde arkadasa gıdıp isledi neymıs demet akalının klıbı ılk defa yayınlanıomus yuh be frodooo
28 Mart 2007 16:15
feride
sizin gibi arebeskçilerin önünde eğiliyorum ben....
28 Mart 2007 16:17
shepnem&zeki müren
bi kralımız var afedersin
başka da müzik kanalımız yok tv de
sabah 8buçuktan gece 3e kadar izlioruz
bence kimse şiir albümü çıkarmasın
ben okurum kendime
bizim okuma yazmamız yok mu canım
bi de acaip acaip vurgu yapıyolar gidin ben okurum şiirimi hıah
28 Mart 2007 21:21
chocolate
ağzı olan konuşuyodu..
şimdi de şiir albümü çıkarılıyo..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10452
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!