cumartesi_ demis ki:
hayır ya diiilim emo falann alalala hadii ordann charlie chaplin:p
~ 215 gün
yeni evli
13 üstümdeki inkar edio ama emonun allahı
1~ 215 gün
the_ruach
karışık
~ 215 gün
yeni evli
28 üstümdeki cumartes nikli kullanıcı sanırım bi emo
~ 215 gün
cumartesi_[famine]
küçümsediğim falan yok gayette iyi biliorum küçümsendiği göstericek kelimede yok orda bi önceki seferdedearkadaşa charlie chaplin demiştim şimdi onu yineledim bence bilmiosun laf etmeye hacet yok..
~ 215 gün
yeni evli
cumartesi_ demis ki:
küçümsediğim falan yok gayette iyi biliorum küçümsendiği göstericek kelimede yok orda bi önceki seferdedearkadaşa charlie chaplin demiştim şimdi onu yineledim bence bilmiosun laf etmeye hacet yok..
ben laf ederim arkadaş!!!!
sınava da son gün çalışırım
çarli çaplin fanıyım küçümsedin resmen..küçümsettirmem
biraz emo musun sen be
~ 215 gün
3daysofpeaceandmusic
emo asidahslkdh xD
~ 215 gün
feykoğlufeyk
oyun boklayanlar....
~ 215 gün
yeni evli
oyun mu alskdjflkf
emo musunuz ya:( beni de bi hüzün sardı birden:(
~ 215 gün
yeni evli
ha bu arada 32 üstümdeki arkadaş hakkaten emo baktım gördüm öğrendim:(
uuu çok çılgınsın
~ 215 gün
feykoğlufeyk
eyvah bunlar cimdallı kaçııııııınnnnnn:p
~ 215 gün
tohunç
lan bütün emolar toplanmış buraya oyun ayağına emo emo takılıyolar
~ 215 gün
cumartesi_[famine]
yani öle bi olay yok bende charlie chaplini severim dediğim gibi küçümseten bi sözcük bi kelime grubuda yok ortada ama bu kızzz charlie chaplini küçümsüo işte ahalide duysun gibi polemiklerede girmeye gerek yok son derece lüzümsuz bu 1..emo falan diilim saçım gözlerimi kapamıo suratım beyaz pudralı diil gothic hiç diilim o resmim sadece photo shopla yapılmış bi grafik art efecklendirme..
~ 215 gün
tohunç
fotoşopla gotik olunmaz emo olunur. fotoşop emosu çarli çaplinde emoydu hep bembeyaz suratı filmlerinde
cumartesi_ demis ki:
yani öle bi olay yok bende charlie chaplini severim dediğim gibi küçümseten bi sözcük bi kelime grubuda yok ortada ama bu kızzz charlie chaplini küçümsüo işte ahalide duysun gibi polemiklerede girmeye gerek yok son derece lüzümsuz bu 1..emo falan diilim saçım gözlerimi kapamıo suratım beyaz pudralı diil gothic hiç diilim o resmim sadece photo shopla yapılmış bi grafik art efecklendirme..
~ 215 gün
yeni evli
cumartesi_ demis ki:
içinden olmak geçio ama olamıon sora fotoşopla bizi yiyon demek:((( gizli emoluk kötü bişi deil tedavisi de eminim vrdır üzülme:((
çarli çaplini küçümsedin gözümle gördüm sana mı inancam gözüme mi maskara sürdüm..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10435
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!