ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara
forum
en pahalı reklam
2 milyon dolar ferrari shell reklam
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 13

c/23
c/23
alıntı:
Gelmiş geçmiş en pahalı reklam filmi olarak dedikodusu daha çekimler başladığında internette konuşuluyordu. Film nihayet hazır olmuş.

Shell, dünyanın belli başlı şehirlerini trafiğe kapatarak 60 yıllık Ferrari birlikteliğini vurguladığı şahane bir film hazırlamış. Filmde özellikle otomobillerin motor sesleri mükemmel yapılmış. Böyle bir fikri bulmak zor değil ama yapmak gerçekten zor. Bence Shell iyi bir iş yapmış. Film için 2 milyon dolara yakın bir yapım bütçesinin harcandığı konuşuluyor.

~ 513 gün   mesajın adresini al  

william wallace
william wallace
harika olmuş. ama kimi raikkonen oynasa daha iyiydi

w@hhshe
w@hhshe
vay be..
nefesimi tutarak izledim :))

william wallace
william wallace
zamanında mclaren mercedes (johnie walker ile birlikte) de buna benzer bir reklam hazırlamıştı... tabi ferrari kadar kasmamışlar

öcüüüüü
öcüüüüü
harika olmuş:D

tebessümüklü-t & t
tebessümüklü-t & t
sanırım yanlış hatırlamıyorsam 1999 yılın da porshe ferrariye misilleme olsun diye bir reklam filmi hazırlamıştı ve hayatımda izlediğim en güzel reklamdı gerçi yayında sadece 2 gün kala bildi ama :) reklamı anlatıyorum şimdi ve bir daha hiçbiyerde ne buldum nede izledim :)

o sıralar ferrari kozmetik ürününe de girmişti,

saat çalar ve adam uyanır ,yataktan kalkar ve pijamaları ferrari, banyoya doğru yürür terlikleri ferrari markası,sonra yüzünü yıkar sıktığı deodorant ve saçına sürdüğü jölenin markası da ferrari

sonra üzerini giyinir ve giydiği elbiselerin de markası ferrari ve dışarı çıkar garajın önüne gelir ...

kapıyı açar kıpkırmızı gıcır gıcır bir ferrari üstü açık , sonra arabaya biner4 ve yavaş yavaş sokakta tur atmaya başlar, ve birden yanından bi araba geçer ki adam bunu farkedemez bile o derece bi hızla geçer bu araba ve yerden toz kalkar ve toz havada porshe olarak okunur :)

e adamın halini siz düşünün :) bayılmıştım bu reklama gerçi yanlış hatırlamıyosan 3 milyon dolar tazminat ödemişti porsh ferrariye ama o reklamla kimbilir nekadar kazanmışlardır :)

pasaklı kontes
pasaklı kontes
gerildim burda, biyere çarpacak diye:)

güveeen
güveeen
Bu reklamı anlatan çok insan görmüştüm ama izleyenine ilk defa rastlıyorum. Acaba youtube'a fln konulmaz mı? biz de izlesek...

tebessümüklü demis ki:

sanırım yanlış hatırlamıyorsam 1999 yılın da porshe ferrariye misilleme olsun diye bir reklam filmi hazırlamıştı ve hayatımda izlediğim en güzel reklamdı gerçi yayında sadece 2 gün kala bildi ama :) reklamı anlatıyorum şimdi ve bir daha hiçbiyerde ne buldum nede izledim :)

o sıralar ferrari kozmetik ürününe de girmişti,

saat çalar ve adam uyanır ,yataktan kalkar ve pijamaları ferrari, banyoya doğru yürür terlikleri ferrari markası,sonra yüzünü yıkar sıktığı deodorant ve saçına sürdüğü jölenin markası da ferrari

sonra üzerini giyinir ve giydiği elbiselerin de markası ferrari ve dışarı çıkar garajın önüne gelir ...

kapıyı açar kıpkırmızı gıcır gıcır bir ferrari üstü açık , sonra arabaya biner4 ve yavaş yavaş sokakta tur atmaya başlar, ve birden yanından bi araba geçer ki adam bunu farkedemez bile o derece bi hızla geçer bu araba ve yerden toz kalkar ve toz havada porshe olarak okunur :)

e adamın halini siz düşünün :) bayılmıştım bu reklama gerçi yanlış hatırlamıyosan 3 milyon dolar tazminat ödemişti porsh ferrariye ama o reklamla kimbilir nekadar kazanmışlardır :)

*lokum*
*lokum*
daha çok ferrrari reklamı gibi olsa da güzelceymiş, ama sanki o bütçe biraz fazla gibi geldi... :S

themun
themun
helal olsun

c/23
c/23
o porshe ferrarini reklamını bende hatırlıorum galiba :):)

os*i*nur
os*i*nur
Kimi yüzünden kanım ısındı ztn bu ferrariye:)
ayrıca güzelmiş yau reklam...
~ 512 gün   mesajın adresini al  

white08
white08
wayyy anam wayyy deyiiim ben saaaa
~ 512 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 13

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008