ilki çok heyecanlıdır, otobüs şöfürünün açtığı yıldız tilbe şarkılarına bile efkarlanırsınız. ama eve girişinizden itibaren kralsınız. dedikten sonra küçük bir anımla noktalıyorum yazımı:
istanbul da universite okumak için yuvadan uçan spatz, bulduğu ilk tatilde evine kacar ve anne-babasiyla hasret gidermek ister. evdekiler de onu ayni heyecan icinde beklemektedirler, yalniz spatz gelmeden once aralarinda kucuk bir tartisma gecmistir. nasilsin oglumcum, dersler nasil muhabbetlerinden sonra anne odadaki cercevelettirilmis spatz fotografini gosterir ve soyle devam eder:
-nasil guzel olmus mu? sen benim fotoya yaptin mi boyle seyler?
...bu sirada olayi izleyen baba lafa karisir, ve sabahki kuyruk acisyla:
-bir tane kafes yaptir, onun içine koy annenin fotografini..
bu noktadan itibaren odanın içinde neler oldu bilmiyorum, çünkü o an gülmekten halı ile yüzgöz olmuştum.
28 Mart 2007 01:27
_a_zynp_
yolculuk güzel güzel olmasınadaaaa....yanıma hep geveze ve horlayan bi teyzeee önümede hep bi asker oturmasaaa bukez tam süper olacak:P
30 Mart 2007 16:52
pate
kırıkkale den kurtulmaktır....
31 Mart 2007 20:39
paradox
yanınızda oturan yaşlı amcaların yaşattığı işkencedir bazen.. muhabbete doyum olmaz..
5 Nisan 2007 03:39
berdan maldini
ah gurbet zalım gurbet bıraksana yakamı
8 Nisan 2007 19:59
omuriliksoğanınıncüc
uzun yol gıbısı var mı bee
24 saat olsa gıtmem demem
sarıyoo
bır suru hayal kurabılırsınız:D
8 Nisan 2007 20:59
mona roza
bayramları severdim..asıl yazlar ki gidişleri..Allam tatil
17 Nisan 2007 11:02
elchina
memleket 16 saat uzaklıktaysa biraz zor oluyor tabi gitmek..ama yinede güzel ya..
19 Nisan 2007 19:43
numb_5706
yanınıza birde yaslı birisi oturmussa vay halinizeeeee .........bekleyin ki sussunnn
19 Nisan 2007 20:23
martıjonathaniye
şu anda yolu bitirmiş evime gelmiş aileme kucaklamış,sırtım pek karnım tok,mis gibi evde nefes almaktayım....bütün yol boyunca kulağımda müzik hayal ettiğim herşey burda....ann şefkati sorumluluk yok çeşit çeşit yemek,babamın kredi kartı,kardeşlerle hır gür,komşular.....oooo daha ne olsun:)
22 Nisan 2007 19:52
betül06
memlekete yapılan yolculuk bilet ayırtamadığın otobüsün yolunu saatlerce beklemek gerekirse kırıkkale ankara arasını ayakta almaktır:(
23 Nisan 2007 12:37
fisne_reçeli
bu sabah geldımmmm mememleketıdmden 7 falandı yazın duşundurdu benı
otobuse bınerkende kımse yoktu yanımda ındıgımdede ...yalnızlık guzelde paylaşabıldığın surece guzelmışşşşş
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10415
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.