ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > üniv. okunan yerden memlekete yapılan yolculu
host ve hostes seyahat memleket universite
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

bigbang
bigbang
(bakandan torpil bulmaktan daha zor bilet bulmak bayram ağzı),neyse binilir otobüse zaten az para kalmıştır cepte o da molalardaki wcler için saklanır,üzerinizdeki de muhtemelen temiz kalan tek elbisedir.-kirlililer bavulda.bütün yol boyunca anne yemeği,baba şevkati ve sıcak parası,kardeş özlemi,memlekette buluşacağınız eski dostlara okuduum yerde şöyle böyle yaptım demeleri,ev rahatlığı,gidince el üstünde tutulurum hayalleri döner durur.host veya hostes kaprisi bile vız gelir bu anda.gün ışıyınca artık vardım sayılınır.otobüsten inilir(kız çocuğu iseniz baba otogarın orada arabayla bekliyodur) otobüsten indiğiniz anda, oturmaktan kıçınızın koltuk şeklini aldığı yetmezmiş gibi, otobüsün kapısından çıkarsınız ve suratınıza yüksek santigrat dereceli burası benim memleketim özgüveni vurur yüzünüze. artık hoşgelinmiştir....
 1   26 Mart 2007 17:25   mesajın adresini al  

iy@z
iy@z
huzurlu bi andır :)
26 Mart 2007 17:28   mesajın adresini al  

serc@n
serc@n
:) devamınıda anlat ii gidiodu:P :)
26 Mart 2007 17:33   mesajın adresini al  

reklamcısultan
reklamcısultan
trende eve donmek cok huzurludur eve gırıs anı superdır vıcık vıcık bır sevgı selı yemekler meyveler sevılen cıkolatalar alılnır ertesı gun olur canın sıkılmaya baslar uf puf şimdi mıllet orda eglenıo ben burda ufff puff ayakları baslar bu arada ebeveyne eskısehırde param yetmıokı ajıtasyonu yaplır donme gunu geldıgınde de ceylan gıbı sekerek trene bınılır sevgılıyle opusulur:)
26 Mart 2007 17:36   mesajın adresini al  

canbo
canbo
anne gibisi yok ya
26 Mart 2007 17:45   mesajın adresini al  

soulreaver
soulreaver
Egeye Gitmektir...
26 Mart 2007 17:52   mesajın adresini al  

^^^^
^^^^
2vesaittir benim için...toplasan 1saat bellllki....
4levent-taksim>>>taksim-fındıkzade:))))
valla hiçte zevkli değil keşke uzakta okusammmm:(((
26 Mart 2007 18:25   mesajın adresini al  

//cehennet_gümrah//
//cehennet_gümrah//
off off ömrümüz yollarda geçio:( ama varyaa annenin o yemeklerini düşünerek o yolu geçiriosun:) e bide memleketinde babandan geçinmenin eve her geldiinde yemeğinin hazır olması süfer bişe:) en uzun yol bile kısalır:))
26 Mart 2007 18:26   mesajın adresini al  

frnz
frnz
hergn yapıorm o yolculuğu git gel toplam 5 saatt...yoruluorm ama yaaa artıkk:(:(
26 Mart 2007 19:27   mesajın adresini al  

daisy=) **delilah**
daisy=) **delilah**
ben hiç yaşayamıorum bunu...narlıdere-buca arabası bizim ev gdiş:(
26 Mart 2007 19:59   mesajın adresini al  

$h%liciou$**
$h%liciou$**
benimde bi saatlik yol... ama bi saatte olsa yolculuk güzel oluyo memlekete gitmek...bizim otobüslerde çay kahve ikramı olmuyo ama :(
26 Mart 2007 20:11   mesajın adresini al  

genius
genius
en güzel olaydır..öyle bir anlatmışın ki kendimi gördüm,diline sağlık :))
26 Mart 2007 20:50   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008