ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
trende eve donmek cok huzurludur eve gırıs anı superdır vıcık vıcık bır sevgı selı yemekler meyveler sevılen cıkolatalar alılnır ertesı gun olur canın sıkılmaya baslar uf puf şimdi mıllet orda eglenıo ben burda ufff puff ayakları baslar bu arada ebeveyne eskısehırde param yetmıokı ajıtasyonu yaplır donme gunu geldıgınde de ceylan gıbı sekerek trene bınılır sevgılıyle opusulur:)
26 Mart 2007 17:36
canbo
anne gibisi yok ya
26 Mart 2007 17:45
soulreaver
Egeye Gitmektir...
26 Mart 2007 17:52
//cehennet_gümrah//
off off ömrümüz yollarda geçio:( ama varyaa annenin o yemeklerini düşünerek o yolu geçiriosun:) e bide memleketinde babandan geçinmenin eve her geldiinde yemeğinin hazır olması süfer bişe:) en uzun yol bile kısalır:))
26 Mart 2007 18:26
daisy=) 'pomegranate
ben hiç yaşayamıorum bunu...narlıdere-buca arabası bizim ev gdiş:(
26 Mart 2007 19:59
genius
en güzel olaydır..öyle bir anlatmışın ki kendimi gördüm,diline sağlık :))
26 Mart 2007 20:50
neontom
bazen hüzünlü, aci dolu bi yolculuktur bu. bazen heycanli, umutlu, en mutlu yolculuktur. bazen en korkulu, en "allahim biraz daha gec varsak olma miydi" dedirten yolculuktur.
26 Mart 2007 21:44
tutaste
16 saat çekmek çok zor ya..üstelik otobüste uyuyamayan biri için..
ama ben evimi özledim..yosun kosunu martı sesini özledim..
ben annemi,
ben babamı
özledim..
26 Mart 2007 21:44
büşbüş
her hafta yanımdakiyle tek kelime etmeden 2 saat süren otobüs yolculuğu ...
26 Mart 2007 22:15
takma isismi
uyandıgımda uzerı sisli denizi gormektir.. degişilmezdir o an..
26 Mart 2007 23:11
crank
giderken zaman geçmek bilmiyo dönerken hemencecik geçiyo
27 Mart 2007 00:34
passion
ben iki buçuk saat uzaktayım yani ne uzak ne yakın çok güzel oluyor iki veya üç haftaya adanadayım temiz çamaşırlar, para ,..vb bitince atlar giderim bide otobüs yolculuğu tam bir film izlenecek kadar sürüyor.....
27 Mart 2007 00:38
ms_kalpsiz
siz yine iyisiniz yani cogunuz en azindan her tatilde gityosunuz memlekete ...
ben anca yazlari ...
e arada 3000 km var :(
27 Mart 2007 00:47
passion
nası ya?yurt dışıysa km nin ne önemi var uçakla gidilmiyor mu?
(1) 27 Mart 2007 01:05
lü'lü
ilk yıl hiç üşenmeden yapılan bı yolculuktur alısılamaıstır okunan yere yıl sayısı arttıkça eve gıtme oranı azalır :)ama yıne hiç olmadı ayda bır gıdılır valla izmirim gıbısı var mı yaa annemı babamı mınısımı ben denızı çok öslüorum:(
27 Mart 2007 04:31
gemici
eve gitmek güzel de bir de yanına oturan manyaklar olmasa,herkes hayatını anlatıyor be.sanki cok meraklıyım dinlemeye...üstelik bana da soruyorlar en ince ayrıntısına kadar!!! yurdum insanı işte :))
27 Mart 2007 10:51
dirilis
yurda giderken yolda otobüs camından bazı evlerin içi görülür ailecek bir o da da oturmuş akşam yemeği yemektedirler..o evlerin ışığ önce içinizi hüzünlendirir...kendi ailenizi evinizi düşünürsünüz...
yurda ulaşırsınız ilk zamanlarsa yanlız bir akşam yemeği yersiniz...içiniz burkulur...
hafta sonları memlekete gitmek büyük keyiftir..ailenizi görmek güzel yemekler temiz rahat yatağınız rahat duş imkanı vs vs
aradan bir kaç sene geçer artık memlekete gitmek işkencedir...zamanınızın çoğunu okuduğunuz şehirde arkadşalrınızla geçirirsiniz..ilk seneki kadar arkdaşınız kalmaz tabii ama kendinize ait bir hayatınız vardır en azından..kendi düzeniniz...
mezuniyeti istersiniz ama yaklaştıkça istemezsinizde...ve mezun olursunuz...bir gün gelip ayrılsak bile seninleeeeeeeee arkadaşşşşşşşşşşşşşşş
(2) 27 Mart 2007 14:49
İmim
hayatta uğruna biçok şeyi feda edebileceğim en önemli şeylerden biri ; evimde,memleketimde olmak.!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10415
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!