gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Kampüs Hayatı - üniv. okunan yerden memlekete yapılan yolculu
 Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
iy@z
iy@z
huzurlu bi andır :)

26 Mart 2007 17:28  mesajın adresini al  
serc@n
serc@n
:) devamınıda anlat ii gidiodu:P :)

26 Mart 2007 17:33  mesajın adresini al  
reklamcısultan
reklamcısultan
trende eve donmek cok huzurludur eve gırıs anı superdır vıcık vıcık bır sevgı selı yemekler meyveler sevılen cıkolatalar alılnır ertesı gun olur canın sıkılmaya baslar uf puf şimdi mıllet orda eglenıo ben burda ufff puff ayakları baslar bu arada ebeveyne eskısehırde param yetmıokı ajıtasyonu yaplır donme gunu geldıgınde de ceylan gıbı sekerek trene bınılır sevgılıyle opusulur:)

26 Mart 2007 17:36  mesajın adresini al  
canbo
canbo
anne gibisi yok ya

26 Mart 2007 17:45  mesajın adresini al  
soulreaver
soulreaver
Egeye Gitmektir...

26 Mart 2007 17:52  mesajın adresini al  
//cehennet_gümrah//
//cehennet_gümrah//
off off ömrümüz yollarda geçio:( ama varyaa annenin o yemeklerini düşünerek o yolu geçiriosun:) e bide memleketinde babandan geçinmenin eve her geldiinde yemeğinin hazır olması süfer bişe:) en uzun yol bile kısalır:))

26 Mart 2007 18:26  mesajın adresini al  
daisy=) 'pomegranate
daisy=) 'pomegranate
ben hiç yaşayamıorum bunu...narlıdere-buca arabası bizim ev gdiş:(

26 Mart 2007 19:59  mesajın adresini al  
genius
genius
en güzel olaydır..öyle bir anlatmışın ki kendimi gördüm,diline sağlık :))

26 Mart 2007 20:50  mesajın adresini al  
neontom
neontom
bazen hüzünlü, aci dolu bi yolculuktur bu. bazen heycanli, umutlu, en mutlu yolculuktur. bazen en korkulu, en "allahim biraz daha gec varsak olma miydi" dedirten yolculuktur.

26 Mart 2007 21:44  mesajın adresini al  
tutaste
tutaste
16 saat çekmek çok zor ya..üstelik otobüste uyuyamayan biri için..

ama ben evimi özledim..yosun kosunu martı sesini özledim..

ben annemi,
ben babamı
özledim..

26 Mart 2007 21:44  mesajın adresini al  
büşbüş
büşbüş
her hafta yanımdakiyle tek kelime etmeden 2 saat süren otobüs yolculuğu ...

26 Mart 2007 22:15  mesajın adresini al  
takma isismi
takma isismi
uyandıgımda uzerı sisli denizi gormektir.. degişilmezdir o an..

26 Mart 2007 23:11  mesajın adresini al  
crank
crank
giderken zaman geçmek bilmiyo dönerken hemencecik geçiyo

27 Mart 2007 00:34  mesajın adresini al  
passion
passion
ben iki buçuk saat uzaktayım yani ne uzak ne yakın çok güzel oluyor iki veya üç haftaya adanadayım temiz çamaşırlar, para ,..vb bitince atlar giderim bide otobüs yolculuğu tam bir film izlenecek kadar sürüyor.....

27 Mart 2007 00:38  mesajın adresini al  
ms_kalpsiz
ms_kalpsiz
siz yine iyisiniz yani cogunuz en azindan her tatilde gityosunuz memlekete ...
ben anca yazlari ...
e arada 3000 km var :(

27 Mart 2007 00:47  mesajın adresini al  
passion
passion
nası ya?yurt dışıysa km nin ne önemi var uçakla gidilmiyor mu?

1 defa alkışlanmış (1)  27 Mart 2007 01:05  mesajın adresini al  
lü'lü
lü'lü
ilk yıl hiç üşenmeden yapılan bı yolculuktur alısılamaıstır okunan yere yıl sayısı arttıkça eve gıtme oranı azalır :)ama yıne hiç olmadı ayda bır gıdılır valla izmirim gıbısı var mı yaa annemı babamı mınısımı ben denızı çok öslüorum:(

27 Mart 2007 04:31  mesajın adresini al  
gemici
gemici
eve gitmek güzel de bir de yanına oturan manyaklar olmasa,herkes hayatını anlatıyor be.sanki cok meraklıyım dinlemeye...üstelik bana da soruyorlar en ince ayrıntısına kadar!!! yurdum insanı işte :))

27 Mart 2007 10:51  mesajın adresini al  
dirilis
dirilis
yurda giderken yolda otobüs camından bazı evlerin içi görülür ailecek bir o da da oturmuş akşam yemeği yemektedirler..o evlerin ışığ önce içinizi hüzünlendirir...kendi ailenizi evinizi düşünürsünüz...

yurda ulaşırsınız ilk zamanlarsa yanlız bir akşam yemeği yersiniz...içiniz burkulur...

hafta sonları memlekete gitmek büyük keyiftir..ailenizi görmek güzel yemekler temiz rahat yatağınız rahat duş imkanı vs vs

aradan bir kaç sene geçer artık memlekete gitmek işkencedir...zamanınızın çoğunu okuduğunuz şehirde arkadşalrınızla geçirirsiniz..ilk seneki kadar arkdaşınız kalmaz tabii ama kendinize ait bir hayatınız vardır en azından..kendi düzeniniz...

mezuniyeti istersiniz ama yaklaştıkça istemezsinizde...ve mezun olursunuz...bir gün gelip ayrılsak bile seninleeeeeeeee arkadaşşşşşşşşşşşşşşş

2 defa alkışlanmış (2)  27 Mart 2007 14:49  mesajın adresini al  
İmim
İmim
hayatta uğruna biçok şeyi feda edebileceğim en önemli şeylerden biri ; evimde,memleketimde olmak.!

27 Mart 2007 16:41  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008