sempatiğim:),çalışkanım(paraya bağlı:)),çevrem geniş,insan ilişkilerim iyi,dürüstüm :),ingilizcem iyi :),
26 Mart 2007 14:36
auxara
çünkü ben hakediyorum.aradıkları benim.
26 Mart 2007 14:37
feride
ben ben olduğum için:)
26 Mart 2007 14:40
t.j
bu nebicim bi soru ya..adam beni secmişse bi bildiği vardır herhalde
26 Mart 2007 14:51
banshee
Neden olmasın?
26 Mart 2007 14:52
bad religion
işini seven birisi olmak, g.tü sıkışınca çok hızlı kod yazabilme kabiliyeti, linux kurulu laptop ve sigara dışında özel istekleri bulunmamak,her türlü kokteyldir, topluluk önünde konuşmadır, iş gezisidir gönüllü olmak, onun dışında iki yabancı dil zart zurt.. ben olsam alırdım yani kendimi..
26 Mart 2007 15:03
veruca salt
takım çalışmasına yatkınım, sempatik ve dışa dönüküm,analitik zekaya sahibim,şakır şukur ing konuşuyorum + işimde tecrübeliyim..beni almayıp kimi alsınlar işe:)
26 Mart 2007 15:04
s.y
başda SU gibi bir ingilzce ve yanında 2. dil şart...
Sonra kendi bölümümü kaile alarak konuşuyorum; bildiğim yazılım dilleri ve yaptığım projeleri gosterip bunların altında benim imzam var demek... sertifikalar ama oyle boş beleş olanlar degil mesela bir SAP abap sertifikası maaşını kendin belirlemene yardımcı olur yanında birazda java biliyorsanız...
mulakatta ise en onemli sey kendine guvenmek biraz yırtık olmak pasif olmamak... zaten işe başvurdugunuzda işverenin çeşitli sorular vasıtasıyla size sorduğu asıl soru: BENİM FİRMAMIN ÇALIŞTIĞI ALANLAR ŞUNLAR VE ŞU İŞLERİ YAPIYORUM SENDE BU İŞİ BECEREBİLECEKMİSİN? ÜSTESİNDEN GELEBİLCEKMİSİN? bu soruyu duyduğunuzda kendi bilgilerinizi göz önüne alıp evet ben bunları yaparım diyorsanız... birazda bu departmanda çalışmak istiyorum çünkü kendimi bu yonde geliştirmek istiyorum derseniz emin olun işe alınırsınız...
26 Mart 2007 15:05
grey.
kişisel gelişimim için yaptıklarım ve yapacaklarımın yanında girişimci olmak yeterli olur diye düşünüyorum istediğim iş tanımında ama düşündüğümden farklı bir iş kolunda ne olur şimdiden bir öngörüde bulunamıyorum...kaldı ki planlamayı da düşünmüyorum artık.... =)
(evet yaa ukala görünüyor...)
26 Mart 2007 15:23
william wallace
iş kadını fantezim yoktur. iş yerinde taciz huzur bozma gibi eylemler olmaz :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10409
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.