ali erkek ismi ama ye katılınca nası oluyosa bayan oluyo,bi de bana albiye yi hatırlatır hep,ne oldugu belirsiz,sözlükte de yok,dizide de belirsiz bir kadındı zaten,cık cık
sinan ? :D
27 Mayıs 2007 00:57
^^burki^^
Sinmekten gelir..kelimenin özü Sinmek olmakla beraber arkadaşlar arasında oynanan saklambaç oyununda Sin Lan diye geçerken hoooop Sinan diye günümüze gelmiştir:)
Kumanda
27 Mayıs 2007 01:01
züreyy-fa
kumanda da ona benezer işte,kumda oynayan rusları temsil eder,anında kuma dalan ruslar kuman deyince hemen da da yı yapıştırırlar,
tencere?
27 Mayıs 2007 01:03
^^burki^^
Danger kelimesinin türkçemize uyarlanmasıyla tencer sözcüğü ortaya çıkmış söylenimi kolay olsun diye sonuna -e eki eklenmiştir(ben kelime yazmayı hep unutuyorum:D
Pencere
27 Mayıs 2007 01:05
züreyy-fa
pencere hmm,bunu mu bilmiyonda sordun =))))
fantastik
27 Mayıs 2007 01:19
^^burki^^
Fanta bildiğimiz içtiğimiz Fanta varya aslında çok statik bi içecektir..zamanla fanta içenlerin başına ilginç olaylar gelmiştir ve fantastik kelimesi çıkmıştır..
Hoparlör
27 Mayıs 2007 01:24
my eraser pişişik
ses dalgalarını yaymaya yarayan alet..sölemesii zor..fransızca kökenli bir kelime
sadakat
27 Mayıs 2007 01:30
^^burki^^
kelimenin özü sadakadır..aşık erkek çok fakirdir bayan zengin ve erkek dilenir noolur bi sadaka allah rızası için bi sadaka derken kız bunu görürür al sana bi sadaka derken ağzından t harfi çıkar ve sadakat olur..ve o kız adamı hiç aldatmaz..derlerki o günden beri sadakat kelimesi bağlılığı anlatır
Klima
27 Mayıs 2007 01:33
my eraser pişişik
görürsün sen şimdi))
klima,adriana lima kökenlidir..aasıl adı adriana kısmet lima olan adriana 2.isminin kısaltılmasıyla klima olmustur.
söz
27 Mayıs 2007 01:35
^^burki^^
eheheh:))ya böle tek heceli kelimeler vermeyin:))
söz ilk insanların Türklerden olduğunu varsayarsak SÖÖÖ SÖÖÖ diye aralarında bağrışırken manyağın birii SÖÖÖÖÖÖZZZZ SÖÖZZZ demiş ve ağızdan çıkan anlamlı şeylere söz adı verilmiştir:)) (bukadar oldu kusura bakmayın ehehe:)
Çerçeve
27 Mayıs 2007 01:40
my eraser pişişik
çerçeveyi ilk yapan adam demişkii çevresi var bunun çevresi var bunun çev çevv çev çer çev derkene çerçev,çerçev eee ımm hımm kem küm ırım kırım..cercev ee..buldumm cerceve demişş..içine resmini koymus o cevresi olan cerceveye.. kendimden nefret ettim
kahkaha
27 Mayıs 2007 01:45
^^burki^^
bulamadım bişey eheheh...arkadaşlar şu kahkayı bi açıklayın bizde öğrenelim
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10390
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.