açılımı kıl avyedir aslında..avye adında birine kıl lakabının takılması sonucu olmuştur...bide bunun kardeşi varmış clubber...
clubber(kılabır diyelim:)))
27 Mayıs 2007 00:36
züreyy-fa
kelime yazmamak şu anlama gelir,o forum senin bu forum benim gezerken aceleden buraya bişi yazmayı unutmuşsun sanırım anlamındadır =)
hayat?
27 Mayıs 2007 00:36
^^burki^^
sana yannış öğretmişler onu:)zamanında klup rakısı içen abilere denirmiş clubber
Radyo??
^^jaja^^ demis ki:
açılımı kıl avyedir aslında..avye adında birine kıl lakabının takılması sonucu olmuştur...bide bunun kardeşi varmış clubber...
clubber(kılabır diyelim:)))
27 Mayıs 2007 00:37
züreyy-fa
orijinden geçen radyan demek,
fırtına ?
27 Mayıs 2007 00:41
^^burki^^
Bi fırt çek abiden gelir..Hadi bi fırt-ına diye iddaya tutuşan insanların çıkardığı bi kelimemizdir?
Perde
27 Mayıs 2007 00:43
züreyy-fa
görünemesi gereken şeyleri örten bi alet olup her eve lazımdır =)
parfüm
27 Mayıs 2007 00:44
^^burki^^
Güzel kokması istenen şeyleri kokutan malzeme olup herkesin bi tane edinip parfum sömürücülüğüne son vermesi gerekir..
Dergi
27 Mayıs 2007 00:47
züreyy-fa
serginin sayfalara dökülmesiye oluşmuş,dökülmenin d sinide serginin s siyle değişmişler,saçmalamışlar,benim yaptığım gibi...
burki ? =)
27 Mayıs 2007 00:49
^^burki^^
Burak isminin deiştirilip sonuda bulunan ki ekiyle daha bir sempatik katılan(en azından öyle sanılan)nicktir:)
Saat
27 Mayıs 2007 00:51
züreyy-fa
saaatıyorum saattım ın(açık artırma) ilk satılan eşyası olduğu için kısaca saat demişler =)
apartman
27 Mayıs 2007 00:53
üstteki
suat isminde bir zat-ı muhterem halı saha maçlarında forvet oynamasına rağmen defansın arkasına kaçmaya üşeniyormuş, suat kaç suat kaç derlerken sürekli maç bitermiş ,ondan sonra kullana kullana suat saat olmuş ama hiçbir zaman defansın arkasına kaçmamış..
aliye
27 Mayıs 2007 00:53
üstteki
apartman da ingilizceden kelen bir kelime a part man yani erkeğin bir parçası ,erkekte olup da bayanda olmayan parça anlamındadır..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10390
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.