gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Kampüs Hayatı - okula arabayla gelenler
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 81 - 100
 Yazar: Mesaj:
selcuk1295tr
selcuk1295tr
hadi arabayla gelen gelmiş ama bu kızların arabalı erkeklere olan fazla ilgisi neden ben onu çözemiyorum

1 defa alkışlanmış (1)  31 Mart 2007 15:45  mesajın adresini al  
fisne_reçeli
fisne_reçeli
gelmesinler kardeşim araba kullanmanında bır adabı suslubu var yaneeee
bırde yuksek sesle kendı soyledıklerını bıle dıuayamayaçak sekıldeee muzık
açarlarrr arabayı surmesını oğrensınler onçe kız tavlama ayagıylaaaa
aynı yerdennnn on kere gecerler bır de
kroyummmmm ama araba var bak altıdma dıorlarrr serefsız babanın arabasıyla hava mı atıyorsun sennnnn lan

31 Mart 2007 20:41  mesajın adresini al  
emsalsiz_?_
emsalsiz_?_
elalemin arabasıyla gelenler baba parasyıla bise yapmaya çalısanlar kız varken arabada olmadık hareket yapmaya kalkanlar sadece kendilerini güldürüyolar;)

4 Eylül 2007 01:00  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
en iyisi 515 Buca-Bornova =) öğrenci servisi gibi.

arabaya ne gerek var. yol 45 dakka bile sürse, otobüs yolculuklarına alışıyon gidegele. uyuyom zaten otobüste , ister ayakta ister oturarak...

tabi bi şehir efsanesi de 525'tir. Ali atıf Bir bile yazı yazmış hakkında... =)

4 Eylül 2007 03:11  mesajın adresini al  
nuisance
nuisance
ya arkadaşlar aranızda arabası olmayanlar acaba sizin de olsa sıkış tıkış otobüsle mi gelirsiniz yada bi daha para verip taksiyle mi yoksa arabanızla mı hani arabam falan da yok yanlış anlaşılmasın ama gelen gelsin boşverin yani bunun altında kıskançlıktan başka bişey yok

2 defa alkışlanmış (2)  4 Eylül 2007 08:28  mesajın adresini al  
allrightsreserved
allrightsreserved
ben bunu alkışlarım arkadaş

cadi demis ki:

ya arkadaşlar aranızda arabası olmayanlar acaba sizin de olsa sıkış tıkış otobüsle mi gelirsiniz yada bi daha para verip taksiyle mi yoksa arabanızla mı hani arabam falan da yok yanlış anlaşılmasın ama gelen gelsin boşverin yani bunun altında kıskançlıktan başka bişey yok

7 Eylül 2007 11:29  mesajın adresini al  
yarıotomatikmandalin
yarıotomatikmandalin
simdiye kadar gordugum en sacma forum basliklarindan biri bu nedir ya nasi bi mantiktir bu iste araban varsa benzine vercek paran varsa gelirsin insanlara da bole bi ayricaliklari var diye zengin pici muamelesi yapilmamali ya

2 defa alkışlanmış (2)  7 Eylül 2007 14:18  mesajın adresini al  
güveeen
güveeen
yaptım pişman değilim yine olsa yine yaparım. kime ne?

7 Eylül 2007 18:33  mesajın adresini al  
uaxoy
uaxoy
sokim arabalarına size bişi olmasın

7 Eylül 2007 18:38  mesajın adresini al  
demonaz
demonaz
insanın kendini güldürmesi gibisi yok...

Yanlış anlaşılmasın okula dobloyla gelmek okula otobüsle gelmekten daha antikarizmatik bişiy o yüzden dokunduda dokunturtiim demedim

emsalsiz_?_ demis ki:

elalemin arabasıyla gelenler baba parasyıla bise yapmaya çalısanlar kız varken arabada olmadık hareket yapmaya kalkanlar sadece kendilerini güldürüyolar;)

7 Eylül 2007 18:51  mesajın adresini al  
diela
diela
benim arabam olsa ben de biner arabama giderim.böle bi imkanım varsa neden kullanmiyim ki.küçükyalıdan davutpaşaya gitmek o kadar kolay bişi diil.
ama tabi adabıyla kullanmak gerek o ayrı

7 Eylül 2007 21:23  mesajın adresini al  
£hl-i keyf
£hl-i keyf
hoş gelsinler
ne diyebilirim ki

7 Eylül 2007 23:00  mesajın adresini al  
me®t
me®t
saat 8:50 de gözler açılır, final olduğu hatırlanır, arabaya atlanır 8:56 da sıraya oturulur (kabul ediyorum şansa hep yeşile denk geldi) 9:00 da sınav başlar, sorular çözülmeye başlanır.
yeryüzünde başka bişey bu imkanı sağlayamaz...

7 Eylül 2007 23:11  mesajın adresini al  
dohtur bey
dohtur bey
gereksiz bi konu isteyen arabayla isteyen jetle gelir isteyen ışınlanır maksat okumaksa otobüse bile binecek parası olmadığı içn yürüyerek gelenler toplu taşıma araçlarına binenlere sövsünler

1 defa alkışlanmış (1)  7 Eylül 2007 23:33  mesajın adresini al  
g l ø š t € ®
g l ø š t  € ®
araba var araba bizimkisi murat 131 83 model benden büyük saygım var dorusu arabada küfür etmem mesela ama 3 arkadaş aldık öğrenimleri biriktirerek işte size bi örnek napalım öğrenci işi abii okula gidip gelioz :D

8 Eylül 2007 20:57  mesajın adresini al  
jack
jack
paran varsa range rower
paran yoksa game over

8 Eylül 2007 22:20  mesajın adresini al  
milena
milena

ay super ya asırı takdir ettim valla erkek adam pek apara biriktiremezde o açıdan ogrrenmler zaten 150mlon bişiydi nasıl aldınız yahu helal valla

g l ø š t € ® demis ki:

araba var araba bizimkisi murat 131 83 model benden büyük saygım var dorusu arabada küfür etmem mesela ama 3 arkadaş aldık öğrenimleri biriktirerek işte size bi örnek napalım öğrenci işi abii okula gidip gelioz :D

8 Eylül 2007 23:54  mesajın adresini al  
murcileago
murcileago
bu işi ticarete döken arakadaşlarım var.. kendi muhitinde oturanları sabahları topluo benzin parasını çıkarıo işte.
ama bu özel araba olmaktan çıkıo artık toplu taşıma sistemine dönüyo
ha bu sistemi gerçeğe taşıyanları kınıyorum o ayrı

9 Eylül 2007 17:50  mesajın adresini al  
palenko
palenko
Ya herkes aynı yerden gelmiyo okula bi de onu düşünün..5 dakkalık mesafeye giden de var, karlı havalarda yokuş çıkan da..Zorlu bi yerden geliyosa arabayla gelmesinde ne sakıncası var ki yani? yürücem diye ölsün mü insan canım..

11 Eylül 2007 03:36  mesajın adresini al  
mona roza
mona roza
hep istedigim seydi olmadi..simdi gene istiyorum sinif atladik belki olur..varolan sey niye heryerde olmaz ki hoof

11 Eylül 2007 04:44  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 81 - 100
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008