ayıp kardeş herkes enn gibi kaset yapıp parayı bulmuo
26 Mart 2007 01:01
mighty_soul
bi arabasına alıp eve bırakmazlar yawe :D
26 Mart 2007 01:03
hırpık
sticker'la kapıdan kimlik kontrolü olmadan geçmenin de ayrı bi havası var tabi.. :P
(175 ytl verdikten sonra sıkıyorsa kontrol etsinler..) gerçi ben değil arabanın sahibi düşünüyor o kadarını..
26 Mart 2007 01:08
::::kİrem:::::
açık konuşimm çizeriim
26 Mart 2007 01:11
eje
bu arkadaşlar başkentte camlarına bırakılan hatun numaralarıyla karşılaşıolarmış..
26 Mart 2007 01:16
vebali mantar™
yaa arabayla gidiyosak otostop cekenleri de almiyoo deiliz yanii :))) bi zamanlar benim de yoktu az otostop cekmedim hakkini vermek lazim :P :)))
26 Mart 2007 01:18
hırpık
kolay gelsin..dikkat et de sen çizdirme (arabayı yani) :))
::::kİrem::::: demis ki:
açık konuşimm çizeriim
(3) 26 Mart 2007 01:21
gemici
çalışıp alan ve okula gelen adama lafımız yok.babasını parasıyla hava atan asalaklar can sıkıcı asıl :))))
(2) 26 Mart 2007 02:18
hırpık
dün o kadar övdük araba şöyle yardımcı olur böyle iyi yanları var diye..bugün o araba yüzünden derse gidemedik iyi mi? :S:S
insan biraz erken saatte haber verir dimi, şu egoya bari yetişebilseydim.. :(
26 Mart 2007 09:12
hırpık
kesin kirem'in işidir bu.. :Pp
26 Mart 2007 09:13
::::kİrem:::::
hehhehhe yaşasın kötülük
hırpık demis ki:
kesin kirem'in işidir bu.. :Pp
26 Mart 2007 09:33
trojan
yayan hayata devam..ama gelenlere özeniorum doğrusu!!
26 Mart 2007 12:20
büşbüş
1 sene sonra bende arabalılar kervanından olacam:)
26 Mart 2007 22:24
çilekk
çok pis bakış atarım!!
gelmeyin nan
olan var olmayan var kardeşim alala
28 Mart 2007 12:01
redkit
bende okula arabayla geliorm sonucta bu bi imkan meselesi ve araba ulasım aracıdır gelmeyenleri sevmem ya da sevmem die bisey olamas bence sonucta dolmuslada geln aracla gelior kendi sahsı arabasıyla gelenlerde elimizde imkanlar varken degerlendirmek lazım ki ben orenci arkadslarımı herzmn yer varsa alırım
30 Mart 2007 02:11
selcuk1295tr
olmadığı zaman insana koyan olduğu zamanda hiç bir his vermeyen şey (en azından bana vermedi:)))
30 Mart 2007 02:35
redkit
insanların gercek yuzlerinide orenebiliosn mesela senile ilgilenmeyen adam muhabbetin olmayan adaim onu gorunce sana neler yapıor hadi gideilmi hadi yapalım modunda gercek arkadaslarını bulabiliosn araban varken ve yokken ki davranısları deisienler ve deismeyen menfaat gruplarını ayırt edebilirsin
30 Mart 2007 02:49
**mephisto** ®
ehliyetm var ama ist. trafiinde araba kullanmaa trsiom,ne bliim hakimiyetn tamamen bende olmasi lazm,onn icin motor keser beni:))
saolsun peder de motor almio :(
onun icin ark.larmn hepsi okula arabayla gelsin,
"cok ii sofor yaninda otururum" :)))
31 Mart 2007 14:33
ex'ten next olmaz!
walla bende artık herhafta aynı derse gderken gordugum ferrarılı sahsıyet .nedır bu hava yaww.valal bende kıskanıyorum ama yapacak bısey yok.ne olmus yanı benımde ferrarim ayaklarım :):) (olmayınca bole avutuyo ınsan kendını )
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10385
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!