ken_ny hani benide götürecektin okula helikopterle olmuyoo ama ken_ny
25 Mart 2007 21:30
iksir
ne güzel bişi, otobüste dolmuşta vakit kaybı olmuo, ben de gidiorum, geleni de seviorum:)))
25 Mart 2007 21:33
::::kİrem:::::
tabiii kızları gezdir kafana göre bizi bi okula atacan bee ayıptır günahtır
25 Mart 2007 21:34
daydreamer06
git gel arabayla kısa yoldan 42 km ... ihtiyacım var napıyım ...sen onları arabayı AT gibi kullanan hanzolara de misal: altında x 5 camları açmış mahsun çalıyo o da son seste... )
araban var derdin var :(( kasko parasi, tasit vergisi, benzini derken beni bitiriyoo :(( bazen hic olmasa heryere taksiyle gitsem bundan ucuza gelir diye de dusunmuyoo deilim yanii.. ama o olmadan da olmuyoo artik ihtiyac yanii :)))
25 Mart 2007 22:19
babyjane
walla arabam yok gayette memnunum :) hiç kompleks yapmadım hiç de özenmedim nedense acep bende bi problem mi var :)
25 Mart 2007 22:32
feride
ya herkezde helikoptere göz koydu yav bize söz verdi önce çocuk alla alla ya:)
25 Mart 2007 22:54
dogujan
sözde şekil yaparak kız tavlamaya çalışacağını sanan insan tipidir
25 Mart 2007 23:02
okula arabayla geliyolar çizincede çizdi oluyoo kardeşim bende bunu anlamıyoruum
25 Mart 2007 23:05
gorizont
ben tankla geliorum okula,
gelmek isteyen varsa boş yerler var,
beraber gidebilirz :P
25 Mart 2007 23:27
dolbythx
Bizim okula giden öğrencilere az otostop çekmedik. Benim de yoktu ama otostopla gelirken iyiydi demezler mi?
25 Mart 2007 23:43
gorizont
hayır esrag, tankin içi çok güzel,
içini kendime özel modifiye ettim, klima, mini buzdolab ve bar, bir tv, bir yatak, küçük bir lavabomda var, wc, duş+küvet, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli süpürge, tost makinası, radyo, halı, 3+1, ayda 600 kira veriyorum, 150 de yakıt, kardeşimle kalıyorum, ayrancı, kuzgun sokak...
ev arkadaşı arıyorum
:PPPPPPPPPPP
25 Mart 2007 23:51
ayrancı menevişteyim pavlik anam kovuyoo beni evden ben gelimmmi?
ne kadar kira istiyoon?
25 Mart 2007 23:54
gorizont
:D
abi şakasına yazdım ya,
tanktan girip evden çıktık :D
ben yurtta kalan gariban bir öğrenciyim,
benim ne haddime okula arabayla gelen öğrenci hakkında bu başlık altında yazmak haaaaa :(
:PPPPPPPP
26 Mart 2007 00:01
gorizont
cuz this is not painlessss
i ve already been changed
26 Mart 2007 00:02
umurr
bı alıştınmı arabsız gıtmek acayıp zor oluo walla .ama onaada alışıoz sonunda
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10385
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!