gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Kampüs Hayatı - okula arabayla gelenler
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 21 - 40
 Yazar: Mesaj:
i-cha
i-cha
süper oluyor... arada sayelerinde bölümden çarşıya yürümekten kurtuluyorum... keşke benim de bi arabam olsa:)

25 Mart 2007 19:17  mesajın adresini al  
iy@z
iy@z
ne alaka gerçekten de
lisede olsak belki haklı olabilirsin ama üniversitede artık herkes aklını başına almış insanlardır. belki de çoğunun okul dışında ayrı bi işleri vardır ve oraya gidiyorlardır. . .
yani ihtiyaçtır
benim yok ama bunlardan dolayı da olsun istiyorum.

::::kİrem::::: demis ki:

gelmem gelenide sevmem uyuz oluruum

3 defa alkışlanmış (3)  25 Mart 2007 19:32  mesajın adresini al  
sultana [sayko]
sultana [sayko]
ayılık yapıp görgüsüzlüğe bağlamadıktan sonra, kimseye saygısızlıkta bulunmadıktan sonra bir mahsuru yok. sonuçta imkan varsa kullanır adam napıcaksın. yeri geliyo üniversitede 30 yaşında adam da okuyor, evlisi de oluyor, şimdi tutup adama nası arabayla gelme dersinki :)
benim de arabam olsa bende o minibüslerdeki rezilliği çekip hergün birsürü insanın nefesini solumam şahsen, ama tabi binanın önüne de park etmem şahsen, gider az ilerde park eder okula girerim

25 Mart 2007 19:38  mesajın adresini al  
feride
feride
ken_ny benide bırak ya helikopterle nasıl bir duygu hiç bilemem..harika olsa gerek

25 Mart 2007 19:41  mesajın adresini al  
joshua
joshua
kennycim kankacım... koç unide okuya bir zat-ı muhterem bi arkım var isminide vereyim emrah durusüt tanıyan vardır belki yalancı durumuna düşmiim... bursada ailesi... bursadan koç uniye koç uniden bursaya helikoperler gelip gidişleri vardır...ilgiç bi tecrübe vallahi ...

25 Mart 2007 19:54  mesajın adresini al  
p.* selin akay*
p.* selin akay*
ahahah saka mı bu yahu:)

artistlikle alakasi yok arkadasim bunun, universitede okurken ben de arabayla gidip geliyordum. cunku genelde derslerim aksam 9-10da bitiyordu(girebildigim derslerim en azindan). ankarada 3 vesait gidis gelis yapmak zorunda kalma da cabasi.

disarda yemek yeme olayini bitirip o parayi benzine yatiriyordum. dahasi calisiyordum da zaten ankarada butun gun ordan oraya nasil yetisirim araba olmasa. butun gun esek gibi calis, bir de derse gir.

artist oldugumu hic sanmiyorum!!!! (olmadigim gibi birakabildiklerimi eve ya da merkezi bir yere birakmaya calistim hep)

ayrica bilmemkac yillik ogrencilik hayatimda otoparkta 1 tane bile artistle de karsilasmadim. gerci devlet okulunda okudum ben ozellerde evet haklisin orda kiro fazla.

::::kİrem::::: demis ki:

ben metroda kıçkıça gelmişim okula herif arabayla artis artis geliyoo
olmaz böyle şey

1 defa alkışlanmış (1)  25 Mart 2007 19:56  mesajın adresini al  
joshua
joshua
ya bi insan arabayla artislik yapmadıı sürece bi sorun yok bencede ama istanbul trafiini ve benzin konusunda dışa bağımlılığımzı düşündüümüzde universite öğrencisi olan bir vatandaş olarak aklı selim davranmak ve bu ülkenin % 60 a yakınının asgari maaş sınırıda oldunu unutmamak gerekir yine de bence....

1 defa alkışlanmış (1)  25 Mart 2007 20:03  mesajın adresini al  
feride
feride
ken_ny eskişehirdeyim ya hava lalanıda var hazır tam süper olur madem arabayla hava atamıyoz helikopterle yapam bu işi...

25 Mart 2007 20:05  mesajın adresini al  
shepnem&zeki müren
shepnem&zeki müren
feridem nere gidion kennny kim neyin nesi bilmeeden
bana ben kötüyüm dedi
;)

25 Mart 2007 20:08  mesajın adresini al  
feride
feride
biri beni durdursun ya......:)

25 Mart 2007 20:08  mesajın adresini al  
p.* selin akay*
p.* selin akay*
cidden ya helikopterle okula giden bir arkadasim vardi benim istanbuldayken. allahin kirosu... (hatta o helikopter basta benim basima bela olmustu, okumak cahilligi alir eseklik baki kalir zira kendisi daha cok okuzdu) ama her gun helikopter yoktu, bazen arabalarindan biriyle gelirdi helikopterden bolume cok yuruyormus oyle diyordu. okuz... (seytan gorsun yuzunu, bunu okuyosan topsun olm top :p )

25 Mart 2007 20:16  mesajın adresini al  
joshua
joshua
kenny olm uçuosun gene :D kanka arad beşiktaş çakır apartmanı gayrettepe... sabah binasının arkasında direk indiri ver kopteride ben tutunurum altına bi kilyos neyin yapalım...:)

25 Mart 2007 20:16  mesajın adresini al  
shepnem&zeki müren
shepnem&zeki müren
aynı semmtte oturuoruz ardayla
fazla benzin yakmıcaksın ;)

25 Mart 2007 20:22  mesajın adresini al  
shepnem&zeki müren
shepnem&zeki müren
süper
yaşasın para

25 Mart 2007 20:24  mesajın adresini al  
p.* selin akay*
p.* selin akay*
ken_ny valla bilmiyorum bakicaz beni de ise birakirsan dusunuruz:))) ben inicek yer ayarlarim :p

25 Mart 2007 20:25  mesajın adresini al  
p.* selin akay*
p.* selin akay*
musait bir yerde inicek var diye bagiririm olmadi ehehe ay cok igrencim kusura bakmayin yoldan geldim daha kendimi toparlayamadim devreler yorgun :))

25 Mart 2007 20:25  mesajın adresini al  
p.* selin akay*
p.* selin akay*
ya buarada bu araba isinin parayla cok da alakasi yok arkadaslar.

ben 2. siniftayken hic unutmam 400 ytl ye woswos almistim (yasemindi adi), 4 sene her pazar garaja kapanip onunla ugrastim. onu sattigimda baya iyi para etmisti. ustelik onu adama cevirmeye calisirken biraz anliyorsaniz para da haramiyorsunuz ki misal ben motoruna kadar indirdim cebimden 5 kurus cikmadi. ustelik onu sattigim parayla baya iyi bir araba aldim (satarken agladim ayri konu cocugum gibiydi o).

her seyi devletten beklememek lazim.

25 Mart 2007 20:30  mesajın adresini al  
feride
feride
tüpliye geçirelim ken_ny senin helikopteri yoksa çok yakar ya:))

25 Mart 2007 20:30  mesajın adresini al  
webdeben
webdeben
imkan varsa nedne gelmesin ki?

25 Mart 2007 20:37  mesajın adresini al  
hırpık
hırpık
sınavın var, geç kalmışsın..geç kalma nedenin de uyuyakalmak falan değil, ya ego kuyruğu çok uzundur ya da ego bozulmuştur..bir dakika bile son derece önemli..
vee..'evet baylar bayanlar, kimlik kontrolü' diye bir sesle irkilirsin..hele de körüklü bir egodaysan o kontrol bi 3-5 dk sürer..sonuç;
1) şanslıysan; telaşla ve nefes nefese girilir sınava, ayrıca azar yenir hocadan..
2) şanssızsan; şansına küs..o sınav yalan olmuştur senin için..
sonradan hoca insafa gelirse kazık bir sınav yapar sana; ama öncesinde rapor getirmek kaydıyla..o kadar bile şansın yoksa, ya finalde kasacaksın ve D'ye razı olacaksın ya da seneye aynı dersi alttan alacaksın..

25 Mart 2007 20:53  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 21 - 40
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008