| |
mojo child
|
Gebzespor: 2 - Fenerbahçe: 1
HAFTAYI boş geçirmek istemeyen Fenerbahçe, Gebze Şehir Stadı’nda ve 15 bine yakın futbolseverin izlediği karşılaşmada Lig B Klasman Grubu takımlarından Gebzespor’a 2-1 yenildi
|
|
~ 534 gün
|
|
| |
yagmurdamlası
|
hahahah müstahak fenere :)
|
|
~ 534 gün
|
|
| |
messiniyen
|
ne var bunda?fenerbahçenin her hareketi neden bu kadar ilgilendiriyor sizi kuyruk acınız var di mi...kendi takımlarınıza bakın dostum siz...pendik mendik boş işler bunlar
|
|
~ 534 gün
|
|
| |
abbas
|
|
|
~ 534 gün
|
|
| |
yagmurdamlası
|
eer bu yenılgıyı fener deıl bı baska takım alsaydı emınım sen de suan soledıın sekılde bı tepkı vermezdın :!!!
nefretim kederimden demis ki:
ne var bunda?fenerbahçenin her hareketi neden bu kadar ilgilendiriyor sizi kuyruk acınız var di mi...kendi takımlarınıza bakın dostum siz...pendik mendik boş işler bunlar
|
|
|
~ 534 gün
|
|
| |
t.j
|
adı üstünde hazırlık macı...
|
|
~ 534 gün
|
|
| |
reklamcısultan
|
feneri kızdırmayın satın alır gebzesporu o kadar:)hersey yakısır fenerıme
|
|
~ 534 gün
|
|
| |
fralulet.gozde
|
herşeyi satın aldığı gibi hakemleri de onu da alır:P
|
|
~ 534 gün
|
|
| |
barış
|
sıkı bi fenerliyimdir ama diğer takımları tutanların içinde daha buyuk fenerlilik war galiba ki benim bile haberim yokken bu haberi soyluyolar:p. bu kadar önemsiz bir maçımızı bile takip ettiklerine göre ne kadar büyük bi takımmışız diyorum walla. sağolun warolun arkadaşlar:)
|
|
2 ~ 534 gün
|
|
| |
lüzumsuzadam
|
evet daha boktan vakalara hazırlıklı olmak lazım :p
ken_ny demis ki:
adı üstünde hazırlık macı...
|
|
|
1 ~ 534 gün
|
|
| |
onur..!
|
Serdar, Serkan, Can, Önder, Uğur, Mehmet, Selçuk, Kemal, Olcan, Deivid, Alper ilk 11 di dikkatinizi çekerim
|
|
~ 534 gün
|
|
| |
porcelain babé
|
|
|
~ 534 gün
|
|
| |
s.y
|
dalga gecmesi bir yana bu hazirlik macini o YEDEK kadronun bile yenmesi lazimdi takimim adina uzuldum biraz daha ciddi olsalar daha guzel olucak...
yinede bu milli takim maci arasinda hazirlik maci yapip yedekleri isindirmalari iyi...
|
|
~ 534 gün
|
|
| |
daydreamer06
|
|
|
~ 534 gün
|