ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  Onunlasın...
hikaye sevgi ask
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 13

onurmetu
onurmetu
Gözleri kapanmak üzereydi... Sıkıntısı içinde bir yerlerde kayboluyordu artık. O ise yine eğlenceli birşeylerin peşindeydi. Yeni doğacak günden beklentileri herzamanki gibi vardı... Zaten onlar da olmasa perde çoktan kapanmış olurdu....

Umutsuz biri değildir bu... Neşelidir... Hafiften delidir... Kendisi bunu kabul edebiliyor artık size ondan daha fazla bahsedeceğim gün geçtikçe siz de anlayacaksınız onu...

Dedim ya gözleri kapanıyordu... Aklından "Ruzgar" geçiyordu... Onu okyanus boyunca bir yerden bir yere taşıyan...

Anladı aslolan inanmak için görmek değil
Görmek için inanmakmış
Okyanustaki rüzgar yüzünde yüzü
Bir aşığın nefesi o bugün
Kalbine uzanan bu yolda
Osun artık sen vazgeçti kendinen....

Yine daldı gitti o kendi hayal dünyasına bugun böyle takılıyordu...

Gözlerini kapattı ve güzel bir rüyaya daldı...
~ 532 gün   mesajın adresini al  

-&-...........-&+
-&-...........-&+
beni de ağlatacaksın namıssız
 1   ~ 532 gün   mesajın adresini al  

onurmetu
onurmetu
bu öykü devam edecek... hatta bir kısmı şu anda bende var... ama eğer siz olsaydınız.. neler yapardınız..?

onurmetu
onurmetu
bu arada isteyenler için öykü içinde geçen rüzgan demir demirkanın son parçası.. tavsiye ederim..

aysdnz
aysdnz
bu anlatıın benim zaten sen de bunu biliosun o yüzden ne yapardım bilmiyorum henüz yaşıyorum :)

onurmetu
onurmetu
hayır sen değilsin bu öykü şubat sonunda yazıldı... :) buyur buna ne diyeceksin...

aysdnz
aysdnz
ii o zaman bişi demicem bekleyelim görelim

ßµ®ãk
ßµ®ãk
yağmurda ankarada gusel gider (:

İsİlwen İsİlra(*)
İsİlwen İsİlra(*)
öykünün geri kalanını da paylaşıcak mısın yoksa yayınlandığında mı okuyabileceğiz?

onurmetu
onurmetu
tabiiki siz devam ettirirseniz devamı tabiiki gelecek...

onurmetu
onurmetu
Işte yine sabah olmuştu... Gözlerini karanlık bir odada araladı... Saatini göremiyordu bu yüzden... Bu karanlığın tek sebebi ise biraz daha fazla uyumak için kapatmış olduğu panjurlardı...

Yatağında yavaşça doğruldu... Etraf hala karanlık olduğu için el yordamıyla ışığın yerini buldu... Nedense panjuru açmak o saatte fazla enerji gerektirmiş olmalıydı... Ayağa kalktı artık etrafı daha rahat görebiliyordu doğal olarak, odasının kapısını açtı ve mutfağa doğru ilerledi güzel bir kahvaltı sofrası hazırladı kendisine ve sevgilisine, en yakın dostuna, yıllardır onu hiç aldatmamış ona ve televizyondaki haber spikerine ( tabi onlar aç aç haber anlatıyorlardır diye düşünmüştü hep, her sabah onlara da sofrada bir yer kurar ama baktıki gelmiyorlar yine kendi yerdi... Zaten sırf sofra kalabalık olmasın diye de tek kanal izlerdi sabahları)....

Sevgilisinin gelmesini beklemeye başladı... ne de olsa aşkı dün gece mesaj atmıştı ona sabah kahvaltıya geliyorum diye.... Beklemeye devam ediyordu...

İsİlwen İsİlra(*)
İsİlwen İsİlra(*)
ama saatler geçtiği halde oçok sevdiği gelmiyordu...telefonla aradı, telefonu açıktı ama sesini kısmıştı herhalde duymuyordu... gelirdi herhalde birazdan...ama dakikalar ilerledikçe endişesi artıyordu...gelmiyordu. dakikalar ilerledikçe endişe yerini meraka bırakıyordu...

onurmetu
onurmetu
(olası devam) tekrar telefonuna baktı... gözlerini telefondan bir an bile olsun ayıramıyordu... kahvaltı masası orada onları bekliyor.. haber spikeri ise işini bitirip gitmeye hazırlanıyordu... böyle olmaması gerekti o herzaman sevgilisinin geleceğini bilirdi en olmadı hissederdi... ilk gün heyecanı hala üzerindeydi.. güzel bir kahvaltı güzel bir gün...(not: gerçek devam değildir :))

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 13

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008