| |
comandante
|
"Bu kara mizah değil" diyen Metin Uca, Cumhurbaşkanlığı'na aday olduğunu açıkladı
Gazeteci ve televizyon programcısı Metin Uca, 110 milletvekili konusunda umutlu olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanlığına adayım" dedi.
Uca, İstanbul’da düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanının "ortak akıl ve uzlaşmayla" seçilmesi gerektiğini belirterek, Cumhurbaşkanlığına aday olduğunu söyledi.
Metin Uca, "Bu, bir cür'et, bir kalkışma ya da eğlenceli bir girişim değil, sadece demokratik hakkı kullanma girişimi hiç değildir. Bu, çözümsüzlüğe ve Türkiye’nin hızla gitmekte olduğu tıkanmaya karşı duyarlı bir girişimle yeni arayışlara kapı açma çabasıdır. Bu nedenle ben ciddi ve umutluyum" dedi.
Adaylığı için "ciddî bir maddî güç" de ayırdığını anlatan Uca, masraflar için Ankara’daki evini satışa çıkarttığını kaydetti.
Uca, "Meclis’te liberal milletvekillerinden olumlu tepkiler aldığını" dile getirerek, "110 milletvekili konusunda umutluyum. İktidar partisi dahil, görüştüğüm kişiler var" diye konuştu.
Cumhurbaşkanlığı makamının "kara mizah konusu yapılamayacak kadar önemli olduğunu" anlatan Metin Uca, "Başarısız olsam dahi, sonucu her neyse göze alıyorum. Önümde siyasi bir engel yok" dedi.
Kaynak: http://www.haberturk.com/haber.asp?id=18172&cat=140&dt=2007/03/22
|
|
4 ~ 535 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
metin uca'yı severim.. yok yok severdim.. kurtlar vadisi olayını çok abarttı.. çok dikkafalık yaptı.. yapmamalıydı..
|
|
~ 535 gün
|
|
| |
lithium
|
oyumu verdim gitti valla..
|
|
2 ~ 535 gün
|
|
| |
lithium
|
aaa biz oy veremioduk diil mi:)))
|
|
~ 535 gün
|
|
| |
tosi
|
|
|
~ 535 gün
|
|
| |
ahmet altuğ
|
Tehlikenin farkına bir daha vardım..
|
|
~ 535 gün
|
|
| |
piaget aşık olursa:)
|
lithium demis ki:
oyumu verdim gitti valla..
|
oyu sen vermiycen ki:)
onu tayyıbın kankaları vercek:)
ama senın oyunda bızım ıcın onemlı tabı...
|
|
~ 535 gün
|
|
| |
fralulet.gozde
|
yane süper diyorum söz konusu olan adaylarla mükayese bile edemem!!!
|
|
~ 535 gün
|
|
| |
bonaventure
|
|
|
~ 535 gün
|
|
| |
peter pan
|
çok ukala bir insan. ama kültürlü. çok severim kendisini. ama zor o iş...
|
|
~ 535 gün
|
|
| |
banshee
|
Pasaparolayı da artık köşkten canlı yayınla sunar.
|
|
2 ~ 535 gün
|
|
| |
aither valerius
|
banshee demis ki:
Pasaparolayı da artık köşkten canlı yayınla sunar.
|
hehe valla danscı kızlarıda artık seçimle belirleriz :P
|
|
~ 535 gün
|
|
| |
banshee
|
DAnsçı kızlara memuriyet bile verilir.
|
|
2 ~ 535 gün
|
|
| |
sundancekid
|
cumhurbaşkanı a.necdet sezer gibi biri olmasında kim olursa olsun yani bi kanun adamı olmasın çünkü kanunlar deişebilio ama adamlar asla..inşallah hukuk adamı olur.haaa metin ucadan sa cacık bile olmaz kuş kadar aklıyla böle bişeye kalkışmışsa aptal cesareti derim
|
|
~ 535 gün
|
|
| |
memeth değil tohunç
|
|
|
~ 535 gün
|