| |
zuğaşi_berepe
|
exlorer 7 yi bir arkadaş tavsiye etti kullanan var mı? aranızda nedersiniz yüklesemmi acaba.
kullanımı pratikmi, hızı etkiliyormu vs vs ??
|
|
1 ~ 519 gün
|
|
| |
utanmaz'adam'
|
eskisini kaldırıp kullanırsan sürekli hata veriyo.hata düzeltebilmen çin ise widows cd sini okutup onarman lazım.
|
|
~ 519 gün
|
|
| |
william wallace
|
windowsun orjinal değilse deneme
|
|
~ 519 gün
|
|
| |
zuğaşi_berepe
|
|
|
~ 519 gün
|
|
| |
ark
|
|
|
~ 519 gün
|
|
| |
soulreaver
|
|
|
~ 519 gün
|
|
| |
zuğaşi_berepe
|
teşekkürler indireyim bakalım ne olacak :))
|
|
~ 519 gün
|
|
| |
zuğaşi_berepe
|
şuan exlorer 7 den bağlanıyorum valla hoşuma gitti hızıda gayet iiyi yardım için teşekkürler .
|
|
~ 519 gün
|
|
| |
s.y
|
sen bu adamın dediklerini dinle....
|
|
~ 519 gün
|
|
| |
timmy
|
bunların hepsi boş
firefox en iyisidir
ie 7de tab olayı yeni geldi ama firefoxta ilk çıktığından beri var
ayrıcı firefox un birsürü teması bir sürü de eklentisi var.. ad block mesela.. ortakantinin reklamlarını kapatmayı kim istemez :)
http://www.mozilla-europe.org/tr/products/firefox/
|
|
~ 519 gün
|
|
| |
themun
|
mozilla açık ara önde götürüo olayı benden de tavsiye..
|
|
~ 519 gün
|
|
| |
zuğaşi_berepe
|
mozillayına indirdim saolun .
ya opera kullanan var mı peki onun hakkında ne düşünüyorsunuz . ben ondanda memnunum baya
|
|
~ 519 gün
|
|
| |
hayda.bre
|
|
|
~ 519 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
mozilla evet daha güzel.. ama web sitesini yapan tasarımcı eğer mozillaya uygun yapmıyorsa.. sonuçta mozilla da çoğu görüntüyü ( sayfa yapısını ) sapıtabilir.. bu yüzden hakikaten sağlam yapılan sitelere girerken mozilla farklılık yaratır..
hatta örneklendirmek gerekirse, ortakantin bir ara mozilla'da hata veriyordu..
hem mozilla hem explorer olsun..
|
|
~ 519 gün
|
|
| |
kretzsche
|
mozilla daha güzel ama explorer 7 6'dan daha iyi .. CSS dosyalarını falan artık daha düzgün okuyor. . tab falan da açılabiliyor. .
mozilla 2 + explorer 7 kombosu iyidir
|
|
~ 519 gün
|
|
| |
zuğaşi_berepe
|
biraz önce bir deneme yaptım ortakantin explorer 7 de daha hızlı mozilla daha yavaş kalıyor ama bizim üninin sitesinde mozilla açık ara önde şak diye açıyor sayfaları . ayrıca mozillada youtube çok daha hızlı
|
|
~ 519 gün
|
|
| |
ilüzyonist
|
arkadaşlar başlık açmaya çalışıyorum olmuyo bu forumla gayet alakasız olsada yardım istiycem msn discovery 8 live tr yükleyebilen varmı varsa linki gönderebilirmi lütfen....
|
|
~ 352 gün
|
|
| |
ilüzyonist
|
buraya yazmak galiba kötü bi fikirdi heyoooooo orda kimse yokmuuuuuuuuu???????????
|
|
~ 352 gün
|
|
| |