gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Güncel - pkk google'ı işgal etti...
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
anthony casso cesare
anthony casso cesare
Muhatap almaya gerek yok bence...Yazsınlar bakalım...

Bilinçli de olabilir olmayadabilir ama bişeyler olduğu kesin.

22 Mart 2007 15:08 ~ 22 Mart 2007 15:09  mesajın adresini al  
banshee
banshee
Ben bir kimlikle giderim oraya, hadi bakalım!

22 Mart 2007 15:10  mesajın adresini al  
p.* selin akay*
p.* selin akay*
kurdistan yazinca UK da bir yer cikiyor.
turkce karakterlerle aratinca da ayni yere gidiyor. turkiye cikmiyor isin ozu.

daha simdi denedim. bugun gazetesinin element uydurmasi olmasin bu?

22 Mart 2007 15:27  mesajın adresini al  
okanist
okanist
hmm şimdi çok tepki alabilirim belki..ama arkadaşlar bir coğrafya bölgesi olarak oraya 1200 lü yıllardan beri kürdistan denmektedir..ama asla ve ASLA kürdistan diye bir ülke, devlet, hiç bir şey yoktur, olmayacaktır da..bu dediğim coğrafi bölge işini araştırırsanız göreceksiniz..ben burda pkk yı falan da savunmuyorum, aman diyim gaza gelip de beni idam etmeyin de..

2 defa alkışlanmış (2)  22 Mart 2007 15:32  mesajın adresini al  
p.* selin akay*
p.* selin akay*
evet oyle aratica diyarbakir ve batman cikiyor. hatta diyarbakir direk kurdistan olarak isaretlenmis bolge yok sadece sehre damga basmislar.

yalniz bu isaret google in bolge isareti degil, kmz seklinde dosya kaydeden sitenin isareti inceleyince. earth koordinatlarini bolge olarak kaydeden ve ekleme yapan bir tur site bu hede. bunun gibi baya reklam dolu benim earth de.

google in degildir insallah diyim, en azindan umut edeyim ki yanilmiyorumdur. eger oyleyse komik gercekten ama degil sanirim

yoksa murat optik, bilmemne mimarlik gibi gibi isaretleri de google in koymasi lazim ki bu salak isaret de bunlardan biri gibi gorunuyor uzaktan.

22 Mart 2007 15:33  mesajın adresini al  
p.* selin akay*
p.* selin akay*
bu isaret aciklamasina sey yazilmis bir de: (ceviriorum) diyarbakirda yasayan halkin %100 u kurttur.

yazinin tamami su adrese yonlendiriliyor fakat ne hassa acamadim ben (tamami burda var)

http://bbs.keyhole.com/ubb/showflat.php/Cat/0/Number/599037

edit:

google earth browser da sayfa aciliyor fakat girilmiyor ahanda uyari:

We cannot proceed.

Access Denied.

Please use your back button to return to the previous page

yeniden edit
yazinin bir bolumunu pasteleyim bari kurdistan aciklamasini:

Diyarbakir is the capital of north Kurdistan (like Hawler/Arbil, capital of south Kurdistan). The population of Diyarbakir are nearly 100% Kurdish. Since the occupation of this region by the Turks, the Turkish regime has been calling this part of Kurdistan" the south east of Turkey" but it has not given the people the same rights as the rest of Turkey and as it might be known to everyone the evil and atrocious regime has not left any Kurdish village to destroy. In the other hand the Kurds have never given up their struggle for an independent Kurdish state

22 Mart 2007 15:38 ~ 22 Mart 2007 15:42  mesajın adresini al  
themun
themun
yuh beeeeee yuhhhhhhhhhhhh..

22 Mart 2007 15:50  mesajın adresini al  
p.* selin akay*
p.* selin akay*
diyarbakir in sehir olarak bir aciklamasinda da sunlar yaziyor:

In: Kurdistan > Southeastern Turkey and Northeastern Syria.

The largest Kurdish-populated city in Turkey. It also has a Turkish Military base in the area. It also has many Kurdish parties, such as the KDP west, a sister party of the KDP in Southern Iraq. The city was once under emergency rule until 2002, but is now safe to visit. There are many Kurds livng here, but there are Turks and small Christian groups in the city as well.

It was known as Amida in ancient times. It also has an ancient wall from the Byzantine Empire cutting through it. Most of this wall is overshadowned or destroyed now in the city, but it is still intact in the countryside. There are many hotels in the city, and it is rapidly advancing as the Turkish government begins to develop the region. The airport has expanded greatly, allowing for more commerce. The city is safe for visit and has much to offer. The Ulu Cami, the Syriac Orthodox Church, and many other cultural centers. The region is also known for its bread and cheese, which are popular items in the stores

(ocuuu ile takim arkadasi gibi olduk buyrun efendim ceviriniz sizindir bu da:))

22 Mart 2007 15:54  mesajın adresini al  
p.* selin akay*
p.* selin akay*
yuh artik diyorum ankara ya bile yazilmis. bu da ankara sehir aciklamasi oluyor:

Ankara
adds death in helicopter shooting) DIYARBAKIR, Turkey, July 21 (Reuters) - Five Kurdistan Workers Party (PKK) members were killed in clashes with Turkish troops ... Friday, July 21, 2006(Updates toll to five, adds death in helicopter shooting) DIYARBAKIR, Turkey, July 21 (Reuters) - Five Kurdistan Workers Party (PKK) ..

22 Mart 2007 15:58  mesajın adresini al  
p.* selin akay*
p.* selin akay*
ankara hakkinda bir seyler daha var bunlar son baska eklemiyorum kurcaladikca cikiyor midemi bulandirdi. (kurdistan yazip kurcalayinca cikti bunlar buarada)

Ankara
Turkey mulls tougher action on PKK Tuesday, July 18, 2006Turkey's Cabinet met yesterday to consider intensifying the country's military drive against Kurdish ... Tuesday, July 18, 2006Turkey's Cabinet met yesterday to consider intensifying the country's military drive against Kurdish rebels after guerrillas killed 15 ..

Ankara
by the outlawed Kurdish Workers' Party (PKK) militants was detonated in the southeastern city of Sirnak, the semi-official Anatolia news agency reported. ... Wednesday, December 6, 2006Three Turkish soldiers were killed and 14 others injured on Wednesday when a landmine planted by the outlawed Kurdish Workers' Party .

22 Mart 2007 16:02  mesajın adresini al  
emperor84
emperor84

o bölgeye 100 lerce isim verildiyse bunlardan ancak bir tanesi kürdistandır , avrupalıya sorarsan belki ermenistan olarak geçer. mezopotamya v.s _ 1000 yıldır kürdistan olarak tanımlanıyor diye çarpıtmayalım.

okanist demis ki:

hmm şimdi çok tepki alabilirim belki..ama arkadaşlar bir coğrafya bölgesi olarak oraya 1200 lü yıllardan beri kürdistan denmektedir..ama asla ve ASLA kürdistan diye bir ülke, devlet, hiç bir şey yoktur, olmayacaktır da..bu dediğim coğrafi bölge işini araştırırsanız göreceksiniz..ben burda pkk yı falan da savunmuyorum, aman diyim gaza gelip de beni idam etmeyin de..

22 Mart 2007 16:55  mesajın adresini al  
bonaventure
bonaventure
matbaa hatasıdır!!

tövbe tövbeee

22 Mart 2007 16:56  mesajın adresini al  
okanist
okanist
arkadaşım kanuni bile mektubunda kürdistan olarak bahsediyor yapmayın etmeyin..kürt nüfusu yoğun olduğu için verilmiştir, aynı karadenize de osmanlı da lazistan denmesi gibi..ayrıca kürdistan diye bahsedilen bölge, kürtlerin kürdistan devleti diye gösterdiği yerlerden çok daha farklıdır..

22 Mart 2007 16:58  mesajın adresini al  
soulreaver
soulreaver
Hesabımın Tekrar Askıya Alınmaması ve Adminlerden Uyarı Msjı Almamak için Birşey Yazmıcam...Herkes Gerekeni Biliyor En Doğru Şekilde Zaten...Neyin Ne ; Nasıl Olduğunuda...

22 Mart 2007 16:58  mesajın adresini al  
raxedi
raxedi
bu hatalar ilk de değil son da olmayacak..her şeyden haberi olan avrupanın türkiyenin sınırlarını bilmemesi gerçekten düşündürücü..bunlar kasıtlı yapılmakta ve türk milletinin sabrı denenmektedir..

22 Mart 2007 20:16  mesajın adresini al  
tbc
tbc
Ancak Bugün Gazetesi'nin haberine göre, şirketin Türkiye bürosu telefonlara cevap vermiyor.

Skandalı fark eden İnternet kullanıcıları Google Türkiye’nin yetkililerine ulaşmaya çalışıyor. Ancak dünya devi firmanın Türkiye’de bir telefonu yok.

telefonu var m yok mu şimdi?

22 Mart 2007 21:05  mesajın adresini al  
hayda.bre
hayda.bre
bu ne yaaa.
güneyi sözde kürdistan(küçük israil,mesut barzani yahudidir ),doğu yu ermenistan,kıbrısı kıbrısın güneyi istiyor, istanbulu eümenlik için yunanlıalr istiyor.trabzonu da eski imparatorlukalrını kurmak için rumlar istiyor,güneyi zaten avrupalıalr göz dikti.gap bölgesini israilliler istiyor bu ne bee.yeter ulan bıktım artık...... alırlar :)

22 Mart 2007 21:41  mesajın adresini al  
tazsudannefreteder
tazsudannefreteder
küfür edicem oLmucak... neyse...

22 Mart 2007 21:55  mesajın adresini al  
soulreaver
soulreaver
PROTESTO EDİN

Skandalı fark eden internet kullanıcıları Google Türkiye'nin
yetkililerine ulaşmaya

çalışıyor. Ancak dünya devi firmanın Türkiye'de bir telefonu yok.

İşte Amerika'daki adres ve numaraları:

Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway

Mountain View CA 94043

Tel: + 1 (650) 253-0000 Fax: + 1 (650) 253-0001

22 Mart 2007 21:55  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
arkadaşlar bu kızdığınız yazıları muhtemelen provokasyon yapmak isteyen kişiler yazmış. internetteki anonim içeriğe kafanızı takmayı bırakın artık lütfen

google harita üzerinde işaretleme opsiyonu sunmuş kullanıcılara, onlar girmiş içeriği. yani googleın girdiği bir içerik yok

google türkiye ofisinin zaten bir telefonu yok, telefonlara cevap vermemek gibi bir durum yok ortada. sadece internet üzerinden çalışıyorlar. email vs. cevaplıyorlar.

22 Mart 2007 22:10  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008