gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Kampüs Hayatı - üniversitede eşcinsel kulübü
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 121 - 140
 Yazar: Mesaj:
walkytalky
walkytalky
oh bee
artık hatun nickiyle takılıpta illa tanışalım diyen göbekli kıllı amcalardan kurtulcam,özgür olun yaa,rahat olun,hepimiz için iyi olcak,resmi çatı altında toplanmak çok önemli,

ben destekliyorum sonuna kadar,ve cesaret verilmesi gerekiyor

17 Temmuz 2007 23:28  mesajın adresini al  
memeth of georgia
memeth of georgia
kurulmassa kötü olur

17 Temmuz 2007 23:38  mesajın adresini al  
walkytalky
walkytalky
hatta nüfus cüzdanındaki, cinsiyet bölümünde de yazsın,forum sayfaları ve chat sayfalarında herkes kendini belli etsin,

hepimiz açık net olalım birbirimize dimi,

valla bigün cesi diye biriyle tanışmıştım nette,fotoğrafta bomba gibiydi,sarışın fıstık işte,muhabbette süperdi,izmir konak ta buluşalım dedik,o teklif etti,nerden tanıcam seni demiştim,kırmızı kazak giyicem demişti,uf dedim ben bunu evede atarım demiştim,(HAHAHAAAAA gülüyorum kendime,serseri motorculuğum bi tarafımda patlamdı resmen)

17 Temmuz 2007 23:50  mesajın adresini al  
walkytalky
walkytalky
cesiyi tam saat kulesinin altında beklemiştim,uzaktan elinde bi demet çiçek,fosforlu kızmızı kazaklı,sakallı kara bi arkadaş yaklaştı,meraba volkansın demi demişti,bende jeton düşmüştü o anda,vayy nerden bildin yaa demiştim(dalga geçtim ayıp ettim)motorla gelcem dedindi ya demişti,sende cesisin dimi demiştim çok sert bi tavırda,maskeni çıkarda yüzünü göreyim demişti sonrada,beni öpmeden kaçayım ben burdan demiştim bende,o sinirle öyle bi gazlamıştım ki motoru bağırtıra bağırtıra

oysa o kimn bilir neler düşünerek süslenip püslenip gelmişti elinde çiçekle

tam bir trajedi iki taraf içinde,allahtan elimden bi kaza çıkmadı,vicdan azabi çekerdim çok

bu gibi durmlar olmıcak sanırım artık

18 Temmuz 2007 00:06  mesajın adresini al  
fanfan
fanfan
iyi etmişler. kursunlar, birbirlerine destek olsunlar. burada kimi iğrenç tabirler kullanılmış kendileri için, bu tabirlerin sahipleri ettikleri laflar kadar sığ ve düşüncesizdir . kimseye bir zarar verdiklerini veya vermek istediklerini düşünmüyorum. onların duygusal dünyaları ve biyolojik eğilimleri konusunda en ufak bir fikriniz yok, oturmuş burada hakaret derecesinde laflar ediyorsunuz. emin olun ki onlar en az onlarca kez sizin 'düzgün' diye tabir ettiğiniz kalıplara uymaya çalışmışlar, bu yolla kendilerini suçlamışlar ve de gereksiz yere kendilerine zarar vermişlerdir. sonunda yapamadıklarını anlayıp doğalarına karşı gelmenin faydasız olduğunun farkına varırlar ama yine bir önceki davranışa sebep olan zihniyet yüzünden bu eğilimlerini yine gizli saklı sürdürürler. onların da birer insan olduğunu unutmayın, üstelik kimseye de zararları yok bırakın istediklerini yapsınlar... ekstradan ben kendilerini acayip seviyorum; sanattan,modadan, müzikten vs..kendilerine hakaret etmeyi hak bulan insanımsılardan 100 kat fazla anlarlar, bu yolla topluma da diğer kesimden çok daha faydalı olduklarına inanıyorum.

2 defa alkışlanmış (2)  30 Eylül 2007 15:30  mesajın adresini al  
randall flagg
randall flagg
abartmadıkları ve etrafa sataşmadıkları sürece (sanmıyorum zaten) kurulması güzel bişi bence... her kesim kendisini rahatça ifade edebileceği bir platforma sahip olmalı bence..

ama sıkıyosa gazi de kurusnlar... tıpa takarlar valla..

4 Ekim 2007 17:19  mesajın adresini al  
eskici_
eskici_
gazi desem?

1 defa alkışlanmış (1)  4 Ekim 2007 17:55  mesajın adresini al  
siyah martı
siyah martı
Homofobik olduğumdan dolayı onbjektif bakamayacağım konuya :)

4 Ekim 2007 19:58  mesajın adresini al  
öteki
öteki
valla modernleşicez diye abuk sabuk manzaralarla karşılaşmayalım sonra?
kardeşim illa da alenen mi olacak her şey!

1 defa alkışlanmış (1)  4 Ekim 2007 20:36  mesajın adresini al  
exenseranita
exenseranita
valla ilginçmiş,ama normal zaten yaa,üniler sonuçta müsait bööle şeylere

11 Ekim 2007 09:35  mesajın adresini al  
kirlikot
kirlikot

öcüüüüü demis ki:

benim haberi okuduğumda gözlerim büyüdü sanırım ben bu tarz şeylere alışamıcam..ama saygım var yani ne diyeyeim...

dikkat ediyorum bazı olaylara saygım var diyip alışıyoruz yada alışmak zorunda hissediyoruz. neden boyle bişeye alışmalıyızki neden alışmalısınki kabullenemeyeceğim tek şeydir eşcinsellik TANRI EŞCİNSELLERİ SEVMEZ

1 defa alkışlanmış (1)  16 Ekim 2007 11:46  mesajın adresini al  
uaxoy
uaxoy
şimdi bunlar hangi tuvalete giriyolar...kızmı erkekmi?

1 defa alkışlanmış (1)  16 Ekim 2007 12:11  mesajın adresini al  
tohunç€yll
tohunç€yll

olayların üstünü örte örte nereye kadar, herkesi kendi tercihi ilgilendirir...

yarenhazal demis ki:

16 Ekim 2007 12:29  mesajın adresini al  
eskici_
eskici_
bokunu cıkardı millet iyice

1 defa alkışlanmış (1)  16 Ekim 2007 13:37  mesajın adresini al  
trevanian
trevanian
lezbiyenlere sonuna kadar desteğim doğal olanı yapsalar daha iyi ayrıca karşıma bir gay çıkmasın hiç iyi olmaz...

16 Ekim 2007 14:33  mesajın adresini al  
secret smile(:[ea]
secret smile(:[ea]
lezbiyenlik daha bi estetik duruo yaf ama gayler iirenc gelio bana yaa:S ama yinede kendi tercihleri bişe demiyorum..

1 defa alkışlanmış (1)  16 Ekim 2007 15:24  mesajın adresini al  
sher
sher
Bu insanlar tarih boyunca Allah'ın lanetlediği kişilerdir.Özgürlük adı altında böyle saçma şeylerin kurulmasına izin verileceğine artık tedavi mi edlirler ne yapılırsa çözüm yolları aramak daha mantıklı değil midir?Ben ilerde çocuğumun ne böyle bir örnek ne de böyle bi klüpten haberdar olmasını istemiyorum.

18 Ekim 2007 02:10  mesajın adresini al  
eshkıya
eshkıya
vay anasını ya...
Allah'a şükür istanbulda bi ünide ya da odtüde felan okumuyom.
bi insan(nasıl bi insansa) kendine i..ne deyince nası zevk alabilir ki...
bu tip insanlara ne saygı duyulur ne de hoşgörüyle yaklaşılır. tepenize çıkarlar böle...

26 Ekim 2007 02:41  mesajın adresini al  
kötü kedi
kötü kedi
ne güzel

27 Kasım 2007 09:26  mesajın adresini al  
miss cellophane
miss cellophane
yarenhazal demis ki:

öncelikle şunu söylemek istiyorum ki, bunun modernlikle, gericilikle, post-modernlikle zartla zurtla bir ilgisi yok. ilgisi olan bir şey varsa o da kişisel tercihlerdir. kimsenin hormonal, duygusal eğilimlerini zorla kalıba sokamayız. kimseyi doğuştan ya da sonradan gelen fiziksel özelliklerinden dolayı yargılayamayız. vücut onun vücudu, hayat onun hayatı. insanların vücutlarına, hayatlarına, hormonal ve duygusal eğilimlerine saygı göstermek bir modernlik belirteci değil, olması gereken bir insan davranışıdır. nasıl ki heteroseksüeller rahat rahat etrafta bu durumlarını yaşayabiliyorsa, bu insanlar da yaşayabilmelidir. ayrıca illa alenen mi olcak her şey derken, ne olacağını düşündün de böyle söyledin arkadaşım? kulüpçene etkinlik adı altında kampüs içi seks mi yapacaklar sanıyorsun? heteroseksüeller alenen ne yapıyorsa bu insanlar da onu yapacak, özel olarak korkulacak bir şey yok. normal olan, heteroseksüelliktir yargısının baz aldığı kriterler nedir merak ediyorum. sanırım bu kriterlerden biri çoğunluk. çok olan kural koyar yani. bu ne kadar ahlaki bir davranıştır orası tartışılır. bu ülkede ve tüm dünyada bizden farklı olan insanlar da yaşıyor ve yaşamaya hakları var. onlar defolu (bu sıfata kırılacak arkadaşlar varsa özür diliyorum fakat karşı çıktığım insanların fikirleri bu doğrultuda) değil, sadece bizden farklı. bir kadın olarak bir erkek neyse, erkek ya da kadın olmayan da, her ikisi olan da (bunlar çoğaltılabilir) aynı benim için. bu dünyada sadece iki cinsiyet yok arkadaşlar.

13 Mart 2008 21:04  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 121 - 140
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008